Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Da zdravstvujet balsaja Rassija!!! Na vsegda i nikagda pa drugomu!! A ted se vsichni makakovi ri.olezci po.erte! *1* *1* *1* *5*
    • Uz se s.rou! To je .rrrdel! *1*
  • *11*
    • těm se to líbí
  • Hypotéza 1: Na Auroře od poloviny října oslavovali revoluci a 7.listopadu Ivan zjistil, že zapomněl vystřelit. Pojala ho hrůza, že ho Lénin pošle na Sibiř a tak si řekl, že lépe pozdě než nikdy. *2*

Hypotéza 2: Byl to genitální tah Lénina na zmatení nepřítele: Udělat říjnovou revoluci v listopadu by nenapadlo ani toho největšího p.tomce. *1*
  • Pro sestavení kalendáře byly vždy rozhodující astronomické aspekty, konkrétně slunovrat (21.prosince a 21.června) a rovnodennost (21.března a 23.září). Problém je v tom, že jeden rok odpovídající oběhu Země kolem Slunce činí 365,242 dní. Takže má-li juliánský rok zavedený římským císařem Juliem Césarem 365 dní, narůstá postupně rozdíl mezi kalendářním datem a skutečným datem uvedených aspektů. Proto v r. 1582, kdy ten rozdíl zarostl asi na týden, vyhlásil papež Gregorius XIII tzv. gregoriánský kalendář, v němž se zavádí tzv. přestupné dny (29.únor jedenkrát za 4 roky a další přestupné dny). Tím se tyto rozdíly korigují a tak slunovraty a rovnodennosti připadají stále na uvedené dny. Pravoslavná církev gregoriánskou reformu nepřijala a tak juliánský kalendář zaostával za skutečností a uvedený rozdíl narostl ve 20.století na patnáct dní. Proto VŘSR byla podle juliánského kalendáře sice v říjnu, ale podle gregoríánského kalendáře respektujícího astronomické aspekty to bylo 7.listopadu.
  • Pozor tečka nebo Alina Herman atd. je z Plzně a je to starý magor, má už 78 let, nenávist ke všemu získal už po válce kdy jeho rodiče kšeftovali s klobouky, pak jim byla živnost sebrána a předána firmě Tonak, pak se Péťa pomátl, byl ale dlouho kovaný komunista, pak ho vyhodili a dneska je špiní kde se dá.Je to ale neškodný blázen, jediná jeho radost je sedět u starého kompu a smolit nesmysly.
    • Pane Jendo,myslíte že věk 78 let je ostudou a člověk v pokročilém věku je "starý magor" ??
      úcta ke stáří je ctností každé generace a slušných lidí,také jednou budete stár Jendo
      • No vidíš tečko starý magore, martine spilko, ty jsi opravdu ostuda protože mít v 78 letech tak vyrabovaný mozek se jen tak nevidí, dvanáctiletý kluk je moudřejší než ty, styď se.!! *15* *2*
        • Děkuji za informace o mé mozkové kapacitě,velmi si vážím Vaší upřímné reakce,jste jistě milý člověk,strana Vás brzy vyznamená.
        • Ostudou není tvůj věk ale tvá nebetyčná hloupost!!
          • Takže hloupost je ostudou?? jste lingvistický guru,obdivuji Vás
  • Dodatek pro Ransdorfa.
    Když už si to neumíš najít,našel jsem to pro tebe já.

Zatímco země západního křesťanství používají reformovaný gregoriánský kalendář, východní křesťané zůstali u kalendáře juliánského. Své kalendáře mají muslimové, židé, budhisti, hinduisti i zoroastristi a řada dnešních charismatických proudů v křesťanské církvi, které se z praktických důvodů nepouštějí do větších změn v kalendáři, alespoň stanovuje "rokem nula" rok narození či prozření svého proroka.
    Tak už se nediv, že říjnová revoluce byla v listopadu!!!
    A ještě, že vzbouřenci proti systému používají pseudonymy je vcelku normální - možná to pochopíš i ty!?
    • Myslím že vaše hysterická odezva přišla vniveč,Randsorf na vás nepočkal *9*
  • A co mezinárodní terorista Obama? Hodlá dál sponzorovat puče a svrhávat řádně
    zvolené vlády po celém světě?

Pokud ano bude muset být v železné kleci předveden před mezinárodní soud pro válečné
    zločiny. A armáda zdejších Spilků Tečků knížat.. .. mu tam bude dělat společnost pro zločin
    schvalování terorismu.
    • Hnusajn Babrák Ohava si teď nejspíš strká pro všechny případy banán s kapslí ciankáli do kapsy,protože jeden nikdy neví.
      A představa,že republikáni v USA vyšlou opět do ulic ty své Blanické rytíře v bílých kápích ho jistě moc těšit nebude.
      A celkem bych toho kluka chápal,děsná představa jeden den mě budou plácat po ramenou a nalhávat mi,že jsem nejlepší a nejmocnější muž světa a druhý den mě ti samí lidé budou s lasem a klacky nahánět po ulicích jako podřadného negra aby mne ke všeobecnému a veselí a radosti upekli někde na náměstí ke spokojenosti srýčka Sama,stejného strýčka kerému jsem dělal poskoka celé volební období *8* Jeden by toho kluka možná i litoval *5*
      Ale to už je ta svobodná Ameryka zem kde je v rámci boje za demokracii a svobodu možné snad vše *3*
    • to jen tvoje zbožné přání,vylezl jsi od roku 89 s tvojí garsonky placené ze sociálních dávek?? tady není KLDR nebo to fašounský Rusko,tady jsi v ČR
    • Děkuji za reakci,ale tak nějak nepředpokládám že v Haagu čekají na na informace od českých vlastizrádců kdo a kde si kde s kým chatuje ty truhlíku,budeš muset bonzovat jinde,třebas v Kremlu
  • Kam se poděla místní rudá garda?
    • Hledá článek který oslavuje rudou armádu a její vítězné tažení.
      • Vy dva cernohnedi jste se hledali, az jste se nasli. Jeden Stalingrad vam nestacil, budete si ho muset odbyt jeste jednou. *7*
  • Tak to se všichni pletete to je jenom Putinova tajná a geniální strategie brzo hrdiný lid ruska osvobodí s Putinem evropu
  • Filip to tam jel všechno vyřešit, Putler už ani netuší, co se v jeho impériu děje, že lidé umírají hladem a na Krym mu z vysoka s....
    • Tak rekni Putinovi, treba ti prida, abysmela na rekreaci na Krymu a nemusela umirat hlady.
      Ale musi ten uklid za tebou videt, ne ze budes mit v kazdem rohu nas.ano! *1* *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit