Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už ani Ivani nechtějí české šmejdy nakupovat...

    Čeští chovatelé dobytka a koní už dávno vědí,

    co je to za póvl...

  • sllcapital

    Zkoušeli jste bez úspěchu získat půjčky od bank? Naléhavě potřebujete peníze, abyste se dostali z dluhů? Potřebujete peníze na rozšíření nebo založení vlastního podnikání? Poskytujeme půjčky s tvrdými penězi a všechny ostatní typy půjček s úrokovou sazbou od 3% do 5%. Poskytujeme půjčky NationWide v rozmezí od 3 000,00 do 100 milionů USD / POUNDS / EURO. Financujeme 100% a LTV 75% -85% na pořízení nemovitosti, Odpovězte na tento whatsapp: +447451280545 nebo e-mail: sllcapitaluk@gmail.com

    • Jděte s tou reklamou do ...

  • Nepřátelské chování evropských vazalských zemí USA vůči Rusku i Bělorusku se projevuje. Rusko až neuvěřitelně dlouho snášelo urážky a falešné provokace západních zemí a kór od našich politiků zalezlých v análu USA až po kotníky. A to není všechno. Podpora úplatných ruských a běloruských zrádců z tzv. opozice směřující ze západních zemí i ČR a ty četné západní i české neziskovky operující v Rusku a Bělorusku s cílem svrhnout Putina a Lukašenka to taky Rusové a Bělorusové velmi dlouho přehlíželi. Nic netrvá věčně ani trpělivost Ruska a Běloruska. Určitě jste si už všimli, že najednou všechno zdražuje. To je tím, že k nám už neproudí levná nafta z Běloruska. Lukašenko to zastavil k vůli aktivní účasti ČR v přípravách státního převratu v Bělorusku. Teď k nám proudí drahá nafta z Německa. S vyšší cenou nafty jde nahoru všechno. To ale ty kriply ve vládě parlamentu a senátu netrápí. Je to nepostihne a ostatní lidi mají u pérdele. Je uspokojuje jenom to, že posloužili jako užiteční idioti zájmům zaoceánského impéria.

    • Také proruské bla bla bla - obvyklé úrovně...

    • mun.go

      No - také můžeme dovážet zkapalněný ruský plyn za americké ceny ...

      Hlavně že se v Praze otevřel Primark ...

      Hasiči vyjeli pokropit frontu u Primarku (17.06.2021 13:52)

      Frontu stovek lidí, kteří na Václavském náměstí v Praze čekají, až se na ně dostane řada v nově otevřeném obchodním domě Primark, vyjeli ve čtvrtek v poledne, ve velkých vedrech, osvěžit pražští dobrovolní hasiči Prahy 1. Z cisterny na ně stříkali vodu.

      • josef.chmela

        Zblblí pražáci a okolí stáli frontu na předražené "značkové" šunty vyrobené v Číně a okolí. Ti už jsou tak zblblí, že kdybych zabalil lejno do papíru z Primarku, tak ho koupí jako nejnovější parfém.

  • vanhorne

    Na Ruskych  stepich uz ani trava neroste, nebo co, ze Vladimir musel dovazet potraviny i pro kravy? Ma to tam zajimave kolchozniceni. Ani miczurinovani nefunguje?

    • Po trávě by krávy moc nedojily. Používá se senáž a siláž, a na její výrobu je nutný konzervant. Dále se používají minerální a výživové doplňky ( selen, vitamíny, vápník, atd.) Když o tom nemáte páru, nediskutujte. Používá se to všude na světě, my to většinově dovážíme z EU. Taky jsme si sem s tím dovezli z Anglie BSE ( nemoc šílených krav.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit