Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proč to Putin dělá? Odpovídají na to aktivistky? Mají ony nějakou zodpovědnost nebo jen žvaní - třeba proti válce atd. Jsou to asi takoví aktivisti jako u nás milion chvilek nebo chcípl pes.

    Položil si někdo otázku, proč 30 let se NATO přibližovalo stále blíže a blíže Rusku? Proč????????? Kvůli lidem, v bývalém socialistickém bloku a kvůli jejich demokracii? Nesmysl!!!!!!

    Odpověď je v větě krvavé Albrightové, která oficiálně prohlásila, že je NESPRAVEDLIVÉ, aby Rusko mělo tolik nerostného bohatství!!!!!! Tedy celých 30 let a dalších třeba 30 let by šlo jen o to - připravit půdu pro útok na stát, který má toto obrovské nerostné bohatství. A Putin uvažuje v rozhledu 20- 50 let. Je mu jasné o co jde. Indiáni by mohli vyprávět. A když se proti Rusku spojí celý západ se svoji propagandou, tak by to bývalo bylo možné realizovat. Dnešním vojenským zásahem to končí. Tedy alespoň vědí, že bez války to nepůjde.

    Bohužel, tupci politici v Evropě nemají tušení o co jde a jsou jen šašky ve hře amerických válečných štváčů.

  • KIMCID

    Zlí rusové svolávají protest 🤣🤣

    • novak.vladislav

      V každé diktatuře se najde někdo odvážný, který stejně  nakonec skončí v nějakém gulagu.

      • goyim

        Jako ten Český občan, co dostal 9 měsíců za vystrčenou řiť na konvoj USA?

        • KIMCID

          Přesně

          • novak.vladislav

            Soudruzi, vy jste asi členové uskupení "Českoslovenští vojáci v záloze proti válce plánované vedením NATO" Takže ty ruské vojáky poslalo na Ukrajinu NATO! Je neuvěřitelné, čemu vy duševně slabší věříte.

            Pro váš privitismus musíte jeho členy. Doufám, že vás policie sleduje a jako na vlastizrádce si na vás došlápne! Mimochodem, "ten takyvoják" který spíše vypadá jako islámský terorista, dostal podmíněný trest, i když by mohl jít sedět natvrdo.

            • KIMCID

              pardon co je na větě :Jako ten Český občan, co dostal 9 měsíců za vystrčenou řiť na konvoj USA... nepravdivého?

              Přesně?



Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit