Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zakopat na horší časy! Ty zákonitě přijdou.
    • Boží mlýny melou pomalu, ale jistě, a ani ruští nacisti jim neuniknou . Příští rok bude v Rusku velká neúroda a před hladomorem je zachrání jen potraviny z EU. *13* *12* *13*
  • Mé Rusko je žebrák,

    Ruská Miss Natalia Pereverzevová způsobila poprask na mezinárodní soutěží Miss Earth. A to pouze tím, že objektivně popsala tristní situaci ve své zemi. Může si tím způsobit problémy, ale za odvahu k pravdě si zaslouží uznání nejvyšší

    „Mé Rusko je ale také trpící zemí, nemilosrdně roztrhanou na kousky chamtivými, neupřímnými, nevěřícími lidmi,“ napsala Natalia Pereverzevová v dotazníku ke své zemi. A podle serverů ihned.cz a lidovky.cz dále pokračovala. „Mé Rusko je tepnou, ze které několik vyvolených odvádí jeho bohatství. Mé Rusko je žebrák. Mé Rusko nedokáže pomoci starým lidem a sirotkům a jako z potápějící se lodi z něj utíkají inženýři, lékaři i učitelé, protože nemají z čeho žít.“

    Tvrdá ale pravdivá slova, Rusko navenek působí jako velmoc, ruští turisté cestují po světě a mohutně utrácejí, skutečnost je však mnohem drsnější, většina Rusů žije v bídě, a Rusko je zemí hladu a zaostalosti. Rozbité silnice, zchátralé domky ve vesnicích a v provozu na silnici autobusy, které by u nás skončily ve šrotu.
  • bingo!To se moc povedlo! Rusko a jednička! Rusák který je celoevropsky v opovržení, Rusák který se na dovolené chová jak prase a žere především rukama ......Rusáka kterého se všude štítí je jako jednička?Maximálně tvojí palici.
  • ano, zdá se, že Ruska si čím dál tím více váží celý svět. Začalo spolupracovat s Egyptem, Saúdy /s tím nejsem spokojena, je to odporný režim/, oni se od USA pomalu odtahují, patrně USA pouští z ruky i Ukrajinu a blbého Porošenka, mimochodem, jestli neuteče včas, ještě dopadne jako Kaddáfí nebo Hussein.

    Běžně evropské média stojí za Ruskem a roli USA v konfliktech ve světě i na Ukrajině odhalují i USA politici a novináři... takže Rusko má tah na branku a to je v pořádku, to jsme čekali. Takže jednička, Rusko.
  • je sice pěkné že tady pečlivě kopeš za rusáka ale špinavec už má své pevné místo v celoevropském mínění.Prostě s podlým okupantem se nikdo nebaví.Mimořádně srandovní jsou tvoje prostoduché úvahy o plných obchodech v stepním Rusku.Dochází tam všechno.Zbývá ocet a šizené páchnocí domácí potraviny.Zajeď si na některou ruskou stránku.No ty asi těžko.Rusák umí jen bojovat a jakože vítězit.Ale šupák z Kremlu co nevidět bude vyfičen a všechno bude jinak.Už jim tam leze krkem všem.
    • aha... no ale takhle z akčních letáků ruských obchodů ti vypadá jinak . ne? *15* *15* *3*

      http://www.moskidka.ru/news.php?cat.18

      a 89 % podpory taky nesvědčí o chystaném vyfičení.... nebo myslíš, že se Rusům stýská po bídě za Jelcina a po pomatených ekonomických kouscích Gorbačova? *2* *2* *2*

      tak nás bav dál *3*
  • asi jen ti, kteří netrefí k nejbližšímu obchodu s potravinami, mnohdy akčními, viď
  • Hladomor v CCCP dosáhl katastrofických rožměrů. Poddaní se Putinovi začínají bouřit.
    • No dobrý Simone, ale diskutující zde stejně neoklameš. Ti vědí, že já bych takový nesmysl nikdy nenapsal. Ale koukám, že máš nové rozkazy, krást nicky a vystupovat pod nimi jako ten správný diverzant.
  • plné obchody v Rusku na hladové bouře tedy nevypadají... takže smůla, milá Simčo.. a to, že Rusko dokáže dát průchod právu a vynutit si dodržování zákonů svědčí jen o tom, že, na rozdíl od jiných, je právním státem
  • Rusko svírá krize. Hrozí pouliční nepokoje

    Miliony ruských pracujících byly kvůli globální hospodářské krizi nedávno propuštěny z práce a vláda je nucena čelit hněvivým protestům prostých lidí. Jedním z názorných příkladů je průmyslové město Pikalevo, píše zpravodajský server BBC News.

    Většina zdejších lidí nemá dost jídla. Někteří hladoví," říká. "Lidé nechápou, proč vláda podporuje oligarchy a banky místo toho, aby pomohla přímo jednotlivým dělníkům."
    • "Stačí jediná jiskra a vzplane celý Ural." Tohle varování nespokojeného dělnického aktivisty z Magnitogorska není podle časopisu Newsweek nijak přehnané. Ve skutečnosti už na něj může být pozdě.

      Putin nedodržel slovo

      Důvod vážně hrozící politické nestability v Rusku je jediný: Putin nesplnil, co Rusům sliboval výměnou za jejich loajalitu. Současná hospodářská recese naplno odhalila, že zemi nezmodernizoval a slibovaný blahobyt nepřinesl.
  • nechápu to podivení, embargo platí a stát vymáhá jeho dodržování.. co jiného jste čekali?

    to není pro srandu... to je doopravdy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit