Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mun.go

    Totéž co popisuje Marek Příhoda, lze parafrázovat takto:.

    "Obecně platí, že těžko najít člověka, který je v ČR spokojen, pokud zrovna nepatří k nějaké elitě, či nepracuje v preferovaných povoláních jako je vysoký státní úředník nebo manažer ... U běžných Čechů, Moravanů a Slezanů, včetně intelektuální elity, je skutečně málo lidí, kteří vidí nějaké východisko. Nevidí ho ani v té liberální opozici, které oni sami říkají nesystémová opozice, nebo radikální opozice"

    A zlatá slova:

    Běžní lidé často nemají informace a mají zkreslené představy o tom, co se děje. Z toho plyne to, že také nevidí alternativu a mají pocit, že to, co je dnes, je to jediné možné. Je to mix nejistoty a pocitu, že celý vývoj směřuje do slepé uličky.

    Právě proto potřebujeme Hlídacího psa, aby nám skutečnostou, reálnou a jedinou Pravdu předložil na zlatém Tiscali!

    • Gorobilypes

      Právě proto potřebujeme Hlídacího psa :D :D :D

      • Samozřejmě Mistře Jodo to s tím hlídacím psem Mun.go myslel jako ironii. My Shaolinští Mistři a Rytíři Jedi díky tomu že ovládáme Sílu, víme jak se věci na světě doopravdy mají.....😉

  • zapálit vlajku umí kdejaký drban klidně i takový kvalitní pisálek, co přichvaluje rusákovi okupaci.

    • Jsou i tací, co prodejem vlajek k pálení vydělávají nemalé peníze - konkrétně  výrobna vlajek v íránském městě CHOMEIN, v níž desítky mužů i žen tisknou vlajky různých zemí světa. 

      V poslední době jde na odbyt dva tisíce amerických a dva tisíce izraelských vlajek měsíčně.

      Teď tady vyrábějí i vlajky dánské, jak jsem viděl!

      A davy po nich dupou, pálí je - radostné, že se večer uvidí v televisi...

      • mun.go

        Viz můj příspěvek o kousek níže ...

  • Pokračování okupace 1968 - 1989? 

    Tentokrát na (pseudo)kulturní frontě

  • Gorobilypes

    Boris Němcov byl oligarcha.A byl opilcem Jelcinem tlačen do funkce prezidenta RF.Bohužel si udělal nepřátele mezi Čečenci.Což s emu stalo osudným.


    Nejhorší je že pražští radní a primátor si dělají jméno na akcích jako přejmenování náměstí,bourání soch Koněva,mýta pro vjezd do prahy. Místo aby stejnou míru úsilí  a propagace vrhly na dostavbu pražského okruhu.Který ne nezbytný a potřeba.

  • Když čtu tady ty komentáře, tak nevím, zda má cenu vůbec něco psát. Jde o omezený pohled na věc. Takové žvásty, vypíchnutí jedné nicotné a navíc nepodložené skutečnosti, to považuji za ubohé, k čemu se někdo sníží. U nás už je velmi málo novinářů a redaktorů, kteří by psali nezaujatě.Rodrigo tady píše, že Rusko je vnímáno jako okupant. Stále jsou lidé slepí. Nepopírám nešťastný rok 1968. Jenom nevím, zda ten Rodrigo má vůbec tušení, co bylo v tu dobu připraveno v Německu na nás.

    Ale je smutné, když Rodrigo a jemu podobní nevidí tu neskutečnou aroganci a agresi ze strany USA ve světě. A to třeba v posledních jenom 30letech. Dokáže si vůbec někdo představit ty obyčejné lidi v bývalé Jugoslávii, na které ti skvělí vyznavači míru z USA vrahali jednu bombu za druhou? A to jenom proto, že Jugoslávie odmítla to vykořisťování hospodářství, které u nás dopustili lidé třeba kolem V.Havla? Nikdo se dnes nezajímá o skutečné dění v té zemi. Je to velmi smutné. Hlavně proto, že Srbové se nás vždy v těžkých dobách naší historie zastali.

    Jak je možné, že si USA vymysleli další záminku k útoku na Irák? Dnes už i některé malé dítě ví, že si to USA jenom vymysleli, aby se dostali dále.

    Jak je možné třeba dnes, že si Amíci dělají ve světě, co chtějí? Evropa se dohodla s Ruskem na dodávkách ropy, evropské státy se zapojily do výstavby ropovodu. A najednou - Amíkům se to nelíbí a hned začali rozkazovat Evropě, že mají okamžitě skončit. I ta baba Merkelová řekla : "...A dost! Nám nebudete diktovat, co máme a nemáme dělat!"

    Jak je možné, že Amíci nyní říkají Izraeli: "..klidně zabírejte další území Palestiny! To vůbec nevadí, že je to cizí území.." Už i ta EU řekla, že s tím nesouhlasí. A OSN taky. Jenže USA si dělají co chtějí.

    A tak bych mohl pokračovat dál. 

    Jenom slepý to nevidí a je stále oblbován tou západní proamerickou mediální špinavou kampaní proti Rusku, proti Číně. A ČT1 to stále v lidech utvrzuje. 

    Z protistátní televize ČT1 jenom slyšíme Koronavirus, že je Zeman špatný, že se předseda Senátu chystá asi na Tchajvan. Jednoduše - vymývání mozků. Proč tam nejsou třeba zprávy o tom, že na Lesbosu už vznikají silné demonstrace lidí proti uprchlíkům? Proč není ani zmínka o rozhodnutí OSN, o protestu EU proti akci USA+Izraele v násilném zabírání území Palestiny? Proč tam není ani zmínka o světové kampani lékařů za propuštění Julia Assange, který odkryl tolik špíny v činech vlády USA? Proč tam není ani slovo o velkých demonstracích lidí v Kanadě s násilným potlačením, kde se nikdo neptá místních lidí a jednoduše jim zabírá území na stavbu místního ropovodu? Proč nikdy nevidíme záběry z ruských měst, která jsou dnes k nepoznání v porovnání s městy SSSR? Namísto toho jsme krmeni šílenou propagandou.

    • Amerika - ať si spílá...

      za Vámi jde rudá Čína (i s 2019-CoViD)

    • Dekuji. Mluvite mi z duse!

      • ... bolševici existenci duše popírají...

        co že takový obrat?

  • Jenomže tady nemá rusáka nikdo rád.Rusák je především zde vnímán jako okupant a celosvětový špinavec č.1.Celé pokrokový svět, se jej štítí.S rusákem se nikdo nebaví.Jakou může mít rusák ve válenkách a s národním zvykem chodit na WC do křoví kulturu?

    • Gorobilypes

      No nevím kde dnes někdo pálí vlajky RF ?Zatím jsou páleny jen ty Americké ty jeden okupante.


  • Poslední desetiletí řada lidí v Rusku vnímá jako promarněný čas.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------

    To nic není proti tomu co je zde v Čečensku. Tady celých posledních třicet let značné procento lidí vnímá jako promarněný čas. A tito lidé pak hledají alternativy vůči minulosti v podobě Zemana, Babiše, Okamury v naději že se čtvrtstoletí mizérie přece jen podaří obrátit v dobré. Koneckonců Čečensko je součástí Ruska, takže jsme logicky všichni Rusové.....

  • Rusko = země budoucnosti. 

  • Až to bude Ústav skutečně nezávislé žurnalistiky, tak se to snad bude dát číst. Kopání do kotníku s využitím akademické půdy je poněkud diskutabilní.

    Ale proč by si Univerzita Karlova nemohla zřídit další zbytečné pracoviště? Doporučuji se podívat jaké roztodivné věci se zde financují, realizují a studují. Doporučuji pozornosti také údaje o počtech absolventů takových paoborů a paprogramů. 

    Praha mimo jiné už dávno je alternativním centrem ruské kultury. Kdyby se poctivě sečetli všichni rusové žijící a pobíhající (hlavně po centru) Prahy, tak jich bude jistě víc, než po invazi v roce 1968. 

  • Snad kdyby se všech půlmiliónu Azbuků chtělo z ČR vrátit domů...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit