Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pratele, oznamuji vam, ze jsem uspesne podstoupil lobotomii a uz zase budete moct cist moje prispevky do diskuze. A zaroven sdeluji sockam a komousum, a vsem, co tady kvici, ze jste ubohe nuly a ze vas mam vsechny u prd.le. Tak se treba pose.te a cim vic budete kvicet, tim vetsi radost pro mne.
    ,.
  • Co je pořad špiníte uvědomte si že kdyby Rusové navyhrali 2 světovou valku tak jsme skoro všichni skončili na sibiří a vůbec by jste se nenarodili !!!!!!A další věc plno těch sportovců to jsou rozežranci co si myslí ,že každy se z nich posere!! *16* *16* *16*
    • Nic lepšího tě, soustruhu, nenapadá ?? Nikdo tě dnes neudá, můžeš už narovnat páteř !
  • Nevim proc se hadate o suche z nosu,uz prvni kritiky dokazuji ,ze vse je udelano horkou jehlou,o cem svedci upadavajici kliky u dveri ,nezavedeny internet,jen studena voda,zarizeni
    na vzoru holobytu.Za to ovsem nelze vinu pracujicim ,ale vedeni celeho projektu.Holt si ukouslo prilis velke sousto.Nejde o luxus,ale poradajici Zeme si bude uctovat LUXUS,v tom je cely problem ,nebot my vsichni ,co sedime doma to ZAPLATIME,at chceme nebo Ne.Nebo si
    myslite ,ze nasi Sportovci si finacuji prazdniny SAMI?!
    • Žádný sportovec v současnosti si zřejmě pobyt neplatí, jsou to jako vždy daňoví poplatníci jejich země. A že není vše v Soči 100%? Nikdy a nikde to zřejmě nejde. A proto bychom si měli vzít ponaučení my, Češi. Hlavně zastánci pokusu o pořádání monstr akcí u nás. Ani velké Rusko vše nedotáhlo. A nejsou zrovna nejchudší. Ale my na toto opravdu nemáme. Dost bylo před léty problémů v Liberci. A taky o nich věděl kde kdo. Finančně srovnané to není dodnes. Anebo vzpomeňme navození hald sněhu, aby se po něm v Praze mohla projet minihrstka vyvolených. Toto bylo a je ke kritizování. Doma nikdy nikomu nevypadla klika ze dveří? Zřejmě 1-2 případy prezentované halasnými novináři.
  • Socky kvičí na diskuzi. Běžte makat.
    .
    • Anonyme tecko ,neucastnuj se rozhovoru mezi dospelymi ,prosim .Tady neni debata
      na vysoke politicke urovni.DEKUJI za vsichni .
      • Lidi, bacha!!! Někdy se mi zdá, že "." ( tečka) je schizofrenik. Protože jeho příspěvky bývají někdy rozumné, mnohdy ale jsou to bláboly a útoky - střelba do vlastních řad. Je třeba ho brát s velkou rezervou.
  • I česká media - ŽUMPY- nejen podle prezidenta, ale i podle většiny národa si velice ráda plivnou na Rusko a přímo dychtivě čekají na špatné zprávy o Soči. Ale nedivme se. Na ně platí staročeské: " Koho chleba jíš. toho píseň zpívej !!"
    • Ne každého financuje Lukoil ! Tolik ani Rusko nemá.
  • V Soči je to na vyšší úrovni včetně ubytování a luxusu než jak to bylo ve Vancouveru.
  • Je pravda, že stížnosti jsou od západních novinářů. Čekali v Soči zlaté kohoutky a diamanty ? Sportovci se snad mají super. A jestli něco ještě nefunguje na 100 %, dočkají se. Záleží na přístupu. Vždyť i náš trenér rychlobruslařek má zcela opačný názor na tamější stravování. Martina Sáblíková i jiní jsou velmi spokojeni. Kdo chce psa bít, hůl vždy najde.
    Všem přeji klid, správné počasí, sportovní úspěchy a hlavně bez pitomých černých vdov a podobných šusů.
  • Tak zatim jedinej, kdo si stezoval, byli zapadni novinari, zejmena z Ameriky. Ale co je komu po novinarich, ti si klidne muzou spat venku pod stanem, hlavni je, ze jsou v cajku sportoviste a olympijska vesnice.
  • Ty sportovci jsou strašně rozmazlený, je vidět, že už nezažili komunizmus na vlastní kůži - vytírat si zadek novinama, chleba a rohlíky v pět odpoledne už neseženete, natož v sobotu, o neděli nemluvě. Novostasvby, kde se nedaj dovřít okna, nesplachuje vecko, vejtah nejezdí a než se sežene řemeslník uběhne půl roku atd. Všude samej lempl a šlendrián, ale zase je všecko zadara!!! Ovšem bez úplatku nemáte šanci. Atd, atd.
    Docela výchovná zkušenost pro mladý.
    A to věřím, že Putin pro svůj celosvětový PR ždíme ze všech maximum.
    • Ty jsi řádně vygumovanej)))
      • Nemohl by ses, Havlobijče, vyjadřovat přesněji? Nerozumíš, co to znamená rozmazlený sportovec? Když jsi našel Stalina, jistě najdeš i pracovní místa a zařazení sportovců před několika desetiletími. Mnozí současní hledají jen výhodné posty. Myslím finanční. Maturují ve třiceti. Když někdo zmrzačí či zabije člověka, pozůstalým vyplácí nějaký statisíc. Kdežto mnohé primadony, z masa a kostí jako jiní, stojí milióny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit