Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nicolles
    V Rusku mají všechno po svém. Například hladomor považují za pokrok a imperialismus za moderní politický systém. A pokoušet se v současnosti rozpoutat světovou válku může taky jenom zamindrákovanej Rusák!
  • Právě se tady ztrapňuje jediný fašoun z KSČM, ale těch nicků a lží, co už použil chudák zoufalej...
    • Kup si už nové zlaté stránky jo? Dříve nacista bydlel v hnědém domě v Mnichově
      ale nyní žije v Bílém Domě ve KrachSingtonu - dříve Washington. *1* *1* *1*
  • CCCP = fašistický vřed této planety!
    • Popleto. Nebýt statečné Sovětské armády tak tě ten nacistický vřed z Německa
      poslal do plynu nebo na otrocké práce na Sibiř.
      Sovětský Slovan však Německé nadlidské okupanty hnal tak tvrdě že ještě dnes se
      klepou strachem když zaslechnou Stalingrad. *2* *2* *2* *2*
      • Lžeš komunisto! Jako vždy.
        • Kde je tam lež? Uveď argumenty. Ale to nejde, žééé, to by ses snižoval na naši úroveň. Tak proč tady zasíráš diskuze. Stalingrad neexistoval a tvoji příbuzní by neskončli v plynových komorách, asi takhle?
          • Klidně argumenty uvedu já : 1) SSSR je určitě nehnal sám a neporazil sám, 2) už vůbec ne výhradně jakýsi sovětský Slovan (víte, kolik národnosti a v jakém počtu bojovalo v Rudé armádě ?), 4) bez pomoci Západu pro SSSR by byl Wehrmacht v létě 1942 na Urale, 3) Stalingrad je historický fakt, ale nastudujte si také boje na východní frontě v letech 1941/42, 4) plynové komory jsou v tomto ohledu jen spekulace - kolik nežidovských obyvatel bývalé RČS v nich skončilo a za co konkrétně ? Víte nebo nevíte - tak nešiřte podjaté, hloupě deformované a nepravdou zavánějící bludy ! *7*
        • Vždycky se říkalo že kapitalisté se bojí pravdy jako čerti křížů. Jsem rád že tato
          stará moudrá slova potvrzuješ. *2* *2* *2*
          • Abych s tebou debatoval, musel bych nejdřív klesnout na tvoji úrověň, což by se mi stejně nikdy nepodařilo. Takže si tady dál vypisuj ty své komunistické lži v domění, že ti nějakej člověk uvěří, nebo snad dá i za pravdu. Čest.
            • Popleto. Ty nikam klesat nemůžeš protože jsi až na samém dně společenské stoky. *2* *2*
  • Kosovský lid si také sám, bez cizí pomoci vybojoval svobodu i ti hajzlíci z Ruska je také neuznali a to samé Slováci. Můžeme být rádi, že uznali naše odtržení od Slovenska. A to bylo keců, že až se rozpustí Varšavská smlouva zruší se i NATO. Nato jim kaká Bobík.
    • Nedrcl ses o kredenc, nějak meleš s cesty
      • Asi drcl. Tak proč Kníže a Zaorálek jim to neuznají, když uznali Kosovo a dokonce bez referenda a voleb. U nás to samé. Tam si to rozhodli lidé. U nás, pokud si vzpomínám, žádné referendum nebylo a rozdělil nás tuneldědek a máčo Mečiar. A s tím NATO to bylo to samé. Havel řekl, že do žádného vojenského paktu už nikdy nevstoupíme. A ptal se nás někdo?
  • Fašisti z KSČ jsou zcela mimo, protože nevědí, co se děje. Uznal fašista Putin ty volby, nebo ne? Zase mají vztekem pěnu u těch svých rudých prolhaných rypáků a vztekle kopou nožičkama.
  • tečko tečko, že ti ten Plzeňák ucvakne tu žížalku!!
  • S USA na věčné časy, a nikdy jinak!
    • *1* *1* *1*
      .
  • USA, záštita světového míru a domokracie!
    • Dobrý vtip. Dávám bod, dole taky.
  • A co na to fašisti z KSČ???
    • Že ti daj po tlamě chromajzle!! *15* *2* *1*
      • tobě dají do držky.
      • Tak už vím, co jsi zač.
        • Ku*da sem, ku*da tam.....
    • co nato říkají tví němečtí soudruzi z NSDAP...proč se ptáš nás?
      • to se zeptej svých soudruhů z KSČ co se přebarvili na modro
  • Ten Péťa (tečka) byl dříve kovaný komunista, který všude mával rudou stranickou knížkou, ale když ho pak ze strany vyhodili začal jim spílat a pomlouvat je kde se dalo, je to bezcharakterní podlý člověk, já jsem taky z Plzně a vím co to je za křiváka, jen nevím proč ho komunisti vyloučili ze strany.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit