Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ani jeden k vam neprijel skodit...jsme uprchlíci před USA bombardovanim nasich vesnic....
    začalo to USA intervencí do Lybie, Iráku, a všude kde amíci měli zájem , ---ne získat území----
    ale rozjebat vše, co se dá!!!
    Byli jsme spokojeni i pod nadvládou "tzv" usurpátorů"....aspoň byl pořádek a mír!!!!!!!!!!!
  • ČT ovšem ukazuje a říká něco jiného…inu, veřejnoprávní objektivita po česku. Jistě zase obdrží nějaké ocenění od spřízněných organizací.

    http://prvnizpravy.parlamentnilisty.cz/zpravy/politika/die-welt-rusku-se-v-syrii-podarilo-nemyslitelne/
  • https://www.youtube.com/watch?v=UPZg4soBkus
  • Němci se u sebe doma bojí.Němečtí policajti se bojí.Francouzská Germanderie se raději staví zády a nic neřeší.A je na nás Národu Komenského abychom to v EU zařídili, tak že mohamedán se bude tady bát.Zařídili to tak aby vandrák táhnul tam odkud přišel.Aby nenafukoval další člunky v domnění, že tady dopluje a unie se o něj bude starat.A že sebou vezme starce a malé smrady.Čeká nás letos řady náročných úkolů.Signálních. A nejlepší signály se vysílají tak nějak po česku.Nejznámější velmi rozšířený je signál "pravá česká facka".Též zvaná "liskanec".
  • odbočím z populistického tématu terorismus a zeptám se co UA tam už se najednou neválčí či co?
  • Zbavili jsme se komunismu, ale ne komunistů. A teď nám hrozí něco snad ještě brutálnějšího než je komunismus a to je islamismus. Evropa se po staletí bránila nájezdům hord vyznavačů islámu. A teď si je dobrovolně pouští mezi sebe. DO KONCE STOLETÍ BUDE EVROPA ISLÁMSKÁ.
    • To se nestane. Pud sebezáchovy je vrozený...a člověk je stále... zvíře. *16*
    • Do konce století nebude Islámská, ta bude islámská do 5 let. Teď se bojí policajti v Německu vyšetřovat nějaké násilné činy, to samé ve Francii, Itálie už jich má taky dost. Letos se předpokládá, že má přijít kolem 1,5 mil. běženců. Hospodářsky se Evropa zhroutí, toto nikdo nemůže zvládnout. Merkelová je pozvala a taky tak dopadne, jednou ji muslimové budou vláčet za nohy po ulicích jako prašivého psa.
      • Nemohu se dočkat toho, až se tam u nich začnou dít věci....Nebojím se islamizace, žádná nebude, protože až bude válka, tak v té se islám vymaže ze světa. A nejvíce budou řvát do boje znásilňovaná a bitá sluníčka spolu s křesťanskými svatými bojovníky. Historie se opakuje, dříve to odnesli nevinní židé, v budoucnu vinní islamisté. To je neodvratný fakt. *16*
    • komunismus byl pohádka,proti tomu co nás čeká
  • Svědectví z uprchlického tábora: Migranti jsou jako časovaná bomba, Unie ztratila soudnost
    Jak EU prověřuje "uprchlíky" :Denně se zabavilo množství zbraní
    Registračním centrům, která jim vystavovala v Evropě nové provizorní doklady, tak uprchlíci mohli nalhat cokoliv – jakákoliv jména a data narození i národnost. Úkolem registrací bylo tyto vyřčené údaje jen zapsat, ne je ověřovat....

    Za těch šest týdnů jsem zažil, jak mezi migranty odhalili desítky radikálních islámských bojovníků. V mobilech měli někteří z nich fotky a videa zachycující, jak brutálně mučí nebo zabíjejí své oběti. Několik dalších mělo u sebe dětskou pornografii či fota a videa mučení nahých žen.

    Byli předáni slovinské kriminální policii. Ta je ovšem většinou pouze vyslechla, provedla zápis a k velkému všeobecnému překvapení je pustila dál do Evropy.
  • Pelikán říká. Šířit nenávist proti islámu je trestné. Potom propustí hledaného teroristu, aby se to nepletlo, tak dva najednou. Moc se mi líbí jak nikdo nic neví. Teď budou všicni zapírat a lhát. Trestní řízení by se mělo zahájit pro celou vládu, která to musela vědět. Naše vláda tvrdí s teroristama se nevyjednává a jinak se chová. Můžete se stát teroristou a nikdo Vás nepotrestá, naše vláda to podporuje.
    • A co šíření nenávisti vůči nacismu, to je také trestné?
  • Jen hlupák si může ještě myslet, že v Evropě nejsou tisíce džihádistů, čakajících na povel k rozpoutání války. Tisíce denně jich sem proudí dál a dál. Mezitím se evropští politici snaží odzbrojit obyvatelstvo, dezinformovat, lhát a tajit skutečné počty islamistů. Platné jim to nebude nic, jako bezvěrci skončí pod muslimským nožem, byť se předtím zaprodali a sloužili otrocky islámu. Se zrádci se totiž nebaví ani muslim.
  • ..."pomoc, vlci mi žerou ovce!"...No jo, bačo, ale to jste ty vlky neměl pouštět do svého ovčína!!!
    To může udělat jen naprostý tydýt!!! ..."no, třeba se ti vlci integrují, do ovčí společnosti... jak pravila vrchní bača Angela". Omyl, bačo, vlci se integrovat nedají!!! Takže, bačo, užij si tu Angelíninu povídačku o hodných vlcích a na místo těch keců si raději pusť pohádky ovčí babičky, tam je to o vlcích po pravdě...co jsou zač.... *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit