Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přátelé buďme, ale dluhy si plaťme. To platí i zde.

    Prý, že vymáhání dluhů muže narušit vztahy obou zemí.
    To si měli uvědomit dobrodruzi z Langley a Majdanu, když plánovali fašistický převrat na Ukrajině.

    Vzutahy mezi ruským a ukrajinským obyvatelstvem jsou dobré, jak bývá u slovanských bratří. Vše narušuje junta.
  • Tak právě vyšla zpráva, že Štětina,Kocáb a Bursík založili Nadaci U, která pořádá sbírku pro Ukrajinu na úhradu jejího dluhu vůči Rusku. Sami byli první , kdo do sbírky přispěli; každý tam dal po 150 Kč. Jako další jim přislíbil přispět Karl Šišla a dokonce částkou 175 Kč. Očekávají že dalším dárcem bude nějaký Pánek, šéf Člověka v tísni, který dá daleko víc ,protože dá 10% toho co už na Ukrajinu vybrali (ostatní totiž již sežrala režie této organizace.) Očekává se že sbírka poroste a že do ní přispějí všichni tzv.umělci,(1500 lidí) co již podepsali "výzvu vládě a prezidentovi ČR,,aby změnili přístup k Ukrajině a začali se paktovat proti Rusku".
    Vyzýváme proto třeba komisaře EK p.Füle, který za současnou situaci na Ukrajině má velkou zodpovědnost a také p.Zaorálka kritika Ruska a podobné šmejdy v ČR a ostatních zemí, aby přispěli a pomohli tak ukrajinským oligarchům, aby oni zase nepřišli o své těžce vydělané peníze, které by po nich mohli na úhradu dluhu chtít poctiví lidé.
  • Obávám se, že stejně ten plyn pro ukrajinský fašouny nakonec zaplatíme my! Každý šáhneme do kešeně protože nám to unijní blbci poručí. Fašouni se budou hřát a nám bude kručet v břiše.
    • Dodávky plynu dle smluv od Rusů obdržíme a zaplatíme( pokud nám jej ukrajinští soudruzi na tranzitu nezprivatizují). Takže ty obavy, kdo to zaplatí se blíží jistotě. Pochybuji, že Ukrajinci od Rusů plyn dostanou, když neplatí. Fico prohlásil na adresu soudruhů z EU, že Slovensko nebude doplácet na revrz plynu na Ukrajinu, takže pokud Slovensko nedostane za plyn zaplaceno od EU, tak žádný plyn na Ukrajinu přes Slovensko nepůjde. Protože Rusové odmítají zvýšit dodávky plynu nad rámec smlouvy, tak většina plynu co teče nazpět na Ukrajinu, pochází z dodávek Západu a nás dle smlouvy s Rusama. Takže pochopitelně - na náš úkor. A to nemluvím o nákladech na reverz. Kdo to asi má zaplatit? A protože žádný náš občan nemá možnost říct- já to neplatím a na Ukrajinu nedodám, tak prostě naši milovaní EU soudruzi ve spolupráci s naším vysokoblahorodím prostě to všechno zaplatí na náš úkor. Takže není nutné žádné poroučení nám od "unijních blbců". Oni si to prostě vezmou. To jsou ty principy tzv. západní zastupitelské demokracie. Ostatně dostatečně pojetí demokracie a lidských práv předvedli soudruzi z USA a Západu podporou teroristických akcí v Kyjevě a následných teroristických akcích proti občanům Ukrajiny na východě Ukrajiny. O jejich až urážejícím lhaní ani nemluvě.
  • A pokrytci z USA/EU křičí že je to zločin. Přitom oni také v tržním prostředí neodpustí
    nikomu ani korunu. U nás dokonce pro stovku seberou lidem dům.

    Rusko má plné právo žádat své peníze. Za Ukrajinu to samozřejmě zatáhne EU teda
    my všichni kterým naše vlády káží utahování opasků protože prý nejsou peníze.
    No na zbrojení pro nemakačenka a pro zloděje je máme.
  • VON - CO JE TO, KDO JE TO? Má vůbec mozek? Vážení,DLUHY se musí platit i s úroky. Pokud by chtěl někdo půjčovat peníze na věčnou oplátku, jsem první v řadě. Ovšem, toto ponese Obama velice těžko, že Putin chce peníze, které patří Rusku. ODS a TOP 09, hlavně nový člene Topky, zelený šašku, foukající do větrníku, co vy na to?
  • Co Putin dělá, dobře dělá, jen tak dál na tu svoloč fašisticko-mafiánsko-teroristickou globalistickou.

    SLÁVA RUSKU, neslavně dopadne Ukrajina.
    • Oni to voři v zakoně v čele s Porošenkem, Kolomojským , Achmetovem -. nejbohatším Evropanem nezatáhnou?

      Vždyť pro ně to musí být pakatel, podle toho co si nakradli a jak Ukrajinu až k bankrotu rozkradli. A co takhle plynová carevna Julča? Nebo Jaceňuk vykuk?

      Stačí jen jim říci, Ukrajinci, nestyďte se, oni by se přece pro Ukrajinu doslova rozkrájeli na kousky. ¨

      SLÁVA UKRAJINĚ, SLÁVA. SLÁVA BANDEROVI, SLÁVA. - tak to vyřváváte na náměstích, ne?

      Kdo neskáče ten je Rus a zabij si svého Rusa, Moskala. V nemocnicích strachy před vaší demokratickou vládou kyjevskou skáčou na pelestích všichni pacienti i pavouci , aby jste jim nepodřízli hrdla , jak to provádíte na východě tak i jak jste to praktikovali pod kamerovým systémem na majdanu v Kyjevě - policejní hlava už se kutálela. Islamáci zírali, jak jste jejich praktiky v Evropě zvládali. Posílají vám pozdravy .
  • že někdo chce nazpátek své půjčené peníze. Drzost nehorázná.....
  • 1, jedná se o UA nikoli UK!
    2, já taky musím platit včas účty, jinak přijde exekutorská degenerovaná zlodějská zrůda pana sobotky!
    3, Pro obhájce daru církvi, zlodějiny největší v dějinách absurdistánu! Co bylo ukradeno/odebráno/ musí se vrátit. Tak už držte zlodějský šmejdi hubu a neotírejte se o Rusko. Je plně v právu!
  • Co si ti Ukrajinský fašouni myslí. Platit dluhy se věřiteli musí a ne na něj nadávat. Můžu nadávat, ale musím mít závazky splněné. To si ti blbci z EU myslí, že ji pořád budou plyn a ostatní dávat na dluh? Může se jednat o čemkoli, ale musí se platit. Kecálkové z unie ať si žvaní co chtějí je jim to prd platné.
    • Nemyslí, obr gauner vrah a zloděj porošenko ví, že to za něj zaplatíme všichni z EU!
  • české exekutory? Ti by vymohli Kyjevský plynový dluh, že by Porošenko šel spát pod most!
    • Protože není až takový sadista. *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit