Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milacekpublika

    Ono to s těmi dietami je prostě složité, co si budeme povídat. Jedna dieta pečivo naprosto zavrhuje, druhá naopak láká, třetí pak říká, že tohle pečivo ano a tohle pečivo ne. A stejně je to se sacharidy, tuky a dalšími věcmi. Osobně jsem zkusil paleo, keto i fasting a funguje všechno, když se to ale dobře dělá. Největší riziko je ale samozřejmě ketodieta, protože vám už nikdo neřekne, co je to vlastně ta ketóza.

  • Myslím, že by nepřítelem ve stravě nemělo být téměř nic - čas od času si totiž i člověk, který chce hubnout, může dovolit nějakou "prasárnu", ale chce to pevný řád s udržitelnou formou jídelníčku. Vyvážit příjem a výdej, toť vše. Pořídil jsem si před nedávnou dobou kuchyňskou váhu, i díky slevovému kuponu nevyšla draho, a je to skvělý pomocník! :-)

  • Ahoj,
    švagrová zkoušela kde co a paleo dieta jí vůbec nesedla. Asi
    nejvíce ji pomohla dělená strava, kterou se snaží dodržovat a
    také přestala pít alkohol, který je velmi kalorický. Když už
    má na skleničku chuť, tak mi poradila jak vybrat nealkoholické
    víno https://napovime.cz/navod/jak-vybrat-nealkoholicke-vino/
    jako dárek pro ni k narozeninám a přestože také samozřejmě
    není bez cukru, je to dobrá a kvalitní náhrada.  

  • paleo dietu jsem dříve zkoušela, ale vůůbec mi nesedla. Po pár dnech jsem musela skončit. slyšela jsem ale docela chválu na proteinové diety. Dost lidí je teda odsuzuje kvůli jojo efektu, ale věřím že s tím bych si nějak poradila. Myslíte, že má smysl ji zkoušet? líbí se mi i hlavne to, že ta jídla se připravují velmi snadno a nemusela bych pak hodiny vyvařovat. máte s nějakou případně dobrou zkušenost?

    • Proteinovou dietu jsem osobně zkoušela s proslim.cz a mela jsem dobrou zkušenost. Duležite jse dostat se do ketozy a pak kila letí dolu (záleží ale kolik máš, já měla při sve výšce 171 cm 90 kg a za měsíc ketozy jsem zhubla asi 7kg - samozřejmě jsem take cvičila)). Co se připravy a chuti tyče tak za me supr, velmi jemna chut, jednoduchá připrava a zasyti to. Jojo efekt jsem po dietě nezpozorovala, ovšem snažím se aktivne civčit.

  • Byl jste někdo si nechat v nějakém specializovaném centru nechat sestavovat jídelníček na hubnutí? mohl bych se zeptat, co takové jídelníčky obsahují?

    • Já jsem byla například v tomto výživovém poradenství http://konzultacehubnuti.cz/ Dost záleží jak se s daným výživovým poradcem dohodnete, takže se úplně nedá říct jak jídelníček vypadá.. je rozdíl když chce zhubnou někdo, kvůli nemoci, nebo někdo kdo chce jen dobře vypadat do plavek. Například přímo tady to vypadalo tak, že jídelníček byl kombinace jejich produktů na hubnutí a dietních jídel. Sedlo mi to perfektně, zhubla jsem tolik, na kolik jsme se domluvili. Chce to vyzkoušet osobně, protože jak říkám, je to dost individuální.

    • Není to úplně potřeba, já si objednávám sestavené balíčky jídel, kde mám na každý den předpřipravených 5 balíčků. Jsou opravdu jednoduché na přípravu a stačí jíst po 3 hodinách, už první měsíc když jsem s tím začal, tak mi začala jít váha dolů.

      • To by mě zajímalo, kolik takové balíčky vychází cenově? a to pak nejíte nic jiného? za jak dlouho se Vám podařilo začít hubnout?

        • Hele když jsem si to počítal, protože si schovávám všechny účtenky, tak jsem měsíčně projedl normálně více, než když si koupím balíček na měsíc připravených jídel proteinové diety, podívejte se na stránky ketofit .cz, odkud si balíčky jídel objednávám. Je to rychlé na přípravu, a všechno opravdu dobré. Když budete dodržovat 3 hodinový interval, a nebudete jíst nic jiného, tak já jsem už po 14 dnech viděl výsledky.

  • Ahoj, chodím teď hodně bušit, doporučíte mi, jaké sacharidy koupit?
    • Pokud chcete opravdu kvalitní sacharidy pro nabíraní svalové hmoty, tak se podívejte do obchodu fitness4u.cz/sacharidy-gainery/, mají jich tam hodně, a dost velký výběr
      • Čumím, že to tam mají docela za pusu všechno, fakt super ceny :-)
        • Také nakupuji ve fitness4u.cz, mají tam hodně levnou výživu pro sportovce :-)
  • Islamisti nám budou řezat palice, ale nejdůležitější je, že máte tu správnou diééétu. To jsou sr.čky. Po smrti vám diéééta bude akorát tak na h.vno. Když se nebudete zajímat o to, jak čelit tomu humusu, co na nás jelita připravují, tak se můžete utěšovat vědomím, že zhebnete štíhlí. To jsem ještě neviděl, takovou d.bilitu, to snad ani není možný. *11* *12* *11* *12*
    • plány islámistů zhatí,naši vepři boubelatí
  • kolodej
    Od futer po futra.... lidé k čemu je nám mozek a rozum? Základní pravidlo, jezme to co u nás roste, .budeme tak nejblíže v harmonii s přírodou. Střežme se falešných proroků, jsou to jen velmi schopni obchodníci s deštěm, Jsou to mediální šmejdi, všem jde o byznys, jsou placeni jako reklamní pracovníci nadnárodních korporaci, jejich zájem je prodat. Lidé moudří ví, že pokud chci zhubnout, je třeba omezit příjem. Pořád ještě platí zákon o zachování energie. Poznejte sami sebe, každý má ten "motor " seřízený jinak. .Bohužel dnes platí přímá úměra, čím více vysokoškolsky vystudovaných lidí, tím více hloupých. Vždyť díky našim moudrým předkům jsem do šli až do dnešních dob. Pamatujme, že pestrá strava je základ zdraví.
  • Vyhnat do jeskyní, žrát jen to co se najde kolem a zhubnutí je zaručeno. Ale co potom Světová ekonomika a spotřeba domácností? A co HDP "vyspělých západních demokracií v čele s USA"? A co módní trendy ve světě na toto léto? Co ..., co ..., a co ...?
  • s odtučňovacími dietami měli němečtí vědci. Nechápu proč byla jejich lázeňská sanatoria v Osvětimi Treblince a jinde zrušena. Měli stoprocentní výsledky. Zhubl každý obézní člověk a ušetřil si tak problémy s infarktem a jinými kardiovaskulárními chorobami, cukrovkou, opotřebením kloubů atd. Svět by se měl z jejich vědecké práce poučit a čerpat pro blaho budoucích generací....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit