Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A čemu se divíte? Koruna klesla, deflace je péčí singrovky zažehnána a euro po vénově masáži nikdo nechtěl - a teď už je tak na deset let stejně v trapu. Tak si teď užívejme ta pozitiva a sociální jistoty... Dobrou chuť.
  • Zato se ale můžeme radovat z toho že máme o pět miliardářů a 12 multimilionářů více než loni.
    Sice máme hlouběji do žlabu ale vrchní skupina tančí. Buďme shovívaví vzdyť oni potřebují mít ještě více. A hlavně daňové prázdniny pro zahraniční firmy, protože ty nezůstanou dlužné do správných kapes !!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • To je vidět i na kurzu koruny jak jdeme do nenávratna. Kdyby nám ekonomika rostla, sílila by tak koruna a přechod na euro by nebyl tak bolestivý. Jenže tento kurz nahrává jen jisté části populace, která to ho využívá a využije jen ke svému prospěchu. Zde je jasně vidět, že je jim nějaký občan a stát u zadele. Jo, kdyby se jednalo o cizince, tak se přetrhnou. *2*
  • to na to přišli brzo, po 25 letech! *1*
  • tak tento článek ani nečtu,...stačí jmenovat, - ČNB a zmetek Singer,...FED,...EU,....USA,...Německo,...zlodějské fondy,...a naši přicmrdávači,co zařídili,že pěstujeme o 90% méně brambor,než za totáče,cukrovka totéž a hůř,vepřové maso,....a tak bych mohl psát do rána.Tuneláři rozkradli spolu s politiky tuto zem.O katolické zlodějně za 300 miliard už ani nemá smysl psát,jen tolik,že socani před volbami slíbili,že tu zlodějnu zruší.A co udělali?
    No,Sobotka nám oznámil,že už je věřící.Idiot.Naši politici jsou až na pár vyjímek *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12*
  • ostapkotab
    zivotni uroven ? co to je ? to jsem v tomto zkurv#stanu VUBEC nepoznal !!! *12* *12* *12*
  • V článku ještě chybí pravdoláskařský závěr, že zhoršení životní úrovně je nezbytné, abychom mohli živit hordy přivandrovalců, o něž nestojíme a ještě pár vět o chrchlovi a jeho "morálním" odkazu. *1*
  • Je mi téměř 80 let,žil jsem celou dobu v komunismu a mohu srovnávat.Měli jsme zadrátované hranice,nemohli jsme na západ cestovat,ale bylo to hlavní, a to PRÁCE.A pokud někdo řádně a poctivě pracoval,nemusel se bát,že práci ztratí,pokud se lidé nepletli do politiky,mohli v klidu žít a pracovat a uživit svou rodinu.Nebylo bezdomovců,uživatelů drog,nebylo potřeba azylových domů a různých ubikací,lidé si žili skromně a spokojeně.Nikdo nemusel se bát,že mu někdo nejen večer,ale i za bílého dne vrazí kudlu do zad,anebo ukrade tašku s penězi a doklady,lidé měli možnost levné rekreace přes ROH,větší závody měly své rekreační střediska,kde se mohli rekreovat všichni,zdravotnictví bylo bezplatné,léky za třetinu dnešních cen.Přiznávám,že zdravotnictví nebylo ještě na té výši jako dnes,ale všem dostupné.Co máme dnes.Můžeme cestovat po celém světě,ale jen bohatší vrstvy,které mnohdy majetek nezískali poctivou prací,ale podvody a krádežemi,nakonec letošní dovolenou většína občanů se rekreovalo v našich rekreačních střediskách,ale většina zůstala doma,poněvadž na cestování během dovolené neměli finanční prostředky.Co máme dnes,to vidíme všichni a mnozí se stydí za to,že zde musí žít.Mladí studovaní lidé,zejména lékaři odcházejí do zahraničí.Lidé,zejména ti starší mají strach večer opustit domov,aby se nestali obětí kriminálních činů,mají strach vůbec pustit cizí osoby do dveří bytu.Kultura mohutně opadá, hlediště v mnohých divadlech zejí prázdnotou,herci si musí přivydělávat v nekonečných seriálech,některé mají žalostnou úroveň co do obsahu děje,.na pracovních úřadech /mimo Prahu/ jsou fronty žadatelů o práci.Již nechci vyjmenovávat další neduhy našeho dneška a mnohdy tolik vysněný kapitalismus se nám většině přejídá.To je jen zlomek toho,proč naše životní úroveň klesá.
  • poděkujme Národní bance s celou tou židomafií,která to tady všechno řídí...
  • A kdo za to muže ???
    Po listopadu se jednotná, všudypřítomná, tradičně husitsky loupeživě založená, na feudálním, dědičném, třídně zakomplexovaném kádrovém principu konsolidovaná a „jediná vedoucí státní strana KSČ“ spolu se svými, po srpnu 1968 plánovitě vytvořenými zemanovskými „disidentskými“ zálohami, za účelem udržení své reálné moci, pod vedením KGB „leninsky“ strategicky rozdělila na tři bojové a navzájem koordinované proudy, předstíraně a teatrálně spolu „politicky soupeřící“: 1) revoluční a třídně uvědomělí, přízemní „užiteční“ idioti zůstali v KSČM a odborech (aniž by se byť i jen pokusili založit alespoň jedinou vzorovou neparazitickou produktivní sociální firmu, penzijní fond, nebo proletářský kibuc) a v pohodlí vyčkávají na svoji šanci od masy neschopných socek; 2) mazanější zemanovští hajzlové podvodně „obnovili“ komunisty zničenou ČSSD; 3) nejcyničtější klausovské kryptokomunistické kolaborantské svi-ě založily z prstu vycucanou „pravicovou“ ODS a estébácké hlídací a vyděračské ABL agentury, různé tunelářské firmy, a pomalu zakládají nové krajně nacionalistické, protizápadní a zamindrákované partaje. Ani „levicová“ křídla v šovinistické, izolacionistické a kleptokratické nabídce nezůstávají pozadu a občas si s „pravičáky“ navzájem prohodí klíčové členy (Rath) a papouškované fráze. Takto je totalitně nevolnicky vychovaný, závistivý, zápecnický, bezradný a stádovitý volič fackován z více stran jako kibic v mariáši a může si vybrat, komu střídavě skočí na lep a koho bude „vlastenecky“ živit a na koho naopak v pracovní době žlučovitě prskat na bezplatném internetu pod taktovkou ruského agenta sjednotitele Vjačeslava Pružinského a jeho věrného soudruha Miloše Žvanila - až do návratu zdegenerovaných „árijských“ čechů do ruských stepí - či dokonce až za Ural - a jejich náhradou Novými Rusy, případně Novými Číňany.
    Tak jako původní bolševici prošustrovali poválečný lup, tak ti nynější stihli vyplýtvat výnosy z privatizace zkomunizovaného majetku do pochybných spřátelených tunelářských rukou. V nové nesametové revoluci už nebude z čeho rozdávat a bude se začínat od nuly.

    Nejzkorumpovanější jsou čeští kolektivističtí, ba stádovití voliči: za guláš, mávátka a jalový slib čehokoli prodají svůj hlas komukoli. Šarlatánský systém, založený na zhruba rovnoměrném zisku „standardně klauzemanovsky“ získaných hlasů pro falešné, umělé, neautentické a následnické partaje, vzniklé rozpadem „vedoucí síly KSČ“, nutno nahradit občanskoprávním adresným a zpětnovazebním systémem, z občany permanentně individuálně prověřovaných nejlepších zastupitelů - bez ohledu na jejich partajní příslušnost. Národní mužstvo se také sestavuje z nejlepších hráčů – nikoli „většinově“ z nejvlivnějších klubů a jejich bafuňářů, zajištěných finančně na čtyři roky. Každé jiné řešení je „falešný a prázdný“ šarlatánský trik.
    „Nepartajnická politika“ (podobná nezávislé advokacii), na bázi občanského zákoníku založená, má reálnou a logicky zdůvodněnou šanci, a to univerzálně.Všechno už tady jednou bylo – jenom zodpovědný občanskoprávní, adresný a průběžný volební systém na bankovně účetním principu dosud nikoli.Nepomůže nic jiného, než úplná obousměrná personální ručitelská adresnost a zpětnovazebnost volebního systému na voliče, včetně možnosti levného a voličsky osobně zodpovědného referenda i přímé volby kohokoli :„Státy se prostě udržují těmi principy, na kterých vznikly“ (korupčník TGM).
    Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
    http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby
    • Na ty tvoje slinty by úplně stačil jeden řádek a na něm napsáno: Jsem blb s vypláchnutým pravičáckým mozkem.
    • Přestaňte zrcadlit a obhajovat sprosté zloděje a vrahy, k nímž se řadíte i vy!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit