Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dante

    Co mě fascinuje a lidem moc nedochází že ani za tvrdého komunistického režimu si novináři a vládní činitelé --nedovolili--špinit šéfy cizích států a to byli nepřátelé--dnes se mohou novináři přímo po---rat aby je mohli špinit nechápu proč to dělají vždyt to jsou spojenci a volí si je jejich národy co nám je zas proboha do jejich volby--nebo že by nám novináři zblbli a nepochopili na čí jsme dnes straně---jsou zřejmě--pomýlený hlupáci !!!!

    • Pro mě jako Čecha je důležité vědět,že v Anglii byl zvolen Boris Johnson premiérem.Tečka.To,čím byl a co dělal dřív bylo zváženo britskými voliči a mně do toho nic není.Od okamžiku nástupu do funkce je to premiér Johnson a ne šašek atd.Kdo by chtěl britského premiéra dehonestovat a narušovat jeho dignitas a tím podrývat jeho autoritu,ten slouží nepřátelům Anglie a tedy i nás samotných.Proto ironie a kritika má své meze.V Moskvě mají z toho článku jistě radost,tak jestli toto bylo účelem,pak autora čekají ruble a dača. 

    • Pavel.Jegl

      Aha, novinář musí být na něčí straně - a podle toho psát... jinak je pomýlený. Děkuji za upozornění Mr. Dante.


  • mun.go

    Nu - uvidíme, zda Skotové zhnusení Borisem dosáhnou samostatnosti.

    Osobně bych jim to přál - i když už nyní mají větší možnosti než Morava: mají jasné hranice historické země a vlastní parlament.

    Hundreds gather to protest in Glasgow against Boris Johnson's appointment

  • Základní ideologická orientace Borise Johnsona je bohulibá. Boris je nepřítelem zla v podobě EU. V Británii získaly převahu síly bazírující na pudu sebezáchovy. Trump svojí kritikou londýnského starosty jasně naznačil kudy by se měla politika britského establishmentu ubírat. Nezbývá než si přát, aby se brexit stal příkladem, který je hodný následování, protože Macron a jeho politická domina Merkel táhnou loď EU ke dnu migrační žumpy. Johnson očividně nefandí pokrytectví, zejména pokrytectví v podobě merkelovské politické korektnosti. Prostě Johnson se tváří a vypadá nadějně. Spojené království opět ukázalo svoji vnitřní sílu, kdysi se dokázalo vyhrabat z chamberlainovského mírového úsilí a nyní se nevzdalo šance se vyškrábat z morálního marasmu, který je hlavním charakteristickým znakem EU.
    • pokud Johnson zaujme pevný protiimigrační postoj,pak se stane významnou osobností.

  • "Šašek" ? A to napsal jako kdo?Evidentně v této tiskovině zaměstnají už kde koho. Máš dvě ruce? Po pěti prstech?Jsi redaktorem. Další! Tady anglický blonďák to dotáhl až na ministerského předsedu.Redakční mastíci mnohdy ducha mndlého ale sebevědomí značného to dotáhli maximálně tak za redakční stoleček s židličkou. Kdyby taková velká slova v záhlaví napsal někdo ze zdejších politiků - ale zdejší mastíci?Hoši nevzali jste si velké sousto?

    • Pavel.Jegl

      Bez obav, Mr. Okoun, hoši mají apetit, zvládnou i velká sousta.

    • KIMCID

      Vzdyť vidiš kdo je pod tím podepsaný to musí stačit. My jsme redakce 😂😂😂

  • Je velký rozdíl mezi "CLOWNEM" a "ŠAŠKEM"!

    Ostatně - je to Spojeného království Velké Britanie a Severního Irska privátní věc. Britové si jej zvolili - je to jejich svaté právo.

    A nikomu z nás se to nepřísluší hodnotit! 

    Je to veskrze zbytečná starost všech komentátorů....

    • Pavel.Jegl

      O tom, co píše Tiscali, rozhodujeme v redakci. Je to  naše privátní věc a vaše zbytečná starost, pane Janáku.. 😉

      • Naprosto správně !!!

        O tom co je správné , rozhodujeme my !! Strana.

        A vidíme na vás !!! Tak pozor. 

        Takhle vypadá ta englicka demogracyje v ceskejch rukách !! 

        Bravo super. Původ se prostě nezapře ať se tvaris anglicky jak chceš. Ten Kreml převládne. 

        • Pavel.Jegl

          Pane Bobligu, patrně jste nepostřehl, že to byla replika na pana Janáka, který nám píše, co nám přísluší a co nám nepřísluší psát.

          Její podstatou je sdělení, že redakce nepíše podle jeho instrukcí, podle instrukcí politiků, prelátů, odborářů... prostě si do toho nenechá mluvit. Jsme svobodní lidé a své názory budeme šířit, byť se ten či onen nemusí leckomu líbit... Pěkný den!



    • jak vás to napadlo, že nepřísluší? vy jste přehlédl jak šílenci, slouhové a regulérní blázni  vedou svět k maléru? a kromě toho, nás a našeho prezidenta nebo premiéra podle naše ho mainstreamu kritizuje celý svět.

      • Spojené království Velké Britanie a Severního Irska se navrací k osvědčené  politice SPLENDID ISOLATION  (k principu britské zahraniční politiky v 19. století spočívajícím v neúčasti na politice jiných evropských států a umožňující soustředění na vlastní rozvoj) - v překladu: "skvělá izolace"!

        Ostatně soudím, že komentáře zahraničního tisku k problémům naší země a představitelům Česka nemají k hlouposti příliš daleko! Postrádají totiž reflexi základní idey - že je to jen a jen naše věc!

        • Pavel.Jegl

          Naše věc – vaše věc.



          Dovolím si, pane Janáku, připomenout, že jedním z důsledků té 'skvělé' britské izolace byla 'skvělá' mnichovská
          dohoda. 

          Chamberlain mimo jiné pravil, je české pohraničí je evropský (kontinentální) problém.


  • To jsme to dopracovali s našimi spojenci jeden blázen  v americe druhý v britániii třetí v německu čtvrtý ve francii  Putine DRŽ  SE

  • vanhorne

    "nejvýstřednějšího a nejrozcuchanějšího premiéra" 

    Cesko nemusi zavidet, to ma take zajimaveho premiera prvniho v historii, ktery ma prsty jako rosnicka a take dovede predpovidat. Rosnicka predpovida jenom pocasi, ale Andrej predpovida, ze bude lip. Limeys vam mohou takoveho premiera zavidet.

  • Pane Jégl , jakým právem si dovolujete nazývat budoucího premiera cizí země "šaškem"???  Pokud to uděla člověk v hospodě, tak je to asi normální ale člověk by veřejně neměl nikomu nadávat. Jenže to se u vás nenosí (i když to je proti zákoné) . Aprávě tento přístup z vaší strany je asi to jediné co jste za celý život dokázal. Proto ta zášť na všechny úspěšné , kteří jso dále než vy!!!

    • Pavel.Jegl

      Pokud jste článek četl, pak jste musel zaznamenat, že o něm píšu jako o "všemi mastmi mazaném šaškovi". V tomto kontextu to nepokládám to za urážku. A žádnou zášť vůči BJ necítím.

      Boris si na svých klaunských gestech do značné míry postavil kariéru. Není to suchoprd.

      Takže je šašek, komediant jako třeba Bolek Polívka. Některé Borisovy výstupy by se do manéže hodily.

      add: Když je někdo premiér, znamená to snad, že se o něm už nemůže říct či napsat, že je šašek?

      add: Přečtete si některé Borisovy sloupky v Telegraphu, možná budete překvapen, jak v nich nakládal s potentáty...


      • Pravda - i když já bych napsal "...o všemi lihovinami mazaném..."

      • myslím, že mnohým stačí vaše přípisy, bychom si dokonale představili, co je to býti šaškem

        • Osobní napadání byste si mohl odpustit!

          • CO JE NA TOM OSOBNÍHO, já osobně nikoho z diskutujících neznám. popisuju, co čtu

  • KIMCID

    Jsem rád že jsou všichni z Borise potentočkovaný :D

  • Šílený Boris určitě není tak šílený jako šílená Angela. Předpokládám, že Johnson bude dobrým premiérem, že vysvobodí občany Spojeného království z chapadel EU-chobotnice. 

    • nebude, je to cvok a jája, jako Macron, jen ne tak ulízaný. ale Trumpa bude poslouchat na slovo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit