Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nic nového. Putler se jen snaží odvrátit porážku svých žoldnéřů na Ukrajině. Jeho řidiči mají zabránit útokům ukrajinské armády. Šikovný tah, zabalený do humanitárního kabátku. Putler je šikovný agresor. S trochou štěstí si najde záminku pro otevřenou válku proti Ukrajině. Oni už jeho žoldnéři nějakého toho řidiče kamionu zastřelí.
  • Ukrajina žádnou humanitární pro východní Malorusko nechtějí. Přece je chtějí Rusy zcela vyhladit nebo vyhnat do Ruska.
  • Konvoj bude provázet 12 tis. rusky hovořících "pracovníků" červeného kříže v maskáčích, bez označení, bez dokladů z pod kabátů jim bude čouhat kalašnikov a v náklaďácích humanitární pomoc - rakety krátkého doletu. Stará ruská lidová písnička *1* *1* *1* Heil putin
  • Idioti z Kyjeva tvrdí, že ten humanitární konvoj je "trojský kůň" a že z vozidel vyskákají vojáci jako králíci z klobouku. To jsou blbci co? Kdyby Rusové chtěli jít na Ukrajinu, tak překročí hranice kdekoliv. Vojáků, kteří jsou kolem hranic na ochranu jejich demokracie je tam dost.
    • tak to taky je Pepo, že je to trojský kůň pro separatisty, ale chápu tě, ty máš za úkol rozšiřovat bludy ala ruská propaganda, jseš přeci za to placený. Samozřejmě že nevyskákají vojáci jako králíci z klobouku, ale jako převoz munice ideální zástěrka humanitární pomoci. Lhaní vám už jde od dob Stalina, vy se nezměníte.
  • pohled do křišťálové koule mi říká,že
    konečně se v Kyjeve lidi poprvé s novou vládou aspoň trochu najedi.Jestli to teda Prassenko s Jacehňupem neukradnou rovnou a neprodaji Obamovi pro 70milonů vyhladovělých sociálně potřebných amíků...
  • Ukrajinští zákonodárci udělali změny v článku 12 zákona Ukrajiny "o policii". Mají právo na MUP střílet zabít bez varování v zóně bojových operací v jiho-východní části země. A také použít fyzickou sílu, speciální prostředky a zbraně transfery LifeNews.

    Článek 15 téhož zákona stanoví, že v oblasti vojenské operace může policie nesmí používat zbraně pouze jako poslední možnost.

    Kromě toho Evropský parlament schválil návrh zákona, který umožňuje prokurátoři zatknout lidi a DNR LC až 30 dní bez soudu. Pro rozhodnutí hlasovalo 233 poslanců.
    http://www.pravda.ru/news/world/formerussr/ukraine/12-08-2014/1221035-ukraina-0/
  • Tečka je zvláštní druh zdejšího imbecila. Dříve vystupoval pod nickem ". (anonym)", poté začal krást nicky každému, kdo měl opačný názor. Zřejmě si myslel, že tím lépe prosadí své žvásty. Nakonec se uchýlil k taktice několika účtů a nicků a hlavně k píchání uživatele Not CSSD - dalšího imbecila podobných názorů. Někteří si myslí, že ". (anonym)" a "Not CSSD (inkognito)" jsou a byly jedna osoba, takže vlastně píchájí sami sebe (hrozná představa). Pak tu kolují také zvěsti, že onen Tečka je pouze zamindrákovaný cigán Pišta Žiga z Plzně, platonicky milující poslankyni KSČM Martu Semelovou...
    Výrazným znakem tohoto imbecila Tečky jsou hlavně patologická rusofobie a velmi omezená slovní zásoba, která se skládá z pár základních slov jako jsou - komunisti, bolševici, Putler, Puťka, car, CCCP, teroristi, Rusáci, pak slovních patvarů jako například "komušisti" a v poslední době i sousloví typu "zlý skřet z Kremlu" nebo "zahnat zpátky do stepí" atp. Je třeba pozmanemat, že toto individum opakuje pořád stejné heslovité výkřiky, vpodstatě není schopen souvislé argumentace a jediné co umí je lhát. Jako poslední výkřik svého zoufalství použije váš vlastní nick, pod kterým pak píše. Jeho výskyt provází obvykle okamžité tři plusy nebo mínusy u několika příspěvků v diskuzi.
    Tečka vystupuje pod různými nicky jako (anonym) i jako registrovaný (inkognito). Hlavní jeho nicky jsou Honza, Herman, Alenka, Magda, Petr, Milan, Anna T., Elsa, Karel, střelec, Not CSSD, Putin, Lenin, Sergej, IIdigó, Komunista atd. Rád použije místo nicku část textu. V poslední době si velmi oblíbil nick "Hmm (inkognito)".
    Toto imbecilní individum je naprosto nevhodné k jakékoliv diskuzi a komunikací s ním jen tratíte čas.
    • Jdi se léčit magore tu tečku máš asi na tvém chorém mozku *12* *12* *12*
    • Ty si ale cynik, tohle všechno a ještě tak blbě o sobě napsat, to je tedy pořádná úchylka. *12* *16* *12* . Těch nicků máš v zásobě třikrát tolik, nejen těch, co nám kradeš. *12* *12* *12*
  • Právě jsem si přečetl vyjádření " senátora Štětiny " k občanské válce na Ukrajině. V minulosti aktivní komunista a nyní žádá aby byly velice přísné sankce proti Rusku a aby vojska NATO a USA společně s " armádou " Ukrajiny společně dělaly vojenská cvičení, já si to vysvětluji, že mají společně vyprovokovat další válečný konflikt. Jak může bývalý komunista takto přemýšlet, mám jediné vysvětlení, potřebuje nutně hospitalizaci v psychiatrické léčebně, bez možnosti propuštění mezi normální lidi. Jak mohl být člověk bez mozku zvolen do senátu.
    • A co báťuška Putin a další ruští vysocí představitelé ti nebyli členy KSSS ,Putin dokonce vysoký důstojník KGB ti ti nevadí a ani jejich činy vůči jinému státu?Co si napřed zamést před vlastním prahem než začneš na někoho plivat a tu hospitalizaci na psychiatrii by v prvé řadě potřeboval ty. *12* *12* *1* *1*
    • KIMCID
      a co jako?copak komunismus vznikl v rusku?
  • říkají mi Čapisrale, bo mám v hlavě nasrané
    • Ostrawacki zloději nicku. Taku sebekritiku sem od teba něčekal.
    • Takovou upřímnou sebekritiku bych od tebe nečekal.
  • http://oko-planet.su/politik/politwar/252079-nastoyaschiy-reys-amsterdam-kuala-lumpur-17-iyulya-blagopoluchno-prizemlilsya-v-malayzii-istochnik.html

    Pravý let Amsterdam- Kuala-lumpur dne 17.7. bez problému přistál v Kuala-lumpur.....

    všechno je jinak!!
    • Něco víc bližšího by nebylo????

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit