Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Obcan.Havel
    Počasí zrovna není na STANování
  • STAN se svými 6-ti poslanci a to usmolenými kdo ví z čeho,se tváří jako mistři světa P.I.T.O.M.C.I.v čele s Farským B.L.B.E.M.
  • Když vidím a slyším vystupovat Farského v televizi,jak se farizejsky stará o demokracii,tak si říkám,je zle-opět tady máme Urválka.To byl ten soudce-prokurátor,který v padesátých letech rozdával rozsudky jménem pracujícího lidu,často i tresty hrdelní.Farský již vícekrát naznačil,že by klidně udělil p.Babišovi 10 let vězení,v zájmu demokracie.Tento politik ze STAN jasně prokázal,že presumce neviny je u něho "španělskou vesnicí",jak se lidově říká.A Gazdík?Ten je stejný politický zvrhlík jako Farský.
  • Ti alibisti si chtěli udělat jen čárku, jak jim jde o demokracii. Dopředu přece věděli, že Babiše se svými šesti poslanci neodstaví. Je to jen úsměvná groteska a oni jsou teď za hlupáky i s jejich vysokými školami, hlupáky většími než mi burani, co by neměli mít právo ani volit.
    • Není VŠ jako před r.1989 a nyní.Teď je to navoněná bída,která se dá koupit.Nemyslím si,že burani a lidé bez vzdělání jsou hloupí,oni mají selský rozum a ten je nad všechny VŠ.
  • Farský je žvanil první třídy.Ovčani je to jednoduché nedat dva tři měsíce těmto lidem výplatu dle hesla bez práce nejsou koláče a budou zpívat jinak.Pokud budou předčasné volby a další vyhazování peněz občanů do vzduchu tak jsou pod 5ti procenty.My chceme,aby tady byla pevná vláda a mohl jsem posílat stížnosti na ministerstvo spravedlnosti,vnitra a práce a sociálních věcí a ne ,aby byly placeni za nečinnost a v demisi a výmluvy na výmluvy,že nemůžou konat apod.Je to jasný!
  • Farskému práší od huby. Nejprve neodsouzený Babiš je pro něj "vinným" a vidí v něm nebezpečí, když píše: "My tím, že by ve vládě byla trestně stíhaná osoba, se dostáváme někam na východ, a to je podle mě špatně," řekl. Probůh, proč Farský neuvede nějaký stát od nás na východ, který by "odcházel" na východ kvůli netrestanému premiérovi?? Kecy, plané kecy. Ať odsuzuje, až bude Babiš uznán vinným a odsouzen, Pravoplatně. Potom budu vidět obavy, že naši zemi vede člověk, který je schopen všeho. Dnes můj názor není nijak zkreslen tím, že Babiše Chovancova policie obvinila po deseti letech od případu, kdy měl nastat trestný čin, za nějž Babiš je "popotahován" tzv. "demokratickou opozicí". Kulové demokratickou, demokraté cti presumpci neviny, kdežto tato demokratická opozice nikoliv. Vše, co jim zhojí jejich chorobnou zášť vůči schopnějšímu. se jim hodí do krámu. Takový je obraz naši Parlamentní demokracie a "opozičních demokratických stran a poslanců". Bohužel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit