Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stále stejné bezzubé tanečky k ničemu, pouze k oblbování lidí. Řádnou rerformu alespon podle SPD, či ještě razantnější. T.j. Zrušit ony lichvářské finanční náhrady (max v míře inflace a úrokované jako vklady tedy 1x za rok), stanovit maximální výši jako 3 násobek dlužné částky a to bez ohledu na dobu. Exekuce do 1 mil. řešit nově zřízenou finanční policií s jasným kolkovným a provádět je zavčas - t. j. už při nesplacení 1 splátky. A sledování ponechat na věřitelích. Pokud si neuplatní nárok do 1 roku, dát jasné promlčení kauzy.i náhrad. Prostě se musí vyplatit placení bez půjček, jako za 1 republiky a ne jako dnes, kdy je tomu naopak.Podle tehdejšího sloganu. (Na dluh dáti, kam by to vedlo. Těžko se platí, co se už snědlo).

  • Lidé, kteří jsou zatížení exekucí  nejsou především žádné oběti. Jen si neumí nebo neuměli odpovědět na rozdíl mezi slovy "chci" a "potřebuji." A na co mám.

    Ignorují realitu a čekají, že to "nějak" dopadne. A tak to budeme zase platit všichni?

    Co udělají tihle jedinci? Zadluží se znovu a budou se smát, jací idioti jsme my, kteří si kupujeme jenom to, na co jsme si vydělali.

    Jenom k tomuhle povede novela.

  • Schalit by se mel zakon o lichve ktery urci ze dluzna castka vcetne uroku poplatku a exekucnich nakaldu smi byt maximalne dvoj nasobek dluhu vcetne a je po problemu!!! 100% je vicejak dostatecny urok+odmena pro veritele/vymahatele  cela exekutorska mafie je jen umele vytvoreny problem (a "bezpracne" zisky za nic) kdy se z tisicovky delaji milionove dluhy!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit