Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je celý Sračkozy, nebo Sratkozy? Promiňte mám s tou francouzkou maďarštinou často problémy. Po Bártovi další napadobenina Na poli Johna.
  • Tento prašivý zakrslý paskřivec Sarkozy je učebnicový příklad, jak vypadá napoleonský komplex. Těm, které kritizuje nebo na ně poslal francouzské žoldáky, nesahá tento odporný skřet ani po kotníky.
  • Tady aspoň člověk vidí a může hned domýšlet co jsou tito a nejen tito.."státní zaměstnanci a zástupci lidu"... zač. A to se neví všechno ! ! ! Co potom jsou pro takové "pány" tedy obyčejní lidi ? Je děsivé, že tohlenc toto...má ke všemu moc hýbat světem. Možná by bylo velice zajímavé, kdyby se pan Sarkozi dověděl co si o něm myslí Obama..ten by se možná sakraš divil ! A o takové se opírá dnešní svět , proto to taky všude takhle vypadá.
  • tenhle fasista a vrah zen a deti nestoji ani za kritiku nechal bombardovat libyi a mel by viset.tenhle zamidrakovany napoleon by mel drzet akorat hubu.
  • a Sarkozy je vzteklej zmetek - aspoň vidíme, co si myslí o všech okolo, co se odváží myslet a jednat jinak, než si tenhle trpaslík představuje. Já nevím, co ty lidi eště potřebujou víc - tady je jasnej signál, na co sme v europský uniiiiii dobrý - platit a držet hubu. Já chci z EU pryč, chci aby tyhle zmetci i Barroso a Rampouch a holka z Merklový Lhoty práskli za sebou dveřma zvenčí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit