Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jak se do lesa vola... a letos bude tuha zima. Podekovani za problemy nalezi Eurosajuzu - tj hlavne politikum, ktere si volime. *3*
  • Vše se odvíjí odtoho,že se USA řítí do státního bankrotu.USA má ohromný zbrojní průmysl bez hodnotných zakázek.Proto potřebuje ve světě vyvolat komedii,že chce Rusko vyvolat světovou válku.Což Rusko se svým bohatým surovinovým potenciálem určitě nepotřebuje.Pokud by svět začal horečně zbrojit a dával velké zakázky zbrojnímu průmyslu USA..Uvedené by cestu USA do státního bankrotu odvrátilo.Protože Putin umí válčit ,bez jediného výstřelu,zavíráním produktovodů a ukončením obchodní výměny,tak se do nějakého harašení zbraněmi nechce nechat zatahnout.Tím Putin, od USA zinscenovanou válečnou komedii, kazí.Takže mu USA a EU nemůže přijít na jméno.EU na tom není o nic lepší než USA.
  • Občané Ruska vydržte a podporujte svého presidenta. Částečně omezte dodávky ropy a plynu do Evropy. Vyžeňte americké a západní firmy , zabývajicí se těžbou ropy a plynu z RUSKA, bez možnosti návratu.Ropu ze severu Vám nikdo nemůže vzít pokud máte dobře připravenou armádu a vytěžíte jí později. Přestaňte dovážet ojetá vozidla,ať si s ními západ dělá co chce. Nová vozidla nakupujte jen pokud budou v Rusku smontovaná a nebo budou vyrobená ve státech, které nevyhlásily sankce. Omezte leteckou dopravu z Afganistanu, při odvozu materilu NATO.
  • já bych to zatáh hned a celé eu ! at merkláč a spol poprosí baráka obav když jim tak dobře radí proti Rusku. *15*
  • Tak, že Rusko nechce, aby jejich plyn byl přeprodáván Ukrajině je zcela pochopitelné. Horší je, že už asi nefungují ty protiruské sankce.Zato ruské sankce budou cítit. Zeleninu a ovoce místo EU dovezou z Turecka, Argwentiny, Armenie, Egypta, Maroka, Chile , Číny , Uzbekistánu a Azerbajdžánu. Maso a masné výrobky z Brazili, Uruguaye, Argwentiny, Běloruska. A tyto země si narozdíl od nás polepší.Nebudu mluvit a BRICSU a perpektivě odběru plynu do Číny a Indie. Tak co, dosud nechápete občané dopad podrazu USA na EU a potažmo nás,?Musíme si to opravdu vyžrat jako opbčané až do konce?Naši kapitalisté a představitelé, jakož i další zloději a podržtašky určitě strádat nebudou. Necháte se od nich opravdu vodit za nos a okrádat a zadlužovat?
  • A to vsechno musime pripsat na ucet byvale a dnesni Ukrajinske vlady,Klicko mlci ,ale na barikady hrdinne svolaval.Ted o nem neni ani vidu ani sluchu.Barikada neni boxring,
    kde je nez jeden souper.
  • Neco jineho je pozadavek a neco jineho je smlouva, golubcici. *1* *1* *1*
  • Asi byste měl číst i stránky druhé strany. Podle vyjádření Gazpromu pouze nepřistoupil na požadavek navýšení (kterým chtěla EU zásobovat Ukrajinu). Dodávají standartní objem odpovídající množství, dodávanému před ukrajinskou krizí. Na zvýšení nerefletuje.
  • No jo ukrajinští fašističtí banderovci si z potrubí odebírají plyn zadarmo, oni totíž chtějí všechno zdarma i od EU, proto pryč s takovou bandou.
  • Jestli to není tak, že se část plynu vypařuje při tranzitu přez Ukrajinu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit