Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • novak.vladislav

    Měl jsem známého, který začal prodávat opečené klobásy na Matějské pouti a pak vystřídal se stánkem několik pražských míst a nakonec skončil na Václavském náměstí. Že by si skočil do restaurace na oběd??? Ne, dal si opečenou klobásu, což byla jeho jediná strava po dobu 15. let. Nepil alkohol, skoro nekouřil a přesto ve svých 39. letech umřel na selhání jater. Ty už nezvládaly ten dennodenní přepálený tuk a spáchaly sebevraždu společně se svým majitelem, který bez nich nemohl žít...

  • Diwa

    Ano, zdravá výživa........pak vidíte, jak si doktor na pánvičce dělá k obědu na vařiči buřty...ale budou nabádat lidi na zdravou výživu. Ať si všichni jedí co chtěj, ale s rozumem....Ono takové knedlo, vepřo, zelo je kolikrát daleko lepší, než šospský salát, ale nesmí ho člověk mít 3x za týden. Na druhou stranu mě je kolikrát šopák zase lepší a chutnější, protože uzenin mám kolikrát nad hlavu a už to nemůžu vidět. Proto jezte co chcete ale s rozumem..........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit