Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !!!!! Otec Karla Schwarzenberga byl členem fašistické Vlajky !!!!!

    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Otec-Karla-Schwarzenberga-byl-clenem-fasisticke-Vlajky-260223
  • Novinář o nacistické minulosti Schwarzenbergovy rodiny a pozoruhodném obraze

    http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/Novinar-o-nacisticke-minulosti-Schwarzenbergovy-rodiny-a-pozoruhodnem-obraze-260228

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • !Tak tohle už je moc. Na hradě Schwarzenbergovy manželky se hajluje!

    http://freeglobe.parlamentnilisty.cz/Articles/2548-tak-tohle-uz-je-moc-na-hrade-schwarzenbergovy-manzelky-se-hajluje-.aspx
  • Kandidát Schwarzenberg slibuje, že bude dobrým prezidentem pro všechny - i matky s dětmi, důchodce, zdravotně postižené. Co ale pro ně udělal, když vláda ve které sedí odhlasovala i za jeho pomoci všechny asociální zákony, namířené právě proti těmto skupinám. Neudělal nic a já jeho slibům bohužel nevěřím.
    Všechno je to v naší rozkradené, vytunelované a zkorumpované republice postavené na hlavu. Stávající konzervativní pravicový prezident proslulý svojí slavnou amnestií doporučuje levicového kandidáta, aristokrat kandiduje na prezidenta, i když už zapomněl slova české hymny.
    Svoboda a demokracie je u nás na velkém štíru nebo spíš v háji - zločinci jsou chráněni více než oběti. Máme u nás prvního politického vězně, tykadlového banditu z Olomouce , kde se při tvoření amnestie muselo hodně dávat pozor, aby se na něho amnestie nevztáhla. Nedivil bych se, kdyby po návratu z vězení požádal v některé opravdu demokratické zemi o politický azyl.

    Vzhledem k výrokům premiéra i prezidenta o chybném kroku v souvislosti s přímou volbou prezidenta bych se vůbec nedivil, kdyby tato vláda odhlasovala zpět volbu parlamentní. Něco jako v tom smyslu - Občané už jste si to zkusili, už jste se vyblbli dost, teď to zase bereme pevně do rukou my, vámi demokraticky zvolení zástupci a vy nám do toho nebudete mluvit.
    Pořád ale věřím tomu, že jednou budeme přímo volit i tyto své zástupce a všichni tuneláři, kriminálníci budou potrestáni, včetně politiků, kteří nebudou moci dokázat zdroje svých příjmů a majetku a ten jim bude nekompromisně zabaven. Nebýt Klause a všeho, co se na nás upeklo kuponovou privatizací, mohli jsme být s demokracií i ekonomikou mnohem dál. Pro demokracii jsme měli dobré historické (předválečné) předpoklady, bohužel porevoluční garnitura současných politiků (nebo zlatokopů?) pokřivila charaktery velké části společnosti a náprava, pokud bude vůbec možná, bude dlouhá.

    K nápravě všeho nám dopomáhej Bůh, ano Bůh, nemyslím rozhodně pozemské kněžstvo, myslící v současné těžké době ne na své ovečky, ale spíše na svůj mnohdy neprokázaný, v historii často křivě nabytý majetek a na svůj blahobyt.
  • Not CSSD se jako vždy nehodí ani jako výkal na mytí podlahy šimpanzů v ZOO.
  • Kníže, kníže, nebýt tebe, Zemana bych nevolil, na tebe bych se i vykašlal, ale ty nejsi jen sám za sebe, ti, kteří tě vodí jako medvěda na pouti jsou nebezpeční, pokud vyhraješ zásluhou mladý fronty a podobných nahnědlých periodik ty, je důvod brečet a brzo budou brečet i ti, co tě volili ...
    • ... bezmocný vztek, pos*r se, trotle
  • Kníže už neví kudy kam, tak začal být podlý. Chudák. Volte Zemana!
    • ... hlasuj zde, póvle, na víc nemáš
    • Vymýšlíš si píčoviny, trotle, Zeman je ve volbách logicky dávno odepsaný.
  • Tak tohle už je moc. Na hradě Schwarzenbergovy manželky se hajluje!
    Autor: Adam B. Bartoš | Publikováno: 20.1.2013 | Rubrika: U NÁS
    Orlice s jeruzalémským křížem v pařátech, dav hajlujících lidí, nadšeně zdvíhajících pravici k hradu. Tímto kýčovitým výjevem ve stylu realismu nacistické Třetí Říše se dodnes pyšní na rodovém sídle manželky Karla Schwarzenberga Theresy rozené Hardeggové.

    Média si už všimla toho, že Theresa bez okolků přiznala, že její otec byl nacista (ač podle Karla Schwarzenberga měl jen "spornou pověst"). Byl členem NSDAP od roku 1930, velitelem-führerem SA a SS, jejichž vybrané členy cvičil v střelbě, a účastníkem puče z roku 1934, ve kterém byl zavražděn tehdejší rakouský kancléř Engelbert Dollfuss. Schwarzenbergovi o tom otevřeně hovoří v autorizovaném životopise, který sepsala redaktorka Schwarzenbergem vlastněného rakouského týdeníku Profil (obdoba českého Respektu). Kniha vyšla v nakaldatelství Torst v roce 2007.

    Rovněž další členové rodiny Hardegů byli nacisté, připomíná zase pro změnu historik Petr Stehlík, majitel knižního vydavatelství s heraldickou a genealogickou tématikou, který se dlouhodobě věnuje otázkám šlechty. Friedrich hrabě Hardegg ze starší linie byl také členem ilegálních SA a podílel se na Johannových aktivitách, Hubert hrabě Hardegg byl zase členem SS, rovněž prováděl nelegální činnost a roku 1939 byl povýšen do hodnosti SS-oberststurmführera.

    Stehlík připomíná, že mezi pučisty byli vedle Hardegga například pozdější SS-Oberstgruppenfüher Ernst Kaltenbrunner (popravený roku 1946 v Norimberku), průmyslník a 1. vedoucí rakouské průmyslové komory, SA-Obersturmbannführer Fritz Hamburger nebo další člen SA Robert Haider, otec pozdějšího korutanského hejtmana a předsedy rakouské strany FPÖ. I Hamburger a Haider mají se Schwarzenbergovou leccos společného, neboť Theresin pozdější milenec a papírenský průmyslový magnát Thomas Prinzhorn, se kterým za Schwarzenbergovými zády počala syna Karla Filipa, pocházel opět z nacist
    • Tvé tapety nepřímo podporují volbu knížete. Jen tak dál, ubožáku.
  • Schwarzenberg ve vládě i ve sněmovně hlasoval pro věci, s nimiž by slušný politik nemohl souhlasit – asociální reformy z Drábkovy dílny, odírání občanů zvyšováním daní podle Kalouska, snižování důchodů a zároveň současné přilepšení politikům, zlodějsky připravené církevní restituce... a nehnul ani prstem, když vláda odstranila policejního prezidenta, který si dovolil šťourat v kauzách ministra Kalouska...
    • Meleš z posledního, prokeši, smiř se s novým prezidentem s modrou krví....
  • Kníže se zas dobře kamarádí s Kalousekem a ten zas s Hávou. Tak co..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit