Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Řekl bych, že všichni redaktoři na internetu jsou trochu cáknutí. Nejvíce ten na Seznamu, úchylný erotoman, co nám opakovaně předhazuje ženské klíny, zadky, atd., jakoby měl být český národ jeden velký sexuální maniak. Už toho mám dost, přestanu to otvírat.
  • Jíst se má vše, co se u nás po staletí pěstovalo. Vybírat jen něco je pitomost. *14*
  • kolodej
    Od futer po futra.... lidé k čemu je nám mozek a rozum? Základní pravidlo, jezme to co u nás roste, .budeme tak nejblíže v harmonii s přírodou. Střežme se falešných proroků, jsou to jen velmi schopni obchodníci s deštěm, Jsou to mediální šmejdi, všem jde o byznys, jsou placeni jako reklamní pracovníci nadnárodních korporaci, jejich zájem je prodat. Lidé moudří ví, že pokud chci zhubnout, je třeba omezit příjem. Pořád ještě platí zákon o zachování energie. Poznejte sami sebe, každý má ten "motor " seřízený jinak. .Bohužel dnes platí přímá úměra, čím více vysokoškolsky vystudovaných lidí, tím více hloupých. Vždyť díky našim moudrým předkům jsem do šli až do dnešních dob. Pamatujme, že pestrá strava je základ zdraví.
  • Vyhnat do jeskyní, žrát jen to co se najde kolem a zhubnutí je zaručeno. Ale co potom Světová ekonomika a spotřeba domácností? A co HDP "vyspělých západních demokracií v čele s USA"? A co módní trendy ve světě na toto léto? Co ..., co ..., a co ...?
  • Islamisti nám budou řezat palice, ale nejdůležitější je, že máte tu správnou diééétu. To jsou sr.čky. Po smrti vám diéééta bude akorát tak na h.vno. Když se nebudete zajímat o to, jak čelit tomu humusu, co na nás jelita připravují, tak se můžete utěšovat vědomím, že zhebnete štíhlí. To jsem ještě neviděl, takovou d.bilitu, to snad ani není možný. *11* *12* *11* *12*
    • plány islámistů zhatí,naši vepři boubelatí
  • pokud si někdo nastaví dietu bez sacharidů,jak jsou dnes moderní bílkovinové diety,tak si koleduje o průser,játra,žlučník
    • Ani člověk minulosti stravu neomezoval pouze na něco. V tomto smyslu jsou tzv. "diety" zvrhlostí. Má se jíst od všeho něco, poslouchat vlastní tělo, o co si řekne. Potíž je v tom, že o cukr si říkají naše plísně ve střevech, i když ani mozek nepohrdne. Takže cukru trochu méně, čerstvé zeleniny zase více. A jíst jen tolik, aby se zahnal hlad (tělo vyprodukuje pocit nasycenosti až po 20 minutách). Já osobně jsem po průplachu střev jógovou šanprakšalánou (pak zmizí chuť na sladké) kvůli manželce s rakovinou přešel na její zdravou stravu plnou zeleniny (vč. té listové) a bez jakéhokoliv trápení zhubnul za měsíc asi 7 kg, trvale mi i po návratu k původní stravě zůstalo -5kg, což je příjemné. Jen si hlídám, abych nejedl na posezení celou čokoládu (stejně je to dnes samý palmový olej a jiné nasycené tuky a podivné sterilní kakao (zřejmě s příměsemi) bez kakaového másla).
  • arny
    Ach jo. Našel jsem extrakt zmíněné studie. 1) nekrmili je Paleo stravou 2) to čím je krmili
    "Jako Paleo" mělo 3x více čistých sacharidů něž u druhé kontrolní skupiny. 3) myši nejsou lidi. 4) existuje dost studii na lidech, že strava s nízkým obsahem sacharidů je prospěšná - celá "studie" je ztráta času a škoda těch myší co je po tom pro finální výsledky pitvali. 5) až tak mě štvou novináři, co jen pretisknou nějaký článek a nepaltrají po souvislostech, že jsem reagoval. - Autore článku, dělej v budoucnu lépe svou práci, slepě nepapouškuj. Díky.
    • Prostě hlupák dostal rozkaz napsat článek, tak to bez přemýšlení udělal. To že je to nesmysl, to zbytkem mozku nepochopil.
  • Nechutný článek a ještě se tam pan pisálek vyfotí, na zbli..! Nevkus! Mlčeti zlato!
  • s odtučňovacími dietami měli němečtí vědci. Nechápu proč byla jejich lázeňská sanatoria v Osvětimi Treblince a jinde zrušena. Měli stoprocentní výsledky. Zhubl každý obézní člověk a ušetřil si tak problémy s infarktem a jinými kardiovaskulárními chorobami, cukrovkou, opotřebením kloubů atd. Svět by se měl z jejich vědecké práce poučit a čerpat pro blaho budoucích generací....
  • milacekpublika

Ono to s těmi dietami je prostě složité, co si budeme povídat. Jedna dieta pečivo naprosto zavrhuje, druhá naopak láká, třetí pak říká, že tohle pečivo ano a tohle pečivo ne. A stejně je to se sacharidy, tuky a dalšími věcmi. Osobně jsem zkusil paleo, keto i fasting a funguje všechno, když se to ale dobře dělá. Největší riziko je ale samozřejmě ketodieta, protože vám už nikdo neřekne, co je to vlastně ta ketóza.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit