Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Už jsou zase ve válce. Je vidět,že stalinsky zadřený palice bez toho nemůžou bejt. Naivita Západu
    spočívá v přesvědčení,že se do Ruska dají vyvézt také demokratické principy. V těchto zemích tyto
    věci neznají. Jejich myšlení je založeno na existenci nějakého toho genialního vůdce,za kterým táhne oblblé stádo. Těch pár intelektuálů,kterými se západní media do omrzení zabývají,se dá lehce zpacifikovat a pes po nich neštěkne.
  • Nejefektivnější obrana a též nejlacinější,ze strany mocností,je chovat se k menším zemím nenadřazeně a slušně.Pokud jim mocnosti vnucují svoji pravdu násilím´,tak se jim pak obrana,proti předpokládanému útoku prodraží.
  • zajímavé, pro Rusy je reálným nebezpečím PROTIraketový štít. To je možné jedině v případě, že mají v úmyslu vojensky napadnout své sousedy.Tu mentalitu mongolsko tatarských stepních nájezdníků mají zjevně zakonservovavou hluboko v genech.

    Ta ruská byzantinská "logika" je také podivná: přece když nechci chodit v noci sousedovi na jablka tak se nemohu cítit ohrožen, jeho psem pobíhajícím po zahradě nebo jeho infra kamerami hlídajícími jeho pozemek.

    Je vidět, že Rusko je stále nebezpečný imperialistický stát. To že Rusko poskytuje Íránu technologii vhodnou k výrobě atomové bomby se také ví. Jak říkal jejich Lenin "k dosažení cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky", tedy i spojit s Hitlerem, jak učinili před válku nebo nyní s Íránem.
    • Ekonomická světová moc,se bude od USA a EU,přesouvat do Ruska,Číny a zemích vlastnících surovinové a energetické zdroje.Nějaký deštník to nezmění.Země ,které budou mít dost finančních prostředků,vždy pak moderní zbraně seženou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit