Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem opravdu překvapen kolik amatérských znalců arabského prostředí a politologů se v ČR našlo. Co je pro odborníky problém, vyřešíme zde bez zaváhání. Okamžitě víme kdo je lump a kdo hrdina a stačí nám k tomu často jen si přečíst článek v novinách .
    Doufám, že se tito znalci podrobně seznámili s historickými a politickými souvislostmi. Vědí patrně i to proč nám například nevadí politické zřízení v Saudské Arábii. Doporučoval bych jim vypracovat domácí cvičení na teoretickou situaci: Romové na ostravsku žádají vyhlášení referenda za vznik romské autonomní oblasti ROMSKÉ OSTRAVSKO protože je ČR je dlouhodobě diskriminuje. Romové žádají mezinárodní společenství o vyslání nadnárodních sil, které zajistí, že se češi nebudou vzpouzet.
  • No jo ale když nám dluží 5 miliard co mu jeho komunističní bratři z našich důchodů půjčili kdo nám pak zaplatí ? nebo že by soudruzi ochraňovali svého kámoše stůj co stůj...nakonec tu byl rudý každý 10 občan a tyhle prasárny jsou jim vlastní
  • Bože můj,tadyje tolik soudců,kteří vše znají už mají ve všem jasno a přitom vědí hovno,co se tam ve skutečnosti děje.Vědí ti "chytráci",že čtyřčlenná rodina má zdarma auto,že benzin je do určitého limitu zdarma,že je tam bezplatné zdravotnictví,vzdělání zdarma,při narození děcka pomoc v několika tisících dolarů.Vědí ti chytráci,jaký režim by tam nastal po pádu Kaddáfiho,vždyť to je jenom horda nespokojených a podporovaných někým ze zahraničí,kde vzali totiž takovou materiální podporu.Nemají ani program,co by bylo,kdyby bylo a jistě by to nebyla demokracie.
  • kadafimu nefandim ale tem teroristum taky ne.jestli je kadafi vrah tak co jsme mi kdyz vrazdime v afganistanu zeny a deti.a nasi vojaci za to dostavaji vyznamenani.kdyz vrazdime mi tak je to dobry.proto nemame pravo nekoho soudit.
  • Necinnosti podporit v dane situaci Kadafiho je mensi zlo, nez opak. Vypada to zrudne, ale je to nejspis tak.
  • A opravdu nechápu, když je lidem špatně z vraha holčičky a požadují pro něj trest smrti, proč by slušnému člověku nemohlo být špatně a nemohl by požadovat trset smrti pro vraha mnohem většího počtu dětí a teroristu Kaddáfího. Jaký je v tom rozdíl? Jen ten, že Kaddáfí je větší psychopat a vraždí hromadně a cíleně. To sorry, hošové, ale i kdyby mu Sarkozy nacpal deset granátů do prdele a pak je odjistil, tak pro něj ronit slzu nebudu a kdo ty slzy roní, je evidentním zastáncem masového vraždění lidí. Vytvoření bezletové zóny nad Libyí neznamená bombardování libyjských měst. Ty bombarduje gangster Kaddáfí.
  • Taky mě překvapuje ta láska k teroristům, kteří se sami přiznávají, že nechali sundat civilní letadlo a zabíjejí bezbranné civilisty (bohužel s ním pokrytecký Západ nezamet dávno a opět nezamete - a nevyplatí se mu to stejně jako se Saddámem :-( ).

    Ale asi je to logické - když mohli lidíé milovat Hitlera, Pol Pota nebo Stalina, proč by tihle blbové nemohli zbožnovat Kaddáfího. Jen bych jim přál pod ním pár měsíců žít. To by bylo lásky, to by valili bulvy. *1*
  • nikdo nesmí duševně nemocným diktátorům, vraždícím vlastní lidi, skřivit ani vlásek na hlavě. jinak bychom se my lidumilové a humanisté (kvák, klas, dite a spol) moc a moc hněvali a kdyby třeba panu plukovníkovi udělali zlí imperialisté nějaké bebí, nebo by ho zavřeli do chládku, to bychom uronili pro naši lásku nejednu slzu a šli bychom za něj demonstrovat()to můžeme, protože nežijeme v Libyi pod Kaddáfím, tak do nás za projevený názor nikdo střílet nebude). *1*

    Jen jeden dotaz hoši obhájci Kaddáfího: Jste jen nebetyčně hloupí, nebo jste sadistické svině Kaddáfího typu? Doufám, že to první. :-)
  • Sarkozi je hlavne madarsky Zid, ktery se stal v cizi zemi prezidentem. No a Hebrejci jsou kapku horkokrevni, ze? *5*
  • Zdá se, že to nemůže Sarkozy rozdýchat, když mu cizineckou legii zahnali do kouta. KDO ASI BYL TEN DRUHÝ ZADRŽENÝ Z NEJMENOVANÉ EVROPSKÉ ZEMĚ?
    • Kdyby Francie s GB chtěla, tak udělá s tím psychopatickým vrahounským šaškem krátký proces. Byla by to otázka pár minut. Jestli miluješ masové vrahy, tak bud rád, že Francie bez mandátu OSN nioc dělat nechce, jinak by ten tvůj oblíbený devinat už visel na lampičce, kterého by si tam po prohgrané válce sami Libyjci (právem) pověsili, nejlíp nejdřív za koule a pak za krček. myslíte, že by se za to Sarkozymu nebo Cameronovi něco stalo, vy klauni? :-) Že by je Rusko nebo Čína napadly, aby plukovníka zachránily? :-D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit