Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Za úplatek 5 let, kolik by dostal za vraždu žen a dětí na Íráckém tržišti???
  • Skinheads
    Podnikáte v Rusku? Pak Vaši firmu mohou kdykoliv zlikvidovat Putinovi komunističtí kamarádi z KGB nebo místní regionální vládci. To dokazuje i případ, který popsal týdeník Echo v čísle 2. Podnikatelka Jana Jakovlevová dovážela do Ruska dlouhá léta bez problému jisté průmyslové čistidlo. To však bylo z ničeho nic nenápadně překvalifikováno na drogu a ona s mnoha dalšími podnikateli skončila ve vyšetřovací vazbě.

    Důvod byl prostý. Tento byznys se zalíbil Putinovu kamarádovi z KGB Viktoru Čerkesovi a tak se on a jeho klan ho chtěli zmocnit. Scénář by byl jasný, firmy by byly po vykonstruovaném soudu odebrány majitelům, a Čerkesovci by je koupili za pakatel. To jsou běžné ruské způsoby.

    Jenomže v rámci kremelských gangů přecenil své síly, protože zasáhl do sféry vlivu jiného bývalého kágébáka, tehdy šéfa současné KGB zvané FSB Nikolaje Petruševa. Ten zmobilizoval spřízněná média a Jana Jakovlevová byla nakonec osvobozena. Ovšem šílené je, že média začala jednat až na pokyn shora, pokud by ho nedostala, tak měla paní podnikatelka smůlu a skončila by někde na Sibiři v pracovním táboře.
    Celá tato kauza měla ještě dohru u nejvyššího a Putin nakonec zařízl oba kohouty, Čerkese i Petruševa. Nicméně nikoliv proto, že páchali zlo, ale „prali špinavé prádlo na veřejnosti“ a to se přece nedělá, správné mafiánské klany řeší takové problémy „uvnitř rodiny“. Putinovy totiž korupce nevadí a lumpárny svých blízkých toleruje, ale nikdo nesmí ohrozit jeho zájmy, pak se stává nepříčetným. Komunisté zkrátka byli pořád zločinci a zůstali jimi i v současném Rusku, i když pod jinými barvami.
  • Kdepak korupce v Rusku, Rusko nejsou USA, tam korupce kvete!!!
  • Skinheads
    . Vojáci ze státu NATO uspořádali na estonský den nezávislosti vojenskou přehlídku v estonském městě Narva, které leží na hranicích s Ruskem a v němž převažuje ruská menšina. Západ musí dát Rusku důrazně najevo, že v členské zemi Aliance nemají neoznačení zelení ozbrojení mužíci šanci.
  • ale že si ti Rusové dovedou s korupcí poradit...
  • Skinheads
    o těch tu básníš jenom ty Ivane. Zřejmě budeš znalec *15* *15* *15* *15*
  • Semjon už má v řiti 39,6 °C nejvyšší čas k návštěvě gay klubu!!!
  • Skinheads
    V plejádě ruských válečných násilností začneme v Afghánistánu. Ruská komunistická armáda se tam po vpádu v roce 1979 dopustila mnoha válečných zločinů. Bývalí ruští vojáci sami přiznávají, že v Afghánistánu se svými nepřáteli nijak nemazlili. Tak poru­čík Igor Kotov, který v osmdesátých letech válčil ve východním Afghá­nistánu, prohlásil zcela otevřeně: „Za­jatce jsme nelitovali, často jsme je mučili.“ Ten také přiznal, že Rusové běžně zabíjeli zajatce tak, že je shazovali z vrtulníků z velkých výšek. Hodně se o zločinech ruské armády v Afghánistánu píše v Černé knize komunismu.

    Ruští vojáci postupovali vždy stejně. Nejdřív hodili do vesnického domu granát a pak pro jistotu ještě postříleli všechny přítomné muže. To, jestli patřili k protikomunistickým bojovníkům nebo se jednalo o civilisty, samozřejmě nezjišťovali. Asi k nejhoršímu masakru došlo 20. prosince 1980, kdy byla zničena městečko Tarinkot u Kandaháru. Sověti tam během jediného dne povraždili na tři tisíce lidí včetně žen a dětí. To bylo daleko víc obětí než v Američanům tolik předhazovaném vietnamském My – lai. Je jasné, že ruské komunistické běsnění v Afghánistánu bylo hlavní příčinou vzniku fanatického muslimského Talibanu a rovněž radikála Usáma bin Ladina, zakladatele teroristické al-Káidy. Kdyby Rusové nechali Afghánistán na pokoji, Taliban by neexistoval. Rusové jsou tedy v případě Afghánistánu hlavní příčinou islámského terorismu.
  • Amrdólie se topí v dluzích a žádnej generál to nezvrátí!!!
    www.usdebtclock.org
  • Skinheads
    Rusko jde ekonomicky ke dnu jako Titanik

    Fakta jsou neúprosná, ruské hospodářství zrychlilo v dubnu propad na 4,2%. S tak černým scénářem žádný odborník nepočítal. Je to důkaz toho, že kremelská říše je kolos na hliněných nohou a jen tak se to nezmění.

    A bude ještě hůře, experti ze Světové banky předpovídají Rusku vleklou recesi. Kde hledat příčinu? Svoji roli jistě hrají i ekonomické sankce Západu kvůli ruské okupaci Krymu a podněcování konfliktu na východní Ukrajině. Ale hlavním důvodem je pokles cen surovin, na jejichž exportu je Rusko existenčně závislé – ropy a plynu.

    Za to, že černé zlato je levnější než v loni v tuto dobu, může jeden z předních světových hráčů v oboru - Saudská Arábie, které se ovšem povedlo kouzlo nechtěného. Jako v té moravské lidové písni, kde myslivec střelil na lišku, ale trefil Maryšku. V tomto případě myslivec Saud vystřelil levnější cenou ropy na lišku- americké těžaře z břidlic, které chtěl zničit. Jenomže ve skutečnosti trefil Rusa Maryšku, která už téměř leží na bříšku. A Saudové hodlají nadále cenu ropy na světových trzích dále držet na současných kolem 65 dolarů za barel.

    To je ovšem pro Rusko, které by potřebovalo, aby se tato suma vyšplhala nad sto dolarů, zoufale málo. Tato krutá pravda dosvědčuje, že ruská ekonomika je silně závislá na vývozu surovin. Takto ovšem nevypadá hospodářství vyspělých zemí, ale těch rozvojových, ke kterým má Rusko blíž, než si jeho fanklub dokáže připustit. Ovšem nemohou s tím nic dělat.
  • Skinheads
    Jsi *12*
  • Semjon generál Pride hrdě a se vztyčenou hlavou přivedl svou kohortu gayů do Prahy!!!
  • Skinheads
    Socialistický odborář Kléber Leguay, jenž po bolševickém Rusku v roce 36 cestoval s delegací francouzských odborářů, vydal v roce 38 knížku „ Horník v Rusku“, ve které kritizuje kruté pracovní podmínky horníků, které zhoršoval shora nařízený stachanovismus ( „ dobrovolná „ práce navíc ).

    O gulazích psal i Arthur Koestler /1905-1983 spáchal sebevraždu spolu s manželkou/, britsko-madˇarský spisovatel židovského původu (po vypuknutí války ve francouzském internačním táboře vstoupil do francouzské Cizinecké legie, aby se dostal ze země, v severní Africe zběhl do UK, kde byl internován ).

    Koestler, člen KSN v letech 31-38, kdy z ní vystoupil kvůli svému odporu ke Stalinovi, získal věhlas protitotalitní knihou Tma v poledne z roku 1940 ( za stalinských procesů je zatčen zasloužilý bolševik Rubašov, jenž v gulagu bolševický režim vyhodnotí jako systém, ve kterém člověk neznamená nic, účel světí prostředky, a jediným morálním kritériem je třídní užitečnost).
  • Skinheads
    Hezky jsi se popsal Ivane. Neexistující Semjon na tiscali existuje totiž pouze ve tvé
    rudé hlavě *2* *2* *2*
  • Semjon jako vrchní velitel Pride!!!
  • Skinheads
    Nacističtí váleční zločinci se s důvěrou obracejí na Kreml

    Ruský šachový velmistr Garry Kasparov přirovnal Putina k Hitlerovi, „ zastavte ho, než bude pozdě“ , vyzval Kasparov, dnes žijící v NYC, na bezpečnostním fóru ve Varšavě,

    Rusům vymýt mozky je velmi snadné, historii nikdy neznali, ani dnes o ni nejeví zájem, třebaže neznalost historie ohrožuje budoucnost každé společnosti.

    Sociologická společnost VTsIOM pro průzkum veřejného mínění nedávno položila Rusům otázku, kdo 13.8.61 postavil berlínskou zedˇ - více než polovina dotázaných nedokázala odpovědět, 10% odpovědělo, že Berlíňané, 6% věřilo, že to byl Západ, a 4% , že šlo o společnou iniciativu Východu a Západu, zbytek odpověděl správně ( Walter Ulbricht požadoval, aby západní sektory Berlína SU armáda obsadila silou, ale to Chruščov, třebaže Západu válkou kvůli BER vyhrožoval, odmítl, proto rozhodl o postavení zdi, přes BER odešlo do NSR k roku 61 na 3 mil. lidí, většinou kvalifikovaní odborníci ).
  • Semjon jako gayský generál by úplatky nevzal!!! Finanční ....
  • Skinheads
    Novaja gazeta zveřejnila ruský plán na odtržení části Ukrajiny z doby před svržením Janukovyče

    Že na náměstí Nezávislosti v 2/014 stříleli ruští snipeři potvrdil i dnešní šéf SBU Valentyn Nalyvajčenko, jenž prohlásil, že speciálním týmům ruských sniperů, kteří měli na Majdanu vyprovokovat krvavé bitky demonstrantů s berkutovci, osobně dával příkazy Putinův „ Rasputin“ a přítel Ramzana Kadyrova, Vladislav Surkov, král cyniků.

    Nalyvajčenko uvedl, že tyto tři týmy ruských sniperů přijely do Kyjeva v 12/013 ( při SBU v 12/013 působilo 26 příslušníků FSB, a MOW také na Ukrajinu dopravila velké množství výbušnin, k čemuž se Kreml nikdy nevyjádřil ), kteří měli akce na Majdanu/svržení Janukovyče urychlit, mj. proto, aby OH v Soči a Euromajdan odvetly pozornost světa od ruského obsazování Krymu za asistence vlastizrádných důstojníků SBU ( zejména tehdejšího šéfa SBU na Krymu Petra Wintera ) …

    Šéfredaktor listu Novaja gazeta Dmitri Muratov, kolega zavražděné Anny Politkovské, 20.2.015 v rozhovoru s rozhlasovou stanicí Echo Moskvy oznámil, že má k dizpozici autentický vládní dokument (který do prezidentské kanceláře dorazil mezi 4.-12.2.014), dokazující, že ruská vláda naplánovala invazi na Ukrajinu ještě předtím, než došlo ke svržení Janukovyčovy vlády,
  • Americkej jenerál by za takovýhle zločin byl ještě povýšen a vymrštěn ve funkci výš!!!
  • Skinheads
    Komunista Viktor Iljušin byl nejtvrdším kritikem Putina z KS, a blízký přítel zastřeleného gen. Rochlina (7/98), rovněž odpůrce Putina. Když " náhle" , zcela zdravý, v 3/011 zemřel na své dáče u MOW v 62 letech, šéf KS Gennadij Zjuganov požádal 21.3.011 o vytvoření parlamentní vyšetřovací komise.

    KS poslanec Jurij Ivanov 6.2.07 obvinil Putina z masakru dětí v Beslanu s tím, že útok nezahájili " teroristé ", ale Putinovy elitní FSB jednotky pod vedením gen.FSB Vladimíra Proničeva, 1.náměstka šéfa FSB Patruševa, na přímý rozkaz Putina ( Proničev dal rozkaz k útoku již na Dubrovku v 10/02, a v Beslanu měl vyčleněnou samostatnou místnost, ze které si neustále volal s Kremlem, dle Ivanova s Putinem, což tvrdí i organizace Beslanských matek ).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit