Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ten Pepoušek Nováků, to je ale pablb.  Ale je s ním tady veselo, protože takového hňupa jen tak neseženete...ha...ha....

  • Holt - válka je válka . . .

    A mylné zamíření střelby  jakékoli zbraně  je v ní "normální" . . .

    I když každá válka (každý vojenský konflikt) je nenormální . . .  

    • vanhorne

      Bohuzel, vetsina diskutujicich to vidi jinak. Ze by opatrovali rodinne dedictvi po tech, kteri Hitlerovo bestialni radeni povazovali za normalni a chvalyhodne?

      • goyim

        Tak Kanaďani samozřejmě opatrují a vždy opatrovali Adolfovo dědictví. Jednak poskytnutím azylu nacistickým (nejen Ukrajinským) kolaborantům po válce, no a dnes hrdě posílají zbraně Azovovcům. O Ušákovi ani nemluvím - Operace Paperclip, kde si natahli k sobě domů prominentní nácky vcetně Hitlerova vrchního chemika Ambrose, odsouzeného v Norimberku za masové vraždy.

        Ale tak hlavně, že protestující kamioňáci v Kanadě byli náckové, kterým se po fašisticku zablokovaly účty a zdravotní pojištění. To vše na rozkaz "liberála" Trudeau, který se vesele fotí vysmátý vedle Ukrajinského zakladatele fašounské strany.

        No a nakonec si připomeňme perličku. Kanada, USA a Ukrajina jsou jediné 3 země OSN, které hlasovaly proti rezoluci o odsouzení nacismu. Tohle je prosím ta tzv. západní "liberální" demokracie, ktetá má jakože morálně navrch, která má principy haha. Tak se zasmějme.

  • Pepan Novák.Převeliký zastánce válečného štváče z Mosky měl tady včera svůj den.Tradičně oblečen do své milicionářské uniformy tady útočil na kde koho.Zlostí se zajikal a nenacházel jedovatých slov směrem ke svým odpůrcům. Hochu ale je nová doba.Válečné bajky z Kyjeva je třeba si vždycky někde ověřit. Demagogile obou azbukových válečníků je naprosto srovnatelná.Akorát nás se zde jejich válčení netýká.Máme vlastních problémů dost. Tak zase dřepni  ve své důchodcovské zahrádce a trhej mrkvičku, ředkvičky a petrželku.Tady není zájem.

  • A zdejší obdivovatelé ruSSáckých bestií si vedou stále svoji, že Áňo.

    Jsou to proatě stále stejné prolhané, křivácké, podlé komoušské sw..ě, nic víc nic míň.


    Rusové už otáčejí svoji verzi. Na Oděsu útočili, prý ale na vojenskou loď

    Dnes 13:16 – MoskvaČTK

    Rusko tvrdí, že sobotní raketový úder na přístav Oděsa mířil na vojenské cíle a zasáhl vojenskou loď. Uvedla to v neděli mluvčí ministerstva zahraničí Marija Zacharovová. V sobotu Moskva nechtěla útok komentovat, ale Ankaře podle tureckých zdrojů sdělila, že s ním nemá nic společného. Rakety na Oděsu dopadly necelých 24 hodin poté, co zástupci Ruska a Ukrajiny podepsali dohodu o vývozu ukrajinského obilí, které se má nakládat mimo jiné právě v Oděse.

    • Jó, jó - Ivani jsou ... (ne nebudu sprostý...)

      - a na obou (na všech) stranách fronty...

    • Bylo by dobré alespoň tušit, čeho se smlouva týkala. Vývoz obilí, je smlouvou ochráněn, nebyly poškozeny žádné pšeničné terminály či lodě s obilím  a jestli byla smlouva podepsány kdy, nemá na nic vliv. Rusové mají tedy stále právo například v Oděse a okolí ničit vojenské cíle. Na náhodou si k tomu už ve smlouvě nechali volné "ruce." Dokonce i chazarsionistická OSN uznala, že Rusové smlouvu (technicky) neporušili. To je ale překvapení pro traktoristy fušující do politiky. 1+1 = ?

    • goyim

      Pobavil si hezky, nicméně na tu zásadní informaci (která by kompletně rozbila ty tvoje omezené žvásty) si neodpověděl. Byl to teda útok na vojenské cíle nebo ne?

      Mimochodem, máš odkaz na ty "Turecké zdroje", rád bych si to přečetl.

  • mun.go

    O novém ruském prohlášení informovala v neděli mluvčí ministerstva zahraničí Marija Zacharovová na Telegramu. „Střely Kalibr zničily vojenskou infrastrukturu v přístavu Oděsa přesně mířeným úderem,“ napsala.

    Podle agentury AFP tak reagovala na vyjádření ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského, který útok označil za barbarský a který řekl, že tento čin znovu ukázal, že Moskvě se nedá důvěřovat.

    Zdroj - iDnes: 

    https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/valka-na-ukrajine-odesa-rakety-rusko-vojenske-cile.A220724_111105_zahranicni_pitt

    Také tady (International Business Times - IBTimes): 

    Russia Says Odessa Strikes Hit Western Arms
  • Lze snad čekat něco jiného od takových zparchantělých, podlých, prolhaných, křiváckých betií jakou každý ruSSák nezpochybnitelně je?

    No nelte, jen pár lidských hnusů - páté kolony ruSSáckých .... si zde vylévá své žvástavé "moudra" na obhajobu takové nelidského hnoje.

    • Ničení nacistů a zachování nepoškozených pšeničných terminálů  je podle tebe, jedince od volantu (co jiného čekat ?), něco špatného ?

    • A pan Novák dobře poobědval. Sáhl do svého rezervoáru inteligentních slov a oblažil ostatní svou informací. Děkujeme

    • josef.chmela

      Jako vždy bla, bla, bla. Ty se zmůžeš pouze na nadávky ty  zamrzlý demokratický "YNTELIGENTE".

      • Já to tušil ty p.k. chmelíčku, který první naskočí. 

        Ať ti ošetřovatel dá prášek na zklidnění, pozor na cévky.

        Prašivá ruSSácká bestie i kdyby jsi se na tu svoji tupoučkou hlavičku postavil a mastil zde dál své cghlísty, zůstane dál jen prašivou ruSSáckou hnídou, nehodnou civilizovaného světa.

        Každá ruSSácká .... dostane preventivně pár přes tu svoji špinavou držku i když by nebyl třeba momentálně důvod. Jen jako prevenci a aby svým kmenovým .... sdělil že každý z nich jen jen nepořebným opovrhovaným .... .



  • Hladomorem je ohrožena převážně velká část Afriky, která je více přátelská k Rusku. Rusko nechce v žádném případě tuto přízeň ztratit a proto se také dohodlo o uvolnění přístavů a exportu obilí. Kdo však trvale  a všude vyzývá k nepřátelství k Rusku i za zničení sama sebe  je snad zřejmé. 

    • Tak jest. 

  • Kdyby novináři sledovali dezinformační kanály na Telegramu, tak by viděli na vlastní oči, odkud ty rakety přilítly. Lze dohledat pár autentických videí. Ty samozřejmě na vládou schválených webech nenajdeme. Naštěstí někteří z nás už zjistili, že je třeba myslet si pravý opak než to co nám cpe naše válkychtivá vláda a její novinářské presstitutky.

    • Nejste ovce, jste šváb. Válku začali Rusové, nikdo jiný. Rusko je fašistická diktatura.

      • goyim

        A ta válka je přirozenou reakcí na proxy válku USA vedenou minimálně od roku 2014, reakcí na agresivní expanzi zločinecké organizace NATO řízenou USA, fašistickou oligarchií a největším teroristou na planetě. Tohle si nějak opomněl - jako správný lhář a intelektuální bezpáteřník. Takže ano, jsi ovce.

      • Možná je někdo jak jej vy nszýváte, ale není jedno být švábem ukrajinským? Myslící jedinec hledá různé zdroje a pak píše. Jednoduchý Serhej má vymytpu hlavu propagandou a potom uráží. 

  • meli radci uzavrit dohodu o uhli jako v kaliforniji !!!

  • Chmelo a Borku a nebo jak se jmenujete.Proč nepíšete v azbuce?

    • Vy to zkusíte v ukrajinštině? Na angličtinu myslím nemáte. 

      • goyim

        Ukrajinštinou těžko. Je to silně nepraktický jazyk. I na samotné Ukrajině se ještě do nedávna nemluvilo Ukrajinsky. Dodnes tam třetina lidí mluví Rusky, včetně chazara Zelenáče. :}

    • Vy dvě kyjevské podržtašky.Nepíší proto se tak rozhodli.To vy horliví zastánci válečného štváče a potulného komedianta z Kyjeva už nevíte jak mu podkouřit. Když je ve zprávách jistě stojíte před TV a zaručeně aplaudujete. Jak ti naši komedianti ve sněmovně.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit