Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to Putinova akce; každý komunista klidně pozabíjí své spoluobčany, aby upevnil svou moc!!!
    • že tebe ještě nedostali...
    • jako amíci. V tomhle mezi nimi není rozdíl.
      • Kdybys nebyl kokotem, nestal by ses vypatlaným komoušem!
  • V jůessej vás označí za teroristu a nikoho nezajímá zda je to pravda,je s vámi ámen a to si myslíte,že v těchto manipulacích jsou Rusové pozadu?
    A´t už to byla jakákoliv strana,vždy to odnesou jen nevinní lidé.
  • Amíci neváhali pro upevnění své moci na středním východě obětovat tisíce lidí 11 září, politika je svinstvo.
  • A-jedná se o odboj potlačovaných Čečenců, Kavkazanů či jiných národností, kde Moskva uplatnila svou tvrdou ruku. (sice jejich počínání neschvaluji, ale chápu ten akt zoufalství)

    B-jedná se o akci provokatérů podporovaných CIA jako pomsta za Ukrajinu a snaha o rozštěpení Ruska

    C-jedná se o akci Moskvy která chce upevnit své postavení pevné ruky

    Teď je třeba najít fakta a důkazy která ukáží, kde je pravda, stejně jako se pravda ukázala v případě Newyorských dvojčat jakožto akce CIA takzvané operace pod falešnou vlajkou.
    • Čečence, Kavkazany a jiné národnosti utlačují civilisté s dětmi, co cestují domů na vánoce? Hledání spikleneckých teorií neslouží k ničemu jinému, než k zakývání reality a nepřímo ty zločince podporuje. Copak naši bojovníci za právo a svobodu, že těm vrahům nevyjadřují podporu? Kocovina o Silvestru? Kdepak je Kalousek, Vopěnka a další pravdoláskaři?
      • civilisté s dětmi ale v Čečně a jiných oblastech skutečně použila Moskva tvrdou ruku ať se nám to líbí nebo ne. A tak se to tamní mnozí postižení snaží vrátit i s úroky
    • Jsou to logicky vyvozené možnosti, i když jejich pravděpodobnost je různá.

      V případě Newyorských dvojčat jde podle moho názoru pouze o cílenou propagandu k vytváření protiamerických nálad (Qui bono? komu to slouží?). Pomáhají ji šířit různí pomatení stoupenci tzv. katastrofických hypotéz, podobně jako to blouznění o konci světa v r. 2012. To co se přičítá CIA by neváhala provést KGB, protože to odpovídá ruské asiatské povaze (nas mnogo), v souladu s Leninovými hesly "k dosažení vytčeného cíle jsou vhodné jakékoliv prostředky" a "lépe zabít 100 nevinných lidí než nechat na živu jednoho zločince." To ovšem zcela odporuje americké povaze a americkému systému, nehledě na to, že by to přineslo nesmírné riziko prozrazení a zisk by byl minimální. Přisuzovaného cíle by bylo lze dosáhnout jinými prostředky.
      • Je dobre ze mas jasno. Sice hodne blbe, ale jsi s tim zjevne spokojen. O povaze Americanu vis prd. Tvrdis ze jsi tam byl, mozna jo, mozna ne, je mi to jedno, protoze faktem je, ze jsi uplne mimo misu. My tam jezdime 18 let za pribuznyma. A to co jsem tam za ty roky videl a slysel, o tom jak se to tam za tech 18 let zmenilo (k horsimu), o tom ty nemas ani sajn, protoze bys neplacal takovy debility. Evidentne jen ctes to, co ti tisk nabulikuje, veris tomu a pak delas chytryho - blbyho. Tvoje vec. Smutny navic je, ze si porad nedokazes vymyslet ani vlastni nick *5*
        • uděláš, když v tý tobě oblíbený Americe zůstaneš. Aspoň nebudeš otravovat vzduch tady. Ale oni tě tam nechtěj. Co by tam taky s takovým blbem dělali.
        • o jaké povaze mluvíš? myslíš povahu obyčejných občanů USA? co s tím má společného povaha? myslím,že Pearl Harbor a atentát na JFK mluví za vše! Mám tam také příbuzné od 68roku a ti říkají opak toho tvého. Vaříš z vody!
        • Jsi opravdu jenom nízký zloděj nicku nebo jsi tak psychicky narušený? A nech si ta svá politrucká moudra na PŠM.
          P. S. Ti vaši příbuzní, co k nim jezdíte 18 let tam dělají špionáž pro StB nebo KGB? A to tam jezdíš pro ty zprávy? *1*
          • byl jsi nejdál v Bratislavě a myslíš,že jsi objevil Ameriku *1*
          • V USA se žije špatně, taky tam byli známí, možná kdysi to bylo lepší ale dnes to je špatné.
      • že nejpravděpodobnější se mi jeví varianta A a druhá potenciálně možná je varianta B. U C bych řekl že Putinovi a Rusku by to přineslo více škody než užitku. a co se týká USA a dvojčat, tam jsou fakta jednoznačná a logické argumenty nezpochybnitelné. buď si CIA dvojčata shodila sama anebo to udělali islamisté s tichým požehnáním amerických loutkovodičů aby mohli provést agresi do světa a ve vlastní zemi zavést polofašistický legislativní a kontrolní systém. Ten existuje stále viz kauza Snowden a další
  • Je velmi pravděpodobné, že komunista Putin zorganizoval tyto akce proti vlastnímu lidu sám! Je to klasický komunistický styl a způsob, jak pak ukázat davu a masám, že "s darebákama zatočíme a ochráníme pracující lid". Putin tak upevňuje svoji moc a kdekdo mu to baští; jedná se o způsob oblbování mentálně slabších jedinců, komunistům vlastní!
    • Pravdoláskaři mají radost ,že umírají ruské ženy a děti .Kníže se raduje ,jste hyeny v lidské podobě *16*
      • Havlovo humanitární bombardování Srbska věčně živé. Kníže Bilderberg byl přece prvním, který za nás všechny uznal odtržení Kosova od Srbska, vyhnání Srbů a otevřenou cestu ke stavbě americké základny v této oblasti a Kosovsko-albánskou samostatnost pod vedením Tatziho narkomafie, teroristické organizace i s členy Al-Kajdá. Machiavellismus se tomu říká, účel světí prostředky, tečko. .
        • Soudruhu, nejdřív si ujasni obsah pjojmu "humanitární bombardování" a pak tak kdo o něčem takovém mohl rozhodnout a proč tak rozhodl. Kdyby se to nebylo stalo, tak by nejspíš dodnes na 'Balkáně zuřila válka, ve které by se Srbové snažili ovládnout celý Balkán.
    • To se pleteš Serjožko, protože to je styl made in USA od nepaměti, tak to předvádějí po celém světě, Balkán nevyjímaje. Ukázka, když padla Varšavská smlouva, jak to zvládl strýček Sam se strýčkem Skrblíkem . Zajeď se podívat do odtrženého Kosova s největší základnou USA v jižní Evropě. A s podporou kosovsko-albánské narkomafii a jejich teroristům i s bojovníky Al-Kájdy k tomuto boji dodanými pod vedením Tatziho. Přeji příjemný pobyt S -ééé-r ----jožko z Čech. Kde si nejvíce svých prezidentů odstřelili a zavraždili - no přece v USA. Posledním byl Kennedy. Svoboda a lidská práva včetně demokracie nade vše. A přece USA nebudou vraždit pouze ty svoje, tak se jde dál. Strategické zájmy mají po celém světě a co stojí v cestě, musí pryč, to je snad jasné, ne?.
      • Ono to chce nejdřív poznat obě země, jejich reálie, mentalitu lidí a teprve pak soudit. Kecy proti USA a "západním imperialistům" a la komunistická propaganda z padestých let minulého století už nejsou "in". Věřit tomu mohou pouze jedinci se zabržděným úsudkem.
    • řekne někdo o USA a dvojčatech, vyrojí se hysterky které začnou druhé obviňovat o spikleneckých teoriích. A v Rusku to není spiklenecká teorie?
      • Ony jsou totiž velké rozdíly v mentalitě, systému a možnostech v USA a v CCCP. Co by bylo snadno proveditelné v CCCP, to by nebylo možno v USA.
        • že přání je otcem myšlenky. Odmítáš vidět zjevná fakta
  • Soudruh StBák vystupující pod různými nicky má zjevně po včerejěšku kocovinu a proto cítí silnou potřebu hádat se. Je jen nevhodné vést takové kecy u článku, kde se píše o těch zvěrstvech ve Volgogradu.
    • STBák jsi akorát ty, já jím být nemohu, protože jsem nikdy nedržeal komunistickou legitimaci jako 2 milionů spoluobčanů této země , jako jsi ty a tudíž zákonitě nemohu být ani tím STBákem, protože bez té legitimace to prostě nešlo. Já si prostě mohu dovolit luxus nezávislosti, hlupáčku - chudáčku tečko. Velmoce jsou křtišťálově čisté jako mašinfíra Gross, smiř se s tím. USA nejsou výjimkou, ale protože mají největší touhu po moci i po penězích, jsou nejhoršími. Proto vydávají tak obrovské částky k tomuto účelu určené. USA už tuto metodu prováděly v době, kdy na východě bylo ještě carské Rusko a po komunistech a SSSR nebylo ani vidu ani slechu.
      • Projevuješ se jako StBák nebo politruk a jako komunista, Anebo jako jedinec psychicky mimo normu.
        Máš však pravdu, že tu "křišťálovou čistotu" nelze uplatit ani na tu ani na druhou stranu. Na každém se najsou skvrny. Na tobě i na mě.
  • Teroristé využívají velmoci podle potřeby někdy jako bojovníky za svobodu. Na Balkáně to byla krásná ukázka, kdy Kosovští Albánci a narkomafie pod vedením teroristy Tatziho se za podpory strýčka Sama změnili v bojovníky za svobodu i s bojovníky Al-Kajdy a tak propukla válka na Balkáně. Tatzi mohl v podstatě cokoliv, měl ochranu přímo od USA i EU, protože se to hodilo jako zbraň proti Srbům, až když vkročili do Makedonie, tak USA i EU řekli dost, protože část Makedonie je v Řecku, tedy v EU a tam už měli boje Kosovští Albánci zapovězené. A tak USA i EU odtrhly Kosovo od Srbska, vyhnaly Srby a USA v Kosovu v symbioze s kosovskou teroristickou organizací, narkomafií pod vedením Tatziho tu vybudovaly největší americkou základnu v jižní Evropě. A ani Al-Kajdá, která pomáhala Tatzimu vůbec nevadila. Proto je ve světě takový binec. Protože někdy jsou to právě ti teroristé a někdy se teroristé mění v bojovníky za svobodu a demokracii. A pro hloupé ovčánky, jako je tečka, NOT CSSD, a jiné nicky, se to ještě zabalí do lidských práv, demokracie a svobody,kteří jim to baští, až se jim dělají boule za ušima.
    • Soudruhu Kuzmo Mohorito Kyselino, svět není tak dvoubarevný jak ho vidíš přes marxisticko-leninské brýle. Ono po rozpadu Jugoslávie hrozilo, že srbští národovci zaberou celé území bývalé Jugoslávie. Zbraní na to měli dost. A to by na Balkláně zuřila válka dodnes. Jsou to divoši, kteří zavraždili v Sarajevu Ferdinada d´Este a vyprovokovali tak 1. sv. válku. Samzřejmě se nikterak nezastávám těch co chtějí mít své národovecké státečky.
    • Jenom slouží dodat, že ČR rozhodnutím Pankáče, který se ucházel o funkci prezidenta, honem Kosovo,(kde dnes vlastní m.j. zlá Madla jednu z největších společností ) uznala, i když Slováci, kteří jsou taky v EU tak neučinili dodnes!!
  • "... ruské speciální jednotky při svých operacích dělají maximum, aby zajistily bezpečnost,... při počínání atentátníků ve Volgogradu tomu bylo právě naopak."

    Takže tovarišči ze speciálních jednotek asi oslavovali novyj god a měli virózu.
    • Bulíku!! Nečetl jsi zprávu , jak policista paží a slovy stůj zabránil teroristovi z prvního atentátu vstoupit do čekárny , kde bylo značné množství cestujících a zabránil tak podstatně větším ztrátám na životech i zraněných. Ve své rusofobní zaslepenosti jsi pouze ubožák, který si neprožil nic a má radost a zlehčuje utrpení obyčejných lidí, ze státu, který nenávidíš. Inu zrůdy se podobným způsobem vyznačují!! (když jsi tak pitomý, tak jak to bylo při maratonu v Bostonu - ale tam byli tví chlebodárci, že)
      • Soudruhu Kuzmo Mohorito, proč se vztekáš. Jistě je těžké objevit každou cuchtu, která má pod hábitem třaskaviny a nevím zda a jak se tomu zvěrstvu dalo zabránit. Ale sám Putin prohlásil, že ruské speciální jednotky ve Volgogradu selhaly.. Tak se nevztekej na mne, StBáku, a jdi si o tom povídat s Putinem.
        • Jsi opravdu hlupák.A pravicový k tomu.Trpící xenofobií vůči Rusům.A proto napadáš každého kdo nemá zkřivenou páteř.Tvoji oblíbenci v USA,dle tvé formulky na adresu Putina,to museli v roce 2001 úplně teda pojebat,že? *16* *16* *16*
    • Vždyť by jsi se pokadil, kdyby ti takový atentátník bouchnul kilometr od tvého českého maloměšťáckého zadku.Takové české blbce co vyznávají jen a jen pravdu vrchnosti co u moci je,tak ty opravdu "žeruů.Zalez někam do žumpy ty ubožáku! *16* *16* *16*
      • Podělali by se kdyby jim někdo hodil bouchací kuličku do té jejich pražské kavárny *16*
      • Soudruhu, proč se vztekáš. To přece říkal Putin a jen se snažím porozumět proč tomu tak je.

        Takových českých blbců co vyznávají jen a jen pravdu vrchnosti co u moci je tak znám hodně, jenom nechápu souvislost. A proč pliveš oheń, že by kocovina po včerejšku? *1* *1* *1*
        • Ale ale kašpárku.Ty jsi byl přeci za komáňů ten největší jejich podlejzák až do roku 1989!!!! *16* *16* *16* *16*
          • A proto nyní má potřebu blinkat pravicově , aby si vyčistil kádrový profil a umlčel svoje černé svědomí. To jsou ti pravičáci, co odhodili stranické legitimace. To my co jsme červenou knížku nikdy nevlastnili, si můžeme dovolit luxus - nazývat věci tím pravým jménem a mít nadhled a nemusíme se plazit před knížecí milostí jako to tu předvádějí takovýto ubožáci a nemusíme baštit a papouškovat kecy meanstreamových masmédií., tečko, NOT CSSD, korektore atd.
            • O moje svědomí se nestarej. Hlavně mysli na to až budeš své činy obhajovat před Nejvyšší Sprvedlností. Už bys chtěl zase kádrovat?!!
              Byli tací, kteří sloužili komunistům a rudou knížku neměli, protože je komunisti mezi sebe nechtěli, i když se tam cpali, jako např. Klaus třikrát.
              Ve své malosti a psychopatické neschopnosti zdravého úsudku zjevně nedokážeš pochopit, že nemusí každý střídat a krást nicky jako ty, že nemusí papouškovat cizí bláboly a může mít vlastní názor a že ten názor mohu sdílet i jiní.
  • To je pravda! jenže pravdou je také to že Americká i Ruská armáda také vraždila civilisty.
    Armáda strýčka Sama bombardovala občany Vietnamu napalmem a z Čečenska
    je známo mńoho případů kdy Ruský voják vraždil a znásilnoval tamní ženy.
    Terorista nebo bojovník za svobodu?
    Taliban dostal od USA zbraně a peníze na boj proti SSSR. Když však po pádu SSSR začal
    Taliban útočit na své dřívější chlebodárce z USA dostal nálepku terorista.
    • Ona ta armáda strýčka Ivana v tom Čečensku dělala nepředstvitelná zvěrstva, horší než když hnědi socialisti vypálili Lidice a Ležáky.
      Nevím kdo vyzbrojil Taliban, ale platí stará moudrost "čiň čertu dobře, peklem se ti odmění".
      A vím také, že strýček Ivan vyzbrojoval po celém světě teroristické bandy provádějící podvratnou činnost proti legálním vládám na celém světě a říkal tomu "národně osvobozenecký boj".
      • Tak si to najdi na internetu, Taliban , Usámu bin Ládina vyzbrojil právě strýček Sam, ovšem tehdy netušil, že v budoucnu dojde i na něho, že Al-Kajdá nebude řádit jen v Afgánistánu, v přízhraničních oblastech SSSr, zakavkazských republíkách proti SSSR a později Rusku, ale, že se to dostane až za oceán ke strýčkovi Samovi a strýčkovi Skrblíkovi- tedy do USA. a zasáhne to i jeho ambasády po celém světě. A pak se podívej, když Čečensko mělo určitou dobu jistou nezávislost a svobodu, jak to dopadlo. Začali se hádat sami mezi sebou a konflikt byl na světě. Je to takový mix národností s bojovnou mentalitou , že když nebude Rusko, půjdou sami proti sobě, což tehdy rovněž udělali. Rusko pak zasáhlo a byl další konflikt , další válka s Čečnou. Je to sud s prachem a tanec mezi vejci.
      • Nejen Ivan, i u nás bylo školící středisko teroristů-skrýval se soudruh Che, Šakal . a vůbec neřádi z celého světa, aby mohli šířit komunismus.
      • Tunis,Egypt,Libye, Sýrie atd... Tam se západním žoldákům vyzbrojeným a financovaným západními centrálami zase říká "povstalci" (i když se jedná převážně o naverbované zabijáky!!)
        • Tečka, NOT CSSD, korektor, mirka a další nejsou schopni pochopit, že strýček Sam a strýček Skrbllík z Wall Streetu neuznává nic jiného než peníze. Prachy za každou cenu i přes mrtvoly. Tržní ekonomika je totiž na tom založená a zvláště ta made in USA: Když na Blízkém východě se bude neutále bojovat, nebude se tolik těžit ropa Brent, která se tu těží tak na tom v současné situaci bude vydělávat právě strýček SAM a strýček Skrblík, protože USA v této době záhadných a intenzivních barevných revolucí na Blízkém východě rozjely těžbu ropy z břidlic ve velkém, tedy ropy WTI a je třeba , aby díky této vysoké těžbě nepadala cena ropy na propočítaných 70 dolarů za barel, ale stoupala výš , což se děje, nyní osciluje mezi 100-115 dolary za barel. Strýček Sam i strýček Skrblík jsou spokojeni. Lidí je hodně, a mrtví na Blílzkém východě i jinde jsou jim ukradení. Ovšem obal a reklama dělá své, vždy nazapomínají zdůrazňovat pro ovčánky na celém světě, jak jde o boj za demokracii, svobodu a lidská práva.
      • Hele máš už bláto na hřišti!Teda ve slipech.... *16* *16* *16*
        • Já nenosím slipy, le trenýrky. *1* *1* *1*
          • Ještě, že nenosíš dámské kalhotky.
          • Tak to je dobře,že neběháš po světě nahý.Malý český podlejzáku!!!!! *16* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit