Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se se smutkem dívám na tu sestavu tak si říkám,to už opravdu musíme vybírat z takových individuí?Řeknu vám,to jsme teda dopadli,mezi těmi 9-ti hrůzami a zloději a žvanily je asi Zeman jediný přijatelný.
  • To se nenajde jeden slušný člověk v republice?
  • Viz.dole - koluje po internetu.

    Bas - krycí jméno DRAHOŠe - na prezidehtského kandidáta.Podle zápisků kpt. StB ing. Jana Šandy, 2. správa, řídícího důstojníka Drahoše, viz ÚSTR: Drahoš byl v roce 1985 získán Státní bezpečností pro spolupráci, záminkou k jeho získání byla jeho záliba v nezletilých chlapcích. Protože byl důvěrníkem StB, nemusel vstoupit do KSČ stejně, jako i jiní konfidenti StB, jeho velící důstojníci ho poslali v roce 1985 na roční stáž do SRN. Jeho svazek byl skartován v prosinci 1989, krycí jméno Drahoše - "Bas", patrně proto, že zpíval ve sboru, někdo tvrdí, že "Akademik". Drahoš svým kolegům kradl nápady, proto má několik spoluautorství na různých patentech, existují svědectví: "Buď budu uvedený jako spoluautor nebo nebude žádný patent." Sluníčkáři byl vybrán pro snadnou vydíratelnost a poslušnost. Lidé z tvrdého bolševického jádra Charty mají k dispozici kopii jeho skartovaného svazku StB. Sluníčkáři ho chtějí vykreslit jako moudrého, národ spojujícího vědce.
    • Bohužel Drahošův spis nebyl jediný,který stačili včas skartovat,byly jich stovky a dnes se tito lidé tváří jako moralisté národa.Je to jen kupa hnoje bez páteře chvátající za korytem.
  • Na funkci prezidenta má šanci pouze jeden kandidát. Pouze ten vykazuje znaky státníka a člověka, jako každý jiný, s chybami a klady. Zatím klady vítězí. A zápory rozmazávají a hyperbolují pouze sluníčkáří a jim spřízněná média. Jistě jste uhodli, kdo jediný má reálnou šanci být prezidentem. Zaslouženě. Chyba sem, chyba tam, děláme je všichni. Hlavně, že nekrade a nezávidí.
  • On zase den před volbami zapůsobí StBák Zavadil ve prospěch konfidenta StB MANa.
  • Zbrojař presidentem? To se mi snad jen zdá! Top-olánek- tam je věc jasná.
    Já mám takový dojem, že někteří kandidáti se snaží vyhnout spravedlnosti následnou imunitou
    Dále- nevím o tom, že by za komunistů existovalo "povolání" černý "bůkmejkr"?
    Jinak mi není dost dobře jasné spojení studia medicíny a mezinárodních vztahů? Takové studium je upotřebitelné v oboru lékařství? A jak je to poté se školným? Nebo to platíme "věčným" studentům my daňoví poplatníci a absolventi se pak jen vysmějí "lopatám"?
  • aby do finálního duelu nešlo prase Topolánkovic. To jedině na hrad Mírov.
  • a jen dva jdou do finálního duelu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit