Přejít na výpis diskuzí
Rusko neuznalo volby povstalců na východě Ukrajiny. Ale po svém
7.11.2014 | art
191 příspěvků
-
Zato ty jsi nepochybně jedináček, protože takových "intelektuálních" blbečků snad více ani být nemůže. Ledaže by jsi byl třeba s tím tečkou (když o něm pořád blábolíš !) jednovaječné dvojče ... *3*
-
Ku*da sem, ku*da tam.....
-
tak jsi čárka. mně je jedno jaký příbuzenský poměr mezi vámi panuje. degeneraci ale máte zjevně společnou. máte každý svůj vlastní počítač nebo to cvakáte z jednoho společného?
-
těžko uvěřit že takových oslů jako tečka je tady více. takže tečka má sourozence....tím se vše vysvětluje.... *6*
-
Problém je ten, ža takového blbečka jako ty by tam, ve tvojí "pravlasti" Rusku, už zpátky nechtěli (mají tam dost vlastních) !
-
Nápodobně - až ty se vrátíš do "demokratického" Ruska, své "domoviny" a ráje na zemi. Kdo se tě ptal na tvůj hloupý a primitivní názor ? *7*
-
Tak nyní již nejen pro méně bystré, ale jmenovitě pro blbečky - nejsem tečka ani mamlas, který mění své nicky jako ponožky ! Na tvou argumentaci společných předků s Rusy ti řeknu jen toto: po nejméně tisíci dvěstě letech (cca 60 generací) mísení Moravanů (a Čechů) v daném prostředí (a "křížení" NEJEN se západní germánskou rasou !) bych rád znal významnější "Ruskou stopu" ve svém vlastním genofondu a též u většiny spoluobčanů, ty svépomocný vědátore "děsně chytrý" i bez novin ! Ano, hlupák tvého formátu může moje názory pochopitelně považovat za hloupé - na tom ostatně není nic divného. Bohužel. Jen motáš jednou Moravany, podruhé Čechy, kteží podle tebe "vznikli" !? S pitomcem, marně se snažícím hrát inteligenta, je diskuze zbytečná. Trošku se to douč na úrovni, gúgl nebo učebnice ZŠ je opravdu trochu málo ... *3*
-
Fašouní nosej i rudý vlajky se srpem a kladivem, hitlerjugend (dříve čsm, ssm, nyní svaz komunální mládeže, komsomol) nosili modrý košilky s červenejma šátečkama. No, blbouni. *1* *1*
-
Marto, putin je jen degenerovanej komouš a práskač, kolikrát ti to mám ještě říkat. Jak bylo v PS, zase jsi něco plácala? *1*
-
Ahoj. Já se mám dobře. Topím se v milionech a nic mi nechybí. Díky moc.
-
Jendo, ty jsi blbej, jak moravský zelí *1* *1*
-
A ty pocházíš z pitomců, nebo z blbounů?
-
to se mýlíš, mopravané jsou kříženci pitomců s blbounama *2*
-
Každý komunista krade. Když se mu zrovna nedaří, krade alespoň nicky!
-
Tu husu jste tečko krmili jen před Vánoci, nebo i jindy?
-
Stále se ještě najdou pravicoví bezmozci, kteří vychvalují fašistický pravicový režim.
Tak ještě jednou:
Bydleli jsme v domku rodičů postaveném ještě před válkou. Nedostatkem jídla jsem netrpěl: na zahradě se pěstovalo ovoce, zelenina, brambory, vajíčka snášely slepice v přihradě, na maso se v králíkárně pěstovali králíci, před vánoci se krmila husa. Volný čas se trávil prací na zahradě a péčí o domácí zvířectvo. Mnohé oblečení mi šila máma doma na šicím stroji...
Když to srovnám s tím, co si mohu dnes dovolit, zboží o jakém se mi tenkrát ani nesnilo a ze kterého se můžu otrávit nebo si dnes mohu koupit, chujoviny zadlužit se, a pak příjde exekutor, který mi zajistí bydlení pod mostem, cestovat můžu prstem po mapě protože mám taktak na jídlo.Důchodci dnes zaplatí byt a pak vybírají popelnice
před měsícem byl zrovna v TV důchodce kterému po zaplacení nájmu zbude 754 Kč a s toho má žít, opravdu hnus.Po válce jsme byli bohatší než Švýcarsko a válečná fronta se nám vyhnula. Tak mohli zloději pravičáci za 25 let po r. 89 celých 25 let"budovat šťastné zítřky" než to všechno prošustrovali. a jsme na dně!!..
Pokud se lidem po minulosti stýská tak chápu proč, protože bylo dobře -
Tak už vím, co jsi zač.
-
Že ti daj po tlamě chromajzle!! *15* *2* *1*
-
co nato říkají tví němečtí soudruzi z NSDAP...proč se ptáš nás?
-
A co na to fašisti z KSČ???