Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jsi trubka a neznáš diplomacii. Já ti to přeložím. Kreml volby respektuje, protože vyhráli proruští separatisté a to je v jejích očích opravňuje na Ukrajinu dovážet tanky, zbraňové systémy a vojsko.Neuznávají je však proto, že až tam budou mít dost tanků a vojáků, tak si udělají volby svoje.
  • Maji redaktori dodelanou ZAKLADKU???Nebo byli absolventi POMOCNE SKOLY?
    Jinak receno:tehotna je trochu netehotna....
  • Co čekat od Rusáků! Říjnová "revoluce" byla v listopadu, Stalin byl Džugašvili, Lenin Ulijanov a když napíšeš máma, Rusák to přečte jako táta!
  • Hm. Takže půjdu na Václavské náměstí a začnu podřezávat policisty s nášifkou SS.
    Jsem zvědav zda mě bude kníže podporovat jako to dělal na Majdanu a zda mě panstvo z USA/EU bude tleskat. To asi ne. Zřejmě bych byl zatčen jako zločinec.

Trochu zvláštní metr že? *1* *1* *1* *1*
  • Pane redaktore či redaktorko, můžete mi objasnit tento text???:Jeden z poradců ruského prezidenta Jurij Ušakov prohlásil, že Kreml volby "v lidových republikách" sice respektuje, ale neuznává. I když slovo "neuznává" přímo nepadlo.
    Tak uznává, nebo neuznává, když slovo neuznává nepadlo?????
  • Tak proč to neudělali podle tebe ?
    Mohl zůstat.

Asi neměl čisté svědomí, to strach zvýší.
  • Najdi si vlastní nick jo. Třeba prázdná dutá hlava a zloděj. Ten ti bude fakt pasovat. *1* *1*
  • Asi jim poradil chytrý soudruh Filip Filipenko.
  • KLDR je nejvyspělejší země na světě. Kam se na ně hrabe USA!
  • Hlad je sviňa, už to u nás vypadá podobně jak v KLDR!
  • Je třeba přestat vyprávět si pohádky.

Porošenko není prezidentem Ukrajiny protože ten řádně zvolený byl sesazen pučem.
    Byl to s převrat sponzorovaný USA která na něj dala 5. mil dolarů.
    Velvyslankyně USA ho plně podporovala což se v normálním státě trestá vyhoštěním.
    Kdyby někdo udělal Majdan ( podřezávání policistů obsazování vládních budov..)
    v USA/EU byl by bez milosti zatčen jako terorista.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit