Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mellys
    poslední panely-fotovoltaika na prodej...200watt/18volt...tento týden za 5tis a až se zavřou kohouty tak nevím , nevím...tel. 607561582
    ...jo a ještě mám kamna na petrolej, nová... *16* *16* *1*
  • Na oficiálních stránkách Zemana už zase začala tvrdá cenzura.Když se tito lumpové hnali k moci,tak oblbovali národ svobodou projevu.Nyní,když dostali Česko na pokraj státního bankrotu,tak se pravdy bojí.Chce to krutou revoluci a politický dobytek,který tuto zemi zbídačil,odporážet,co nejkrutěji na katovských mučírnách.
    • Zeman-Klaus - siamská dvojčata, šmejdi, co rotovali na nejvyšších postech jako svatí na Orloji a ovce je stále dokola volili za přispění dalších šmejdů - Kalouska , Kárla von Sajrajta z Bilderbergu apod. kteří rovněž nezaháleli. Takto to tu jede čtvrt století a ještě se to ńezastavilo.
  • Rusovi nelze věřit. Je zákeřný, lstivý a neváhá porušit dané slovo, kdykoli se mu to hodí.

    "K dosažení stanoveného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky", učil jejich guru Uljanov.
    • Takze jsi Rus, tecko...
    • Nech se vyšetřit - tečko - nnn - kdopak začal na majdanu v Kyjevě pod vedením USA CIA? Kdopak pokračoval proti rusko jazyčným občanům na Ukrajině frontálním útokem i s fašisty bandrovci ve vlastních řadách, kdo poslal na toto svinstvo 5 miliard dolarů, kdo cvičil žoldáky - fašisty banderovce, teroristy ve státech pobaltských a i v Polsku? Kdo toto všechno odporoval - j-elita bruselská. USA to řídily , platily - všechny odposlouchávali metodou Big Brother. Kdopak zavedl sankce vůči Rusku, když se oprávněně na tento útok začalo bránit. Tak tady máš sankce za sankce. Drž pysk a jdi do lesa na šišky a kup si na zimu teplé oblečení. Ruská zima nás díky bruselským dementům nemine. Bojí se Bilderbergu, ti mají svoje lidi i v EU, jako je Rampua- prezident , jak ho nazývá Nigel Farage v EU parlamentu - na nic a na h....o- takový hadr na podlahu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit