Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a kornatí mozek,hlavně v parlamentu
  • sebeponizujici zvasty miluju. Cesi , vsechno spatne. Jezdim po svete hodne a zadny rozdil v podstate v tomhle neni nikde. Clovek proste a jednoduse je vec spotrebni jako cokoliv jineho. Bud lety zacne pribirat nebo naopak hodne ubirat. Nevim co je na tom spatne , priroda to tak nastavila. Podle podobnych vedatoru je v jejich debilni norme snad jen ten ktery se vubec nenarodil. Toho blbce docenskyho nahnat do miselinky koulet gumy aby se srovnal do tech svejch tabulek. Vyzirka a hajzl intelektualskej .
  • Hergot, ti maj starosti !
    • A ještě k tomu dobře placený !!!
      *2*
  • No toto za komunistyckého blahobytu nehrozylo. Jídla bylo poskromnu v opchodech a to právě musíme poděkovat straně a vládě. Na televizu sem si ušetříl a mněl sem zahrádku kde sem si to co nebylo v opchodech vypjestovál. Mněl sem pohyp a nemůsés sem stát ve frontách! Čest! Ani zrno nazmar!
  • Putin je využij na krmnou moučku.

    Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
    Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
  • A na takové výzkumy dáváme miliardy. To je super práce, posbírat pár dat a udělat v excelu tabulku. Ale co tak napsat proč to tak je?? Dejte lidem za práci pořádné peníze aby nemuseli jíst kabanos a jedli šunku od kosti a drahou zeleninu, aby mohli jezdit na výlety s celou rodinou a k moři na tři týdny. U nás potkáte z evropských turistů nejvíce němce a nizozemce.Protože mají důchod větší než je náš průměrný plat,který stejně běžný člověk nemá.
    • Krásně napsané až mě to potěšilo, díky :-)
    • Tobě už atrofovaly nejen svaly - ale i mozek.
      • Hlavně si nestřel do kalhot, špuntovkáři *1*
    • Bohužel i mozek ochabuje.Dnes jsem obdržel kandidáty do parlamentních voleb EU a byl jsem zděšen co neperspektivních příživníků chce dostávat každý měsíc půl mil.plat.Nabídl jsem se,že takovým lidem dám hlas za milion Kč,aby bylo na léčení onkologicky nemocných a nemuselo se tady žebrat ,protože stát za honbou koryt na nic nemá.Když vidím jaká úroveň bez znalostí jazyků slovem a písmem se tam cpe tak jsem se rozhodl,že tam svobodně a demokraticky nepůjdu volit.Struktury,které se tam neosvědčily,jejich drzost je neomezená.Takové kandidáty v minulém režimu po sametovém podvodu nepamatuji.Pro ty ,co mě budou napadat,že jsem komunista,místopřísežně prohlašuji,že jsem nikdy nebyl,ale vždy jsem používal vlastní mozek a to nyní platí dvojnásob.
  • Body mass index, je nepříliš chytrá veličina. U sportujících je zkreslující až hloupá , takového kulturistu prohlásí za silně obézního, u nesportovce naopak je příliš shovívavá, protože nemá žádné svaly, jenom tuk. Správné měření je poměr tuku a svaloviny.
  • zatim dobrý ale příjde doba kdy tlustý budou hubený a hubený studený *7*
    • budou zavidet mrtvym. Jako uz nekolikrat v dejinach. Ta doba se skutecne blizi hodne rychle.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit