Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • KIMCID

    gutt


  • "Naopak rétorika skupiny Škoda Group zůstávala měsíce totožná. ​​„Škoda
    Group nadále pokračuje v postupném ukončování veškerých svých obchodních
    aktivit v Rusku,“ neměnil během měsíců své odpovědi mluvčí společnosti
    Jan Švehla."

    To je panečku vyhozených peněz z okna.To je promarněných investic které přišly v niveč.Pro nic zanic.Protože hlupáci v Bruselu tak rozhodli.Protože připravili balíčky k vytrestání Ruska.Rusko se otřepalo a jede dál.Celá EU z balíčků padala a padá na hubu.Krachují firmy v Německu i Francii.Nikdo nic neřekne.Jen aby zapoklonkovali do Bruselu.Až s odstupem času se jistě veřejně a nahlas popíše toto ekonomické hlupáctví.Tento koncert nelogických pitomostí. Kdy se Evropa sama střelila do nohy.A v Asii se tancuje a děkuje evropským mudrcům.

  • Rusák nemá na Ukrajině co pohledávat.

    Ale světe div se Zapad zabavuje ruskej majetek a rusák majetek Západu , jste ve válce či v konfliktu nic divného .

     Propaganda jede na plné obrátky , nedávno nadpis Bradley dostal zásah od T 72 a pokračuje v boji jako by nic , no tak po absolvování zs u tankistů , tak přímej zásah z kanonu 125 mm nepřežije v plné bojeschopnosti žádné obrněné vozidlo na světě a min. možná živá osádka rozhodně nepojede dál , prostě hnupismus na entou a pak se divíte že ty lidičky věří uplně všemu a nakonec ničemu . Tak novinářům zdar a dobrou vůli neprodávat každou íčovinu .Tak nejak se nám humanismus mění v hnupismus alá gúgle a jediné pravdy , kurna kde už jsem to slyšel , že by správná pravda byla před 89 nebo před 45 patym .😎

    • Rusák nemá na Ukrajině co pohledávat, ale stejně tak neměly co pohledávat USA v Srbsku, Libyi, Sýrii, Afghánistánu, Iráku atd.

      • skoro souhlas , ale nevím o tom že by USA připojily nejaké uzemí na rozdíl od Ruska v Gruzii či Ukrajině , takže rozdíl je a to se USA nezastávám , protože dělat rusák válku jak strejda Sam ve Vietnamu tak je z Ukrajiny "nou gou zona" zamořená veškerým svinstvem .

  • josef.chmela

    Také bychom měli převzít kontrolu abychom věděli jak a z čeho se tam ty blafy vyrábí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit