Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Rusnok tam bude raději držet neschopného Balvína, který vyvolal celou tu atmosféru neklidu a chaosu. Rusnok osočuje vedení ND a herce, že si kladou ultimáta. To se nemůže vůbec divit, když jim má vládnout takový neználek a buldozér z MK, který jeden den rozhodne tak a druhý jinak. Vždyť ten Balvín musí být i ostatním členům vlády pro smích. Nepochází ten Balvín z Kocourkova? Tam by se hodil od minuty.
    Lidi, nic se nezmění, jestli je u moci Nečas nebo Rusnok, bude to vždy prašť jako uhoď.
  • Na vysvětlenou pro neorientované přispěvatele:
    Nicku "vratka", myšleno jako "vrácenka, tu máš nazpět apod.", jsem si zvolil pro usazení hulvátů a vulgárních pisatelů (pravicových). Napřed jsem se ale OMLUVIL všem slušným a citlivějším lidem, že budu používat výrazy těžkého "kalibru", ale takové, co ti sprosťáci neumí neboť jsou nenápadití.
    Podle počtu plusových bodů usuzuji, že to bylo "úspěšné dílko" (trvalo asi 3 týdny) a možná jsem i někoho pobavil. Dostal jsem tu vulgo-mládež až do stavu, kdy nevěděla kudy kam, a tak mi začala nicku krást. "Mise" je skončena, ještě jednou se omlouvám a někdy s NOVOU NICKOU, bývalý vratka.
    • Velkýma písmenama si klidně lži, moji soudruzi stejně poznají kdo je kdo!
      • A soudružky také, na to nezapomínej, soudruhu flecku!
  • Marně hledám text svého příspěvku.Vypadá to na nekompetentnost dozorce a cenzora,který brání svobodě projevu i v tomto plátku, který si ještě hraje na demokracii.Nuže, ještě jednou.Připomínám všem s pamětí roli Balvína a Bobošíkové v TV stávce.Fundamentální a despotické manýry zůstaly oněm dvěma přilepené na zbohatlických zadcích,ze židlí, na které je voliči a spřátelené firmy usadily.Je smutné, že ve výtahu moci a jeho osidlech zůstali opět přisluhovači minulého režimu.Role Klause a Zemana jsou lidem známy,ovšem bez použitelné způsobilosti.Rusnok je kapitola.Jeden by hádal, kam patří.Ve 52 letech by ještě zdravý rozum měl mít.Oni ti dva papaláši K+Z zde nejsou na věky a touha po státním pohřbu nevyváží potřeby občanů,i kdyby si hráli jakékoliv hry.Jednoznačně by mělo platit důchodový věk a šlus pro odpovědné funkce.Řízení země není domácí autodráha.Jde o osudy 10 milionů,bereme-li v potaz bývalou část země,15.Každopádně potřeba dozoru nad mocnými a jejich sezení na odpovědných židlích by mělo být pod důraznou kontrolou veřejnosti a doba usazení v nich jen do doby ztráty soudnosti ověřené potřebami platících.tj. daňových poplatníků,jejichž píseň tato garnitura odmítá zpívat, i když se dusí jejich chlebem,na jehož potřebu sami plátci ani často nemají.A jednoznačně platí, že naše země díky jejich působení nevzkvétá,což byl jediný popel sypaný na vlastní velmi provinilou hlavu.Jen je mi záhadou, proč se nebráníme a zalézáme stále hlouběji do svých nezabezpečených děr, do nichž nám leze stále více hlodavců a predátorů.
    • Nejsi sám, můj příspěvek také cenzor smazal. Prostě pravda se nesmí říkat, smí se říkat ty nejsprostší nadávky, které jsou sice zakázané, ale nikdo je nemaže, pravdu ovšem ano !!!
  • Ten RUSkej bolševickej NOK do toho nemá co kecat!
    • Bez si zvracet jinam, zvratku.
      • Líbí se vám moje nicka? Mě se zase líbí, Tečkoviči a flecku, že jste se neprozradili přidáním 7 plusů nebo mínusů najednou. Máte v té redakci smysl pro konspiraci, to se musí uznat!
        Tak Čau, h o v a d a !
        • Pravicovej šmejd se hraje na drsňáka, ale tvoje sprostota a prostota tě prozradila, Pišto tečko flekoviči!
          • Jen houšť a větší kapky! Jako bych to napsal sám! Klucíííí, vy snad dostáváte ruzum, mám z vás ohromnou radost! Perte to do těch pravičáků jako z kulometu, ať ty zlodějské k u r v y zalezou pod zem!
            • Pověsíme každého protistátního živla a ještě si do něho kopnem!
            • Až nás půjdou milióny (vratek)!
            • A ještě něco: všichni budeme používat nicku "vratka", a tím úplně zblbneme všechny kapitalisty! Souhlasíte? Já jsem pro!
  • Rusnok bude vládnout a je to hotová věc. Na důvěru od lidí jako je Němcová, Kalousek, Kuba, může spustit akorát řidký průjem. Už nám přesčas ukazují,kam republiku vedou. Národ jim nevěří, zatímco Zemanovi a Rusnokovi věří daleko víc než polovina národa. Počty jsou jednoduché a ústava je taky jasná. Žádnou důvěru nepotřebují, když není kdo by jim ji dal. Parchanti chtějí svoje koryta, důvěru nedají a lidem neumožní ani předčasný volby. *4* *3*
    • Němcovou ti poslanci, co odvolala z dovolenek asi později nakopou. Celé hlasování o důvěře je jen formalita, je jedno, jestli důvěru dostane, nebo ne. Zeman má nyní dost času, není kam pospíchat a klidně může Rusnok vládnout v demisi ještě 4 až 5 měsíců. Zeman se klidně hodí marod, důvody má a Ústava neříká termín druhého pokusu. Předchozí prozatímní vlády také vládly I třeba rok. No a v lednu vyjmenuje Rusnoka znovu premiérem a , no a v březnu možná Němcová začne sestavovat vládu, která stejně za dva měsíce skončí...jestli jí to bude stát za to, protože lidé s epřed volbami naserou ještě víc na tyhle šašky a zvolí komunisty a SPOZ. A bude vymalováno !!! Vládnout bude SPOZ s podporou komunistů...to postačí + s podporou Zemana, Ústavního soudu i s podporou senátu !!!
  • Pražská kulturní fronta se baví v době prázdnin. To snad ani nemá cenu komentovat. Asi opět nová doba, podle Bolka Polívky z filmu Kurvahošigutentag - host vyhazuje číšnika.
  • Mnoho z těchto divadelních umělců, si vydělá velké peníze vyprávěním "historek z natáčení" v televizi a na zájezdech (šňůrách) pod různými agenturami, a také hraním "sranda-rolí" ve veselých filmech. Těmto hercům asi moc nebude ležet na srdci "Národní kaplička" (nebo spíš kasička?) !
  • Já sem býl v socialismu větčí kapitalista než teď. Stačí makat a byt v brigádě socialistickém práce!
  • Rusnok a ta jeho zemanova parta zítra končí .Co bude dál Zeman jěšte neví
    • Pokud by byl Zeman dostatečně zlomyslný, pověřil by jmenováním vlády hysterku Němcovou. Tím by se tzv. pravice do voleb zcela znemožnila. Jinak, nic horšího, než byla poslední Kalouskova vláda pod formálním vedením Nečase, si snad nelze představit ani v tom nejhorším snu. Současní ministři jsou proti nim hvězdy a Rusnok, coby předseda vlády se alespoň nebojí je korigovat. Dovede si někdo představit, že by Tolja seřval například Kalouska a nařídil mu zrušit jeho rozhodnutí?
      • Čet jsem, Zeman Němcovně křeslo nabídnul. V Lánech, když ho navštivila s Kubou. Řekla,že se musejí poradit v grémiu. Navíc jí Zeman připomenul,že jednu ústavní funkci už má a dosud z ní nerezignovala. Čuměla jak vrána. Zaklovali, pokafrali a prezident je vyprovodil, že zas někdy jindy. Němcová už žádný pokud nedostane.To by bylo boží dopuštění. *12*
    • Hlavně že to víš ty trole! Jsem zvědav na Sobotkovu hvězdnou pěchotu. Normální poslanec by měl novou vládu podpořit,kdyby jenom neměl postranní zájmy, jako jézéďačka Němcová a trotl uspávač. Lidi jsou z většiny s jejími kroky spokojeni. Rusnok trochu ulít, neměl Balvína napomínat. Odvolání bylo OK, ukážeou to nejbližší dny. Hercům vůbec nefandím. Žijou z našeho a dobře.

      Případ Jany Nagyové a "prolhaného katolíka Nečase" podle Krause ukazuje, že lze i populisticky mlčet, což je prý ještě horší než populisticky vytrubovat.

      Případ Nečase je banální jak ze špatného bulváru. Platil svoji milou (cizoložnici) z našich peněz nemravně a nehorázně, píše komik. "Když nadutá madam donutila miláčka premiéra, aby kvůli tomu, že se tato pravda dostala na veřejnost, podal žalobu např. na K. Randáka - po popuiismu ani stopy. Nepožadujme tedy, v naší polodemokracii, jemné finesy politické kultury atd. Tomu se zase říká: pokrytectví," uzavírá Jan Kraus.

      Takový šmejdy chceš zpátky k veslu? Já bych je rád už nikdy neviděl. Leda tak u pořádný práce v reálným životě. *16* *16* *16* *16* *16* *16* *1*
    • Ale já to vím! Němcová se k moci nedostane a bude čumět jako vyplašená modrá straka!
  • Havloidi a knížoidi se probudili a místo práce mydlí do kláves, většina z nich evidentně placená ze státní kasy a z daní těch, co dovopravdy pracujou ....
    V ND se prošustrovaly hromady prachů, všechno polykaj havloidi a podobná sebranka a eště si kladou podmínky. Klidně ať to prodělečný divadlo zavřou a ty šílený dotace rozdaj těm, co sou úspěšnější. Mně teda tendle spolek chybět nebude. A herci? Však voni přilezou, za gáži prodaj vlastní mámu a hrát budou za jakýhokoli režimu, jim je to ve skutečnosti šumák, jen když budou slavný a budou prašule ....Takže neodvolat, nepovolit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit