Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Každý volí podle své úrovně. Soudný Občan volí jako Občan, p*tomec volí jako p*tomec nebo k volbám nejde. Ale o to víc bude pjotom brblat "co voni to tam v Bruselu..."
    • "Ať volíš jak volíš, ať volíš koho volíš, vždy platí to, co řeknou v US!" Takže o nějaké úrovni nemůže být řeč!
  • že se tam dostane Petr Cibulka. Potom tu monstrózní budovu přejmenují na "Czech komedy theater" a bude po parlamentu! Aby byl dojem dokonalý, tak by Klaus mohl u vchodu trhat vstupenky a Kchárl věšet kabáty v šatně. Stropnický je profík, tak by mohl Cibulkovi "nahazovat" jména, ke kterým by Cibulka vždy dodal : "to je taky ruskej fízl!" apod. No, řekněte sami, nejeli byste na takovou taškařici, zvláště když by byla možnost nadiktovat předem jakékoliv jméno?

    Josef Vyskoč vr.
    • Jen mala technicka . VOLI SE DO BRUSLIKOVSKEHO PARLAMENTU !!!! To ti fakt tolik zalezi na image europarlamentu??? *8* *8*
  • Nevdavejte to !!!!! Jestli nemate koho radeji volte extremisty kteri maji sanci se tam dostat Ja jdu asi za hodku volit z protestu Vandase z DSSS.a nebo budu poprve v zivote volit dobrovolne komance
  • Právě jsem manifestačně odvolil. Po nechutné masáži nás voličů od pražské kulturní fronty komediantů a héérek, různých serebrit se silikony, od žvatlajících moderátorek a jejich protějšků, kteří neví co je to rétorika - jejich mluva je odporná. Po vyslechnutí rady našeho polského faráře, po přečtení kdo se všechno uchází o zvolení do EU jsem se rozhodl o manifestační volbu a úderem 14 hodiny jsem vhodil kandidátky všech stran do popelnice na biologický odpad před našim panelákem. Bohužel nebyl jsem první, popelnice byla již zcela zaplněna a byly tam i agitační materiály knížete pána, jeho loutkovodiče kalouse bechyňského, nějakého fialy prý od modrých strak. Mirku 1O1 jsem tam nenašel, škoda pověsil bych si ji na wc. *1*
  • Tak ovečky, zvednout zadečky a jít volit. Abyste pak zase nebrblaly "co voni to tam v tom Bruselu...". Máte možnost určit kteří "voni" tam budou. Venku je hezky, tak procházka do volební místnosti bude příjemná a zdravá.

    A zvažte komu dáte svůj hlas.
    Nezapomínejte, že v EP se řeší problémy celé EU, budoucích USE, naší společné vlasti. Jestli vám někdo slíbí, že vám tam zařídí kanalizaci nebo chodníky ve vaší Horní Dolní, když ho zvolíte, tak toho rovnou vyškrtněte.

    A pozor taky když se někdo ohnání tím, že bude prosazovat "čeké národní zájmy". Ptejte se co považuje za české národní zájmy? Rozhodně to není nějaký křik a dupání hloupého zakomplexovaného prcka.
    Českým národním zájmem je prosperující EU, budoucí USE, vzájemná pomoc jejich členů, svoboda a demokracie. To ovšem znamená, že se někdy musím něčeho málo vzdát, abych jinde mnohem víc získal. Tak je tomu ve všech prosperujících společenstvích. Nelze jenom chtít brát a nic ne dát.
    A aby se ČR stala váženým členem EU, budoucích USE? Je potřeba dodržovat a prosazovat morálku, právo, spravedlnost, dodržovat dané sliby, je potřeba podporovat tradiční české evropanství, vzdělanost, kulturu, úctu k právu a pravdě.
  • V parlamentecvšeho druhu sedí jen darmožrouti. Poslanci mají absence chrápou
    chlastají čtou tisk a ještě tomu drze říkají práce. Berou královské odměny za to že státy
    (lidé) jsou na tom pod jejich vedením stále hůř.
    Lidi strádají nezaměstnaností a rostoucí chudobou ale EU parlament řeší rozměr nákupních
    tašek a název másla.

    Celou tu sebranku nahnat makat na obnovu škod a jejich majetky znárodnit. My tu bandu
    zločinců nepotřebujeme - oni nás potřebují. Tloustnou a bohatnou z našich daní!
    • Rovnou voběsit!
  • De-ílkové všehoschopní jdou do europarlamentu.

    Vandas - Zaremba - fašističtí vyptlanci, co po euromajdanu pozvali do ČR fašistu banderovce Dmytra Jaroše, houpá a všehoschopná biomasa Kateřina Jacque, všehoschopný Liška chytrý jako šiška , Keller, který se nechal zbytečně zatáhnout do hry s dnes zprofanované ČSSD, topnáckové v čele s bankéřem - to je portfolium - na zvracení. Sázky jsou mi ukradené, volím RADOSTOVOU.
    • to bude radosti .....
  • Volba jednoho z prvních politiků se neobešla bez problémů. Babišova manželka Monika napřed vhodila do urny hlasovací lístky bez obálky. Komise ji však upozornila a nechala ji volbu zopakovat, tentokrát už správně
    Jaká manželka? Babiš má svoji manželku na Slovensku a Monika je družka,která si nechala jen změnit jméno,jak jí estébák může vydávat za právoplatnou manželku magor.
  • kdo to je?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit