Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zima přichází 🤣🤣

  • Ten Scholz má teda předky. To je hamba světového formátu.

  • To s panem Scholzem souhlasím. Už nikdy si Rusko nenechá tak kálet na hlavu jako před tím. 

    A tuhle změnu nezpůsobili Rusové. Bohužel je to výsledek evropské připokakanosti z USA. 

    • alicia1

      Mas pravdu, ze tu zmenu nezpusobili Rusove. Tu zpusobil samojediny byvaly magor KGB Putin, ktery si mysli, ze to co se nepodarilo jeho ucitelum Hitlerovi a Stalinovi se podari jemu. Rekl to svetu jasne, Rusko musi byt jeste vetsi a silnejsi "Rise Zla"nez byl SSSR a proto zautocil na Ukraine. Chova se a postupuje stejne jako Stalin a Hitler.

      • Váš názor Vám brát nebudu, ale chtělo by to alespoň trochu objektivity. Nic se nestane samo od sebe. A milí UA se chovali vždycky k Rusům naprosto korektně. 

        I když ani to není důvod k válce. Jen Rusové a UA mohou posoudit nakolik je třeba válčit. My jenom poskakujeme okolo a trousíme svá moudra. 

  • Tak vaše ekonomika jde do háje ještě rádi poprosiíe Rf o plyn

  • Gejzíry svěžích nápadů přicházejí z DDR. Předseda politbyra zapomíná, jak byl před 2 měsíci odmítnut v Kyjevě? Když chtěl na návštěvu? Za to, že na počátku DDR málo odsoudila agresi? Ale vše převlékači odpuštěno. Už může zas jezdit. Ještě, že nedávno Macron na projevu na vojenské základně v Rumunsku otevřeně a nahlas přiznal, že Rusko zde bylo, je a bude. A musí se s ním jednat. Zejména, že je pitomina "vyhladit ruský národ" jak jej hlásá ten z Kyjeva. Vypadá to aktuálně , že Všeználek Péťa ze Strakovky bude muset zajet do Moskvy. Když předsedáme EU. A přitom si tak přál výlet do USA. Nechat se poškrábat za ušima staříkem, dostat nějaký pamlsek a poslušně zavrtět ocáskem.

  • tobro

    Pravdu dí chlapec. Všechno už je úplně jinak. 

    Změny budou opravdu veliké.. 😉

    Nový BF, má-li někdo zájem https://tinyurl.com/27xc5h8e

  • „Jako demokratické státy nahlížíme nahlížíme na svět podobně, proto je důležité, že spolu jednáme. Vzájemné naslouchání vede k vzájemnému porozumění, což usnadňuje spolupráci,“ 

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Kde bylo jednání, když Rusko třicet let upozorňovalo na porušování závazků o nerozšiřování NATO? Kde bylo naslouchání, když majdanoví pučisté vraždili své vlastní ukrajinské spoluobčany na východě? Kde bylo porozumění, když Rusko stáhlo své jaderné zbraně z Ukrajiny pod závazkem její neutrality a na uvolněné místo USA chtěla umístit své jaderné zbraně a biologické laboratoře s covidem, neštovicemi a jiným sv...nstvem, kterým chtěli zaplavit Rusko a zbytek světa? 😯

  • josef.chmela

    Ty idealisto. On už také ze strany Ruska není zájem o nějaké vztahy s krachující EU.

  • Vpád ruských vojsk na Ukrajinu byla fatální chyba. Boje na Ukrajině mění vše, situace před válkou na Ukrajině je už minulostí. 

    • Ty hňupe a co měli dělat, když se NATO neusále posouvá na východ?

      • josef.chmela

        A nejen NATO. USA teroristé zůstávají i nadále v Polsku poblíž ruských hranic a budou posilovat svoji vojenskou přítomnost v Pobaltských zemích. Máme se na co těšit až se ruský medvěd opravdu naštve. Doposud si trpělivě nechal okopávat kotníky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit