Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jako tehdy Adolf Hitler vyhrožoval Československu vojenským, útokem, stejně tak hrozí Vladimír Putin a jeho okolí Pobaltí agresí. Důvody jsou prakticky stejné. Němečtí nacisté si vzali jako záminku k výpadům proti Československu údajný útlak zdejší německé menšiny, Rusové ty samé lži opakuji ohledně svých krajanů v Pobaltí. Hitlerovi křičel, že Versailleský mír je pro Německo nespravedlivý, Putinovi se zase nelíbí Evropa po pádu železné opony, kdy východoevropské země už nechtěly být dál moskevskými koloniemi. Čili podobnosti jsou tady jasné.

    Takže přehlídka vojsk Severoatlantické aliance v estonské Narvě byla jasným varováním Rusku a hlavně tamní ruské menšině, na ukrajinský scénář zapomeňte, v opačném případě na to pořádně doplatíte. A to je dobře. Kremelští jestřábi rozumí pouze síle. Proto si Západ za tuto akci zaslouží jedničku s hvězdičkou.
  • Od 12/06 byl Šafronov na ruském ministerstvu obrany persona non grata/nežádoucí osobou , protože Putina a jeho klan rozlítil , když v TV informoval o již třetím nepodařeném testu mezikontinentální balistické rakety Bulava, kterému Putin osobně ve vojenské uniformě přihlížel, a kterou předtím v tisku nazval „ jaderným kopím národní obrany „, zatímco Šafronov jí v TV pojmenoval „ nákladnou zbytečností Putinovy marnivosti “ …
  • Ale jak pan Putin vyfoukl amrdólům námořní základnu, je fantastické, holt geniální politik Putin chyby nedělá!!
  • Nicméně je důležité si připomínat, že Rusko je ve skutečnosti stát ovládaný mafií, která se nezastaví před ničím. A je na to je třeba myslet i v případě angažování ruských firem v České republice. Britský žurnalista Edward Lucas uvedl, že prakticky všechny velké ruské státní společnosti jsou řízeny organizovaným zločinem.
  • Amrdólové chtěli na Krymu vystavět námořní základnu, chichichi pan Putin ji svým geniálním státnickým tahem vyfoukl, chichichi. Blbečkové amrdólský utřeli nos *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
    • Naopak ulhaný Ivane"

      Tvé Rusko by o základnu přišlo protože Janukovyč jim ji prodloužil v rozporu
      s Ukrajinskou ústavou. Ta říká že v roce 2017 mají ruští vojáci odejít ze země.

      Rusko by o Krymskou základnu legálně přišlo a proto Krym po hitlerovsku ukradlo.
  • Nedávno v rozhovoru pro Magazín Víkend MF DNES uvedl fotbalista Jan Koller, který hrál mimo jiné za ruskou Samaru, řekl, že v tomto městě na březích Volhy stojí sto metrů od luxusního hotelu Hilton chatrče bez elektřiny, ve kterých lidé jedí psi. Čili výjev bližší spíše třetímu světu než vyspělé Evropě.

    A nejhorší je, že za sto let se v Rusku prakticky nic nezměnilo. Bývalý prvorepublikový politik Rudolf Beran navštívil tuto zemi začátkem 20. století. Města v okolí Volhy včetně Samary popsal takto: „Z přístavu vede ulice do centra města, po které jezdí tramvaj a stojí na ni krásné výstavné kupecké domy. Stačí však sejít do bočních ulic a člověk je v jiném světě, plném bídy a nuzných chatrčí.“
  • Velké Rusko je krásná země, plná krásných a statečných lidí, proto je celý svět obdivuje!!!
  • ladimír Putin rád zdůrazňuje, že ti, kdo chtějí žít v Rusku, musí respektovat zdejší kulturu a místní zvyklosti, přistěhovalci se musí přizpůsobit Rusku s nikoliv Rusko přistěhovalcům. A jestli se jim to nelíbí, ať jdou zpátky. V tom musím s ruským prezidentem souhlasit - zlatá slova. Jenomže tato slova musí mít univerzální platnost a tedy Rusové v Pobaltí jsou povinni přizpůsobit se zdejší kultuře, naučit se místní jazyky atd. Problém však je, že to nedělají. Naopak provokují zdejší obyvatele a slouží jako pátá kolona Kremlu. Chovají se prakticky stejně jako mnozí sudetští Němci v třicátých letech v Československu. Opakovaně vyvolávají nepokoje, tu kvůli odstranění sochy rudoarmějce jako v Tallinnu, tu kvůli soudu nad údajným partyzánem, ve skutečnosti vrahem, jako v Lotyšsku. A Putin v tom zdejší Rusy ještě podporuje, inu pokrytectví je politikům vlastní všude.

    Ruská menšina v Pobaltí ohrožuje mír v této části Evropy a měla by dostat na vybranou, buď se přizpůsobí místní kultuře a zvyklostem nebo může žít v Rusku, které je jejich povaze přirozenější. A bylo by to vlastně pro jejich dobro.
  • V USA se rozmáhá výpalné formou výhrůžných e-mailů, které chodí majitelům webů s varováním před negativním SEO. Google si stále před reálnou hrozbou myje ruce, ale zašpiněný je až po krk.
  • Korupce v Rusku je obrovská a v mezinárodním žebříčku uplácení obsadila tato země 143. místo a nachází se, jaká to náhoda, v sousedství právě Nigerie. Rusové považují uplácení za něco normálního a braní výpalného je v této zemi běžným jevem. I generální ředitel významné stavební společnosti Metrostav Jiří Bělohlav již dříve v rozhovoru pro Reflex uvedl. „V Rusku, abyste mohli podnikat, musíte mít za sebou speciální lidi, víte, jak to myslím.“ Ano, lidi, kteří berou peníze za to, aby se náhodou zrovna Vaší stavbě nic zlého nestalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit