Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otázka je, jestli chce spíš diskutovat, nebo jestli chce ty pravomoci (nebo levomoci?) fakt rozšířit. V našem systému byl ombudsman spíš klaun, nebo fackovací panák.
  • ostapkotab
    at otevru jakykoli deb-web,jakykoli clanek,jakoukoli zpravu je to k zbliti !!! *16* *16* *16*
  • nevysedávám u počítačů a chybu v tlačítkách mám ze špatného zraku ,takže doufám že jste pochopili,že do hospod nechodím a chov kozí je poctivost první republiky Sudetoněmeckých sedláků,kdy politici byli proti přistěhovalectví ze Sovětského Svazu.Boháči je ignorovali a nespokojený lid vytvořil válku,neb jedině Adolf Hitler uměl oslovit lidi a viděl jak bezohlední jsou k nezaměstnaným i nemocným a tělesně postiženým,Sedláci na Almech v Sudetech?Čechách i Na MOravě měli absolutní svobodu a nezdanění,neb koza dává mléko máslo poctivou obživu a funkce politiků byli zdarma neplacené!!!!
    Adolf Hitler nenutil lidi do placení daní z nemovitostí a pole,když je měli ke své obživě .
    Takže co Slovák to přistěhovalec,neurážejte paní Šabatovou pojmy cigáni,neb to jsou všechno Slováci co se přistěhovali v době totality čtyřiceti let vlády jedné strany pod diktaturou Sovětského Svazu,tak mnozí lidé mají tituly škol z doby totality,takže v Advokavciji je lépe titul darovat těm co jsou proti takové totalitě ,jen do Plzně jsem to měl vždy daleko a Děkan Právnické Fakulty jako Svatý Mikuláš věděl,že spravedlnost je nadání vzniklé z rodiné výchovy kde nebyli komunisti a děti se nenakazily virozou ING JUDR ČSSR,ale Rakousko Uherké kořeny většiny lidí rodilých v ČEskoslovensku,pokud nejste nahlavu praštění v komatu jako Schumacher ,tak musíte chápat smysl ,že co je z Sovětského Svazu je poněkud bezprá ví všech udobí i po rozpadu. *14*
    • Kolaborante....
    • ostapkotab
      D€bile !!!
  • jedině Ombmann pro chov kozí JOsef Stockel může změnit to,že si bohatí kupují spravedlnsot i politické strany.ti co si nakradli nejvíce si kupují advokaciji.KLaus mladší napsal knihu o korupci .Korupce lidem s nízkým iQ stačí hokej a olympijské hry,kde musí někoho okrást sponzoři na zvýšení cen jejich výrobků,neb šizením daní aby dostávali hokejisti tak nehorázné platy jako Jágr a spol.Blbcům stačí televize a mět dojem jak uspěšný je hokej,ze kterého nic nemají,Hospody vlastní vlastně stejně jen zloději a podvodníci ,příklad Budovu JZD ve Hrádku koupil kdosi za pouhý milion korun a udělali si pivovar tak to jsou podvody co mají počátek v Praze u politických koryt až na maloměsto v hlasování .
    Paní Šabatová je platná jak na sjezdu čarodějnic ,neb tací podvodníci si koupili vše i politické strany a fumkce Ombudsmanky je jen lečo s nehrázným platem šéfkuchařky Schabath polévek pro chudé poctivé. *16*
  • Nová veřejná ochránkyně práv cikánů se konečně dostala k veslu. To se máme na co těšit !
    • nejen cikánů hlavně úchyláků
  • Víte, co je zvláštní ... že Ombudsmana jmenuje Parlament a skládá slib do rukou jeho předsedy a profesůrky má jmenovat prezident. K disidentům na postu ombudsmana není co říct ostuda.
    • Je. To je koryto bez jakékoliv pravomoci, aby se ti odporní disidenti měli do smrti jako panstvo.
  • Od pohledu odporná osoba, což sice není podstatné, ale jakoby se v jejím vzhledu odrážely její pochybné názory na svobodu slova, nutnost cenzury "nevhodných" článků a příspěvků v diskusích a nejspíš to skončí u zákazu publikace všeho, co se nehodí do krámu současného režimu. A nejen to - zcela určitě podá mnoho žalob proti všem, kteří si dovolí svobodně vyjádřit svůj názor na cikány, pravdoláskaře, multikulti fanatiky atd.
    • K tomu není co dodat. Snad jen to, že jako dvojka s falešným JUDr. Křečkem, nebudou mít konkurenci

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit