Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusové, Muslimové a Němci byli vždy nepřátelé zbytku světa...

  • Už jsem někde psal, že ten výbuch provedly buď tajné služby naší republiky, protože zjistily, že se tyto zbraně prodávaly přes Bulharsko teroristům v islámském státu nebo pak i na Ukrajinu v boji na Donbasu. A výbuch měl zamést stopy před mezinárodním skándálem. Nebo to provedly ruské tajné služby ze stejného důvodu a naše tajné služby toto už věděly v roce 2014, ale nezveřejnily to kvůli obavám ze skandálu. A teď to je z nějakého důvodu venku (každý si domyslí ten důvod a že to bylo na objednávku!!!!). V každém případě, my z toho vyjdeme jako hlupáci. Pokud to provedli rusové a naše tajné služby mají fotografie těchto lidí v blízkosti těchto muničních skladů, pak budou rusové říkat, že tam byli a prohlíželi si z dálky sklady, protože věděli, že se tyto zbraně vyvážejí teroristům. Pokud je naši nemají na fotkách jak vnikají do skladu a jak z něj vystupují, tak žádné důkazy nemají. A nic nikomu nedokážou. Naopak rusové začnou říkat, že ČR věděla, že tyto zbraně jsou vyváženy na Ukrajinu a islámskému státu a de facto podporovala mezinárodní terorismus. A pohyb těchto zbraní mají určitě vystopovaný. A naše strana bude muset celému světu vysvětlovat, že to nevěděla. Samozřejmě ji to nikdo věřit nebude!!!!!!! A případ skončí v nekonečnu, s tím, že Rusové nikdy nepřiznají, že vyhodili tuto munici a černý Petr zůstane na nás, protože nám pohádku, že jsme o vývozu zbraní nevěděli nikdo věřit nebude. A konec příběhu. A otázka zní, kdo je větší zloduch????????? A jak jsme si pomohli?????? Babiš už asi ani nespí, protože ČR bude obviněna Ruskem z podpory terorismu a prodeje zbraní islámskému státu!!!!!! A finální otázka zní - kdo z toho měl prospěch?

  • Českých diplomatů, nebo špionů? Koho tedy vlastně obě země vyhošťují? 

    Rusové nám hodné a čisté diplomaty a my jim špinavé špiony. Jak je ten svět nespravedlivý. 

  • Tak celou dobu je nám prezentováno, jací hlupáci a břídilové ti rusáci jsou a jak nejsou schopni udělat nic pořádně - otrava Skripala, otrava Navalneho, nepodařený první výbuch ve Vrběticích, neschopnost precizně a bezpečně vyrábět vakcínu Sputnik atd. A ono to vypadá, že hlupáci jsou naši politici. Tak, zatím bez důkazů, vyhostili skoro všechny tajné agenty z ČR a Hamáček si hrál, jak s nimi zatočili. No, a jak to vypadá dnes Hamáček brečí, že nečekali takovouto reakci Ruska!!!!!!! On říká, že Rusko vyhostilo 16 diplomatů ( všimněte si, prosím, toho výrazu - DIPLOMATU, tedy mezi nimi nebyl žádný český agent). Takže Rusko vyhostilo jen ty členy ambasády, kteří v Rusku skutečně pracovali pro občany a firmy z ČR a tím totálně paralyzovalo naši ambasádu!!!!! Sám Hamáček to dnes řekl!!!! Tady vidíte, kdo je chytrý a kdo nedomýšlí své kroky a je hlupák. Chudáci české firmy v Rusku. Vše se totálně zastaví - náš vývvoz nedostane potřebná razítka na proclení a vše bude paralyzované. My samozřejmě můžeme udělat to samé, např. zastavit dovoz jejich plynu, ropy atd.

    A pro ty, kteří tvrdí, že patříme k západu a oni nás také tak vnímají, bude poučné, jak se k nám nyní západ postaví a projeví s námi solidaritu. To by znamenalo, že ostatní západní země budou vyhoštovat kolem 20 ruských diplomatů-špionů ze svých zemí. No všichni to teď uvidíme v následujících 5 dnech. Osobně si myslím, že nás v tom nechají namočené a nebudou chtít si svoji obchodní bilanci z Ruskem pokazit. Podle mě se ukáže, že boj za ČR nebude tak horký. No, nechme se všichni překvapit!!!!

    • Samozřejmě, že jediná "západní" země nevyhostí ani nohu... na to jsou moc chytří a vědí, že to celé je jen výmysl, který naše vláda udělala na "něčí" příkaz - prostě jako správní, užiteční idioti.

      Tzv. "podpora" je - a zůstane - v rovině rétoriky... vsadím krk, a mám poslední .

  • TheGGG

    jednou bude CIA vyhlášena jako zločinecká organizace...

  • dzixy

    Rusové vždy musí ukázat, že jsou silnější. Ukazují to již od konce II. světové války, kdy se velkou měrou podíleli na našem osvobození. Poslední ukázka - rok 1968 - byla dosti názornou. A od té doby je jejich zásluha o naše bytí devastována. A devastují to i teď, když naprosto neúměrným poměrem vyhosťují naše diplomaty, nehledě na akt, kterým se u nás opět zapsali. Nakonec, pokud se nám to nelíbí, mohli bychom i odejít. Nemyslím ale, že by to byl nějak výhodný akt jak pro nás, tak pro Rusy. Pořád nás mají za ukázku socialistického kapitalizmu, ke kterému se snaží kráčet, ale cíl v nedohlednu.

    • Ten jejich rádoby car Putler se chová jako středověký vůdce stepních nájezdníků. Možná trpí napoleonským komplexem jedinců malé postavy.

      • vanhorne

        "jedinců malé postavy" 

        Nekde jsem cetl, ze Ocelovy Joska vzdycky stal na specialni drevene bedynce.

  • ...zabili jste mně strejčka, tak tady máte přes držku...

    Myslím si, že by měla skončit doba, kdy jsme skákali jak Kreml pískal...

    • Jasně! Teď skáčeme, jak píská Bílej dům, případně Reichstag... 

      To je opravdu lambáda !

    • mun.go

      Ano, ta doba uplynula. Dnes skáčeme podle jiných notiček ... zase jako paňácové - jenom vítr nefouká od východu, ale ze západu ...

    • vanhorne

      "by měla skončit doba"

      Pan Pyjamo si dal tyden na odpoved, jak to s tim skakanim bude dal. Skakani je nebezpecne, clovek jednou muze skocit a skonci na kolenach.🙂

      • dzixy

        Křivdíš Zemanovi, než jako prezident - nejvyšší velitel branné moci u nás - vydá prohlášení, musí mít neprůstřelné argumenty. Mně nevadí, že se k věci vyjádří  až v neděli. Podstatné bude, co k věci poví.

        • vanhorne

          "nejvyšší velitel branné moci u nás"

          Panenko Maria, snad nevyhlasi vseobecnou mobilizaci. To abych hned zacal pucovat ten stary mashingver, co pradedek pritahl z Hercegoviny, kdyz tam bojoval za cisare pana. Zeman nepotrebuje zadne neprustrelne argumenty, jemu vetsinou staci bonmoty, kterymi se snazi prostrelit vsechno. Ja na jeho prohlaseni necekam, protoze se nezmohl na par slov hned, tak nejake opozdene tirady me nezajimaji. Podle jeho drivejsiho postoje vuci Rusku bych rekl, ze ceka na instrukce od Vladimira co ma rict. Jeho nejvernejsi verici mozna v nem vidi porad nejvyssiho velitele, ti at cekaji kdyz se jim chce.🙂

        • mun.go

          A co by jako měl říct, když nikdo nic neví? 

          Je to všechno jen na úrovni JPP (jedna paní povídala). Možná mají nějaké obrázky lidí, podobných profláknutým agentům (jejichž fotografie proběhly na sránkách světových deníků s cedulí "tohle je ruský agent"), kteří rozlévají po světě kýble novičoku (ale nikdo nezemře) - i když bych o tom silně pochyboval. Nikdo neskladuje záznamy z kamer sedm let a navíc elektronické  dokumenty lze snadno upravit k obrazu potřebnému pro vyvolání hysterie.

          Kde a kdy byli ti lidé spatřeni?

    • Bohužel, stále je tady dost takových i na místech nejvyšších, kteří ochotně tancují kozáčka jak v Kremlu brnkají na balalajku.

      • Naši vládní i opoziční politici se na mezinárodní úrovni ztrapňují v přímém přenosu

        a ani neví, že řízení státních záležitostí ani zpravodajské služby už nemají pod kontrolou. Ztrácíme důvěryhodnost i suverenitu a nikdo nás nebude brát vážně. To vše povede k destabilizaci vztahů mezi zeměni ve střední Evropě a k ohrožení našeho postavení.

      • Docela mám neodbytný pocit, že tentokrát křepčíme podle docela jiný taneček a noty nebudou patrně z Kremlu.  

        Jsme ale dobří tanečníci, to zase ano. 

      • vanhorne

        "Kremlu brnkají na balalajku."

        Kremlin, tam hraji jen ti nejlepsi z nejlepsich balalajkaru, tak se neni co divit, ze se najde dost poskoku kteri hopsaji a poskakuji tak, jak balalajka brnka. Kdysi hrali na garmosku, to byly  divocejsi tance.😂

  • A co takhle vypovědět od nás všechny Rusáky, na nic je tady nepotřebujeme. A spolu s nimi "odsunout" všechny naše ruso-řiťo-lezy a bude tady konečně klid.

    • To je nápad!! A ještě bych jim vyhlásil válku ! Když už, tak už - ať to stojí za to...!

    • dzixy

      To by ses divil jak velké číslo by to bylo. A co majetku by zmizelo.

    • Jj   - skoro celé Karlovy Vary a Lány...😉

  • Možný scenář vývoje do 5 let. Zavřené hranice a 5 m vysoká zeď mezi Ruskem a zbytkem Evropy na území dnešní Ukrajiny. Rusko a Čína vytvoří obdobný vojenský obranný pakt jako NATO. Evropa bude obchodovat pouze s USA a Rusko pouze s Čínou. Bude tu asi tak 100x vážnější studená válka mezi 2 bloky - tím demokratickým a tím nedomokratickým, než bylo před rokem 1989. A všichni budou spokojeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No není to super? A Evropa (tedy my) z toho bude prosperovat????????????? A válka na spadnutí. Jenže tentokrat už ta vojensky silnější strana nebude ta americká. V ČR bude opět zavedena povinná vojenská služba, tentokrát i pro ženy a vzniknou tu i nové pracovní možnosti v továrnách na výrobu zbraní. Opravdu skvělá budoucnost a o lepších vyhlídkách si naše děti ani nemou nechat zdát.

  • josef.chmela

    Autor článku opět něco přehlídnul. Rusko vyhostí pouze 16 diplomatů a 4 pomocné pracovníky, tedy nediplomaty. Tak to potom  v naší republice vypadá, když tu píší  a pracují takoví novodobí "odborníci" na všechno.

    • dzixy

      Nebuď puntíčkář😇😎

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit