Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Z USA nepošlo nikdy nic dobrého, ale naopak o tom by mohli původní obyvatelé vyprávět.

  • někde jsem tu četl, že si knížepán myslí, že se Sovětský svaz může rozpadnout. To tvrdím už od začátku téhle obskurní invaze + že západní tajné služby už by měly pracovat na dosazení nové, poprvé od samoděržaví nezdegenerované silné osobnosti do čela Sovětského svazu + jeho okolí v Kremlu (asi armádní špičky budou hrát důležitou roli v obsazení funkcí), protože jestli se Sověti rozpadnou na Tatarstán, Oblast Moskvy, Omskou, Petrohradskou, Bělgorodskou (Rostovskou) oblast apod, tak to bude nekontrolované velké území, s nerostným bohatstvím (čajna za rohem v pomoci ho těžit) pro další vykloubence typu Kadyrova, který by tam kočoval ve snaze k Čečensku ještě něco připojit. A výdělky z toho nerostného bohatství by šly hádejte na co?? teroristické útoky proti Západu..že by byli běžní Sověti ještě větší chudáci, než jsou nyní ,o tom ani potom. Navíc by tyhle bojůvky mohly prodávat jen s mírným ziskem, protože o nějaké řízení samosprávy země by jim nějak moc nešlo, většina by šla jim do kapes nebo právě na zbrojení.. Na tomhle už doufám Západ pracuje tyhle měsíce, protože se blíží rozuzlení a bude třeba rychlého nástupu, aby se udržela celistvost země..

    Jinak s čipy směr Sovětský svaz nebude mít smysl nikdy žádné embargo, dokud si bude Rečíp Tadžíp v Turecku dělat, co chce jako jediný v rámci NATA a nepřipojí se k sankcím. Pak je třeba ho k tomu donutit a stopnout s tímhle vysvětlením dodávky západního technologického zboží směrem do Turecka. A můžou tam žít při svíčkách nebo s telefony Huawei a Xixiaomi nebo jak se ta druhá PingPongova sledovačka lidí jmenuje..

  • josef.chmela

    Všechny čipy z tzv. "Západu" stejně vyrábí Čína a ta může mít celý západ na háku.

  • mun.go

    "V prvním čtení dnes ruští poslanci schválili návrh zákona, podle kterého bude za napomáhání sabotáži hrozit doživotní vězení.
    Od vypuknutí války proti Ukrajině postihla Rusko série požárů a výbuchů v muničních skladech, skladech paliv, vojenských základnách i dalších zařízeních.
    Podobné události se pravidelně dějí také na okupovaných ukrajinských územích, které se Moskva pokusila připojit k Rusku."

    A jak to vypadá na Ukrajině?

    Bezpečnostní služba Ukrajiny provádí prohlídky v prostorách Moskevské církve na Ukrajině v Rivenské, Volyňské, Mykolajivské, Sumské, Lvovské, Žytomyrské a Chersonské oblasti.

     Vládě bylo uloženo předložit Nejvyšší radě návrh zákona o zákazu činnosti náboženských organizací na Ukrajině, které jsou napojeny na centra vlivu v Ruské federaci.

    Zvýší se postavení a kapacity Státní služby pro etnopolitiku a svobodu svědomí. Zelenskij slíbil reformu této struktury, která jí umožní "skutečně chránit práva a oprávněné zájmy Ukrajinců a státu".

    "Těmito a dalšími rozhodnutími zaručujeme duchovní nezávislost Ukrajiny," řekl prezident.

    Byly uvaleny sankce na podnikatele a významného mecenáše UOC Vadyma Novinského (obchodního partnera Rinata Achmetova v holdingu Metinvest), metropolitu vyšehradského a černobylského Pavla, vikáře Kyjevsko-pečerské lávry, a také na několik hierarchů UOC (ukrajinské ortodoxní církve) z ukrajinských území zabraných Ruskem.

    Na sankce již reagoval Vadym Novynskyj, který je označil za "pronásledování za náboženské přesvědčení". "Rozhodnutí uložit mi osobní sankce považuji za pronásledování za náboženské přesvědčení. Jiné důvody pro uložení sankcí neexistují. Ukrajinská ústava zaručuje svobodu vyznání/* a já toto právo uplatňuji jako věřící a protodiakon UOC. Vzhledem k tomu, že sankce považuji za nezákonné pronásledování kvůli svému náboženskému přesvědčení a důsledné podpoře UOC, odvolám se proti jejich uplatnění u ukrajinských i mezinárodních soudů," uvedl Novynskyj.

    /* Ukrajinská ústava zaručovala také právo národnostních menšin na samostatný rozvoj. Dobře víme, ja to dopadlo.

  • "Z Ruska nepošlo nikdy nic dobrého, jen samá reakce, zpátečnictví."

    To se psalo u nás už před dvěma sty lety. A když se naše země stala po 2.světové válce ruskou kolonií, tak jsme poznali, že to bylo mnohem horší. A co teď provádějí na Ukrajině, to patří do středověku, ve kterém Rusko zjevně dosud spočívá.


    .

    • a s tvého USA jen kobercové nálety a státní převraty a financování teror. skupin

  • To je divení. Ušatí mají rádi krvavé peníze. Potom budou kázat o morálce a cti. Nic nového. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit