Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud včas nezastavíme současný trend, bude se společností zle. Experimenty typu inkluze, neschopnost srovnat neukázněné žáky a vliv nesoudných rodičů přivede školy do slepé ulice. A ta podivná bytost Valachová, která vyrostla u ombudsmana a ne vš školství je za současný zločin na vzdělávacím systému přímo odpovědná. 

    Nikdo tam nebude chtít dělat ani za dvojnásobné platy - prostě to budou dělat jen vynervované, frustrované, přestárlé dámy v krimplenových sukních se zaslzenýma očima. (těch si ale vážím). Ale ty by to dělaly i zadarmo. Na nich ten současný systém stojí. Jako normální chlap se sebeúctou bych těm barevným sp.atkům zavřel pusu jedna dvě. Ale asi bych ve škole nevydržel - byl bych rychle odvolán. 

    Děti jsou jiné, systém musí být jiný. Dost experimentům - školy musí vzdělávat a vychovávat. Jinak jsou zbytečné a jako rodič si raději dítě vzdělám sám.

    Aby nebral slova povinost, kázeň a odpovědnost za nadávky.

  • Nejlepší inkluze je rákoska a stačí když jenom visí na zdi. Kdysi platilo "škoda každé rány, která padne vedle.". Holt, vracíme se do džungle a tam se ten přemnožený druh homo "vědoucí moudrý" zredukuje.

  • Inkluze v praxi?Nejmenovaná základní škola v Bohumíně.Hnědočeši zcela ovládli vedení ve škole.Nechce se ani věřit jak to tam reálně funguje. Ale na městském úřadě na to neslyší. Běžným jevem je že ta romská zvěř začne pokřikovat na učitele. Jasně že normální děti mlčí. Když je zvěř napomenuta vystartuje s opravdu drsnými a agresivními výpady na vyučujícího. A to v hodině, za světla a v 10 hod dopoledne! Jednou jedinkrát při mimořádně vulgárním útoků malých smradů byla povolána policie. Protokolovali, zapisovali a pak opatrně řekli malému grázlovi, že to nesmí.Takže takto funguje inkluze nastolená socany. Stojí to miliony, výsledek opačný a nikdo nemá odvahu říct "DOST!".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit