Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Starosta Prahy 6 Ondřej Kolář (TOP 09) poskytl rozhovor portálu Forum24.cz, ve kterém promluvil o tom, jaké bude mít priority, pokud po nadcházejících volbách bude vládnout světu. Naše priorita je zavrtat se do USA prdelí až po paty.

    • "Podle sebe soudím tebe."

      Soudruh Kajoch je zjevně stále zavrtaný v CCCP p.deli až po paty. Není divu, že mu to poškodilo mozek.

      Otázku zůstává, jestli u soudruha Kajocha vůbec bylo co poškodit. Čestný a soudný člověk se do té CCCP p.dele nikdy nezavrtal.

      • Tak to mne pobavilo

  • Musím přiznat že úroveň českých informačních služeb zoufale upadá. Když STB v roce 1964 vymyslela akci "Neptun" celý svět tomu dlouhé roky věřil. Když ovšem letos BISka vypustila HOAX  "Vrbětice" ještě ten den je minimálně půlce světa jasné že je to kolosální blbost.....😯

  • Nemluvit pravdu v tak snadno ověřitelné věci je podivné. Buď nemluví pravdu naše nebo ruská strana.

    Všimli jste si, jak se tu hned dobře dýchá, když tu nepracuje 18 ruských zpravodajských pracovníků? Jsou volné byty pro ty z USA, Velké Británie a tak. Kdepak, situace se zase normalizuje. 😀

  • Marťani údajně nasrali do dřevěnejch necek a poslali je poštou do NASA !!!

  • Makak

    Mluvčí ruského ministerstva zahraničních věcí Maria Zacharovová potvrdila předvolání českého velvyslance v Moskvě Vítězslava Pivoňky poté, co tuto informaci popřelo Ministerstvo zahraničí ČR.

    „Náš verdikt je jednoduchý: Praha se zamotala do svých verzí ado svých vlastních zájmů, protože s národními zájmy to nemá nic společného, a přešla k vytváření mýtů a prosazování vlastních fantazií, o kterých tvrdí, že jsou fakta. My samozřejmě považujeme její tvrzení za nepřijatelná,“ uvedla Zacharovová na briefingu.

    Je to švejkovina, tvrdí Zacharovová

    „Zápletka s výbuchy ve Vrběticích a některými nároky české strany stále více připomínají Osudy dobrého vojáka Švejka…z nesmrtelného díla (Jaroslava) Haška. Naprosto stejná fantasmagorie, absurdita… Někdy to překračuje hranice, které oddělují zdravý rozum od absurdity,“ uvedla Zacharovová na brífinku.

  • Makak

    „Na životech Slovanů záleží.“ Směšný trest za vraždu Slováka v Belgii bude mít dohru v NR SR

    Šéf zahraničního výboru slovenského parlamentu Marián Kéry (Směr-SD) chce s belgickým velvyslancem mluvit o „směšně“ nízkém trestu za zabití slovenského občana na letišti v Belgii. Podle něj životy Slovanů nemají být v Evropské unii méněcenné.

    V roce 2018 policisté na letišti v Charleroi ubili k smrti zadrženého slovenského občana Jozefa Chovance. Tento týden úřady potrestaly druhého nejvýše postaveného představitele belgické federální policie Andrého Desenfantsa srážkou 10 % ze dvou měsíčních platů, což činí 1 500 eur (38 tisíc korun).

    „Myslel jsem si, že časy, kdy lidi ze střední a východní Evropy vnímali na Západě jako ‚méněcenné‘, jsou už dávno minulostí. Jsme přece v Evropské unii, kde má platit určitá, garantovaná míra rovnosti, ať už mezi lidmi nebo před zákonem,“ reagoval Kéry na výši trestu.

  • na planetě jsou rusové, tak to museli  udělat jen a jen oni, nikdo jiný nepřichází v úvahu, žádné jiné důkazy nepotřebujeme, úplně stačí, že existují

  • To bude ostuda. Už teď se nám šklebí půlka Evropy. 

    Ta pohádka je opravdu neuvěřitelná.  Dva provařený ruský ksichty z tajnejch služeb napochodovali do skladu zbraní, umístili nálože a v klidu odjeli domů. 


    • Místní říkali, že dostat se nepozorovaně do areálu přes rozbitý plot nebyl žádný problém...

      • KIMCID

        Tak že BIS lhalo že se tam dostali diky jednomu zaměstnanci


        • To neříkám...

  • KIMCID

    Máte to už v nadpisu UDAJNĚ

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit