Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No už vidím, jak Češi fotí uzemí Ruska. Byli by ve vzduchu tak 5 minut, než by je sestřelili. Proč jen jsme takoví srá . i??
  • Stačilo by, kdyby jim novináři dali údaje o lokalizaci českých zbrojovek a info, kam se zbraně vyvážejí a nám dali s tím pokoj. Ušetřil by se kerosin, čas a hlavně by se zachránily lidské životy.
  • NĚKDO fotí , někdo pro pobavení bombarduje.
  • To za těch 20 let nestihli všechno,vypráskat je hajzly,my nejsme pro nikoho opice v kleci.Vždyt v Rusku se nezměnilo vůbec nic,Putin tam řádí jak černá ruka a proto k nim mám neustále nedůvěru,
  • Ono to může hodně lidí "šokovat",ale opravdu se neděje nic vyloženě zlého.. akorát "naše exkluzivní a nezávislé" sdělovací prostředky o tom moc nemluví...Letos bylo např. jedno z mnoha společných cvičení USA a Ruska nad Dálným východem a nad částí Aljašky, tentokrát na téma společný letecký postup proti mezináronímu terorismu,.. Co se týká leteckých obhlídek.. to samé mají možnost za určitých vzájemně respektovaných pravidel kromě nás dělat i státy Nato.. a USA mají dokonce na výměnných stážích i studenty vojenských, vysokých škol v Rusku a Rusové zas v USA,.. před víc než několika týdny úplně normálně připluli a zakotvili námořníci Nato na nějakou dobu přímo v Petrohradě na pozvání svých "nepřátel" zase z námořnictva Ruské federace na obhlídku památek města, pohoštění, prohlídku přístavu i jejího života, včetně několika ruských lodí k porovnání "jak se na které slouží", pokec i přátelská sportovní utkání..Merkelová si zas volala před dvěma týdny vcelku dost dlouho přímo s Putinem "samozřejmě u Putina nepotřebovala tlumočníka".. a ti zas oba mají mimo jiné..společný zájem a návrh, aby min. obrany obou zemí měli více společných témat i cílů, jako zajímavou nabídku pro oboustrannou i výhodnou spolupráci..a jak se v Německu sestaví vláda, tak paní Merkelová jede podle možnosti do Kremlu, protože toho chtějí probrat osobně ještě více, včetně průmyslu, obchodů a pod...To jen před lidmi se hraje "nepřátelské" divadlo, ale ve skutečnosti se už daleko více a vzájemně dnes spolupracuje, jedná i obchoduje, protože takové "válčení" je daleko efektivnější, výhodnější i levnější, než tzv."klasika".. a navíc při dnešních možnostech i celkového propojení světa tzv. každého s každým, je svět už tak malý.. co by Skypem dohodil a na Googlu v pojmech či podrobných mapách vyhledal, že takové letecké "špionážní výlety" jsou už opravdu dnes spíše jen ověřovací výlety z čehož dělají "vědu a příběh " už akorát ti novináři či někteří politici co neznají mapu světa...
  • I kdybychom meli spionazni letoun ,nemyslim si ,ze by pripustil ,abychom znali tajemstvi
    Ruska.Ze by chystali Rusove "novou zachranu " pred zapadem?Nebo tipovali vhodnou
    Kolonii?
  • My si také můžeme vlastními letadly létat nad CCCP a nafotit si co chceme?
    • Samozřejmě to má určitá a jasná pravidla.., ale v rámci mezinárodně uznaných dohod a vědeckých či jiných projektů klidně i samostatně na základě povolení stejně jako u nás.. skutečně můžeme, někdy se za to musí i dost zaplatit, pokud někdo nechce využít služeb ruských "aerotaxi", ale v principu to jde...To, že se vůbec nikam nesmí opravdu platilo za CCCP a nějakou dobu ještě za ožralce a málem rozprodejce Ruska a jeho surovin..Jelcina. Jsou akorát jasně uvedená místa, stejně jako u nás..Dukovany a pod...kde se nesmí vůbec či jen na zvláštní povolení a některé "národní parky" v nízkém přeletu kvůli zvěři, ale i tam se dá zajistit průjezd či turistický průchod někde na povolení či i volně, kde se však doporučuje ještě i místní a hodně věcí znalý průvodce i kvůli evidenci. Pokud jde o "jinostrance"-cizince"..u slovanů, tedy i nás, tak jde hodně věcí o něco lépe a jednodušeji, protože nás, jako "své slovany" berou vcelku dobře až na pár pitomečků a nacionalistů, kteří jsou úplně všude. Rusko je v posledních nejméně 5 letech v mnoha věcech pomalu demokratičtější, než "vládní a státní garnitura" u nás. To jen tak pro obecné info v kostce, že dnešní Rusko už dávno není CCCP..
    • ano muzeme, ale ma to hacek nemame zadny pozorovaci letoun *1* (priste si precti vic nez jen nadpis *3* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit