Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9MzjRaHl91w
  • V čtvrteční debatě 17.1. Schwarzenberg zapomněl, že je ministr zahraničí státu a neměl podkopávat zájmy státu, který ho platí. Vnímal jsem i jakousi jeho podlou radost, s jakou se o neplatnosti dekretů hovořil. Od té doby se z toho snaží všelijak vykroutit. V soukromé firmě by člověka, který jedná proti firmě a jejím zájmům okažitě vyrazili. To náš Kárl si výplatu koncem měsíce jistě s potěšením aso paradoxně užije. Podlý člověk by neměl být presidentem ani ministrem.
  • Slyšel jsem dobrý vtip."Rány na nebeskou bránu otevře Svatý Petr a tam trautrnberk a smích od ucha k uchu.Petr se ptá co se děje? ATrautrnberk povídá ale máme zasedání vlády a všichni si myslí,že spím!" Škoda ,že to není pravda ale kdo ví?!
  • Však ještě budeme vzpomínat na V.Klause, který upozorňuje na diktát EU vůči malým zemím, ale to není téma k němuž se chci vyjádřit. Benešovi dekrety jsou uzákoněny a stále platí, na ty je zatím krátká i EU, mám jen velké obavy, že pokud kníže vyhraje, bude vše prolomeno a pak budeme všichni koukat, jak nám to Sudeťáci natřou s odškodněním, to nás jako stát položí, tam bych viděl i jejich velkou podporu knížete a zájem na tom, aby vyhrál, už začněte uvažovat rozumě, pokud to jde, jinak jako národ Čechů skončíme. Jo jo historie se bohužel opakuje, *10*
  • Je tak dlouho po válce sakra, co těma řečma s Benešovýma dekretama Schwarzenberg asi sleduje??
  • Mě zaráží moliči z Prahy a Brna a také pseudointelektuálové typu Svěrák, Hřebejk a podobníá. Aby se člověk styděl že je Čechem. Hřebejkovi se dokonce líbí knížecí čeština. Co se to děje s českým národem?
    • Hovorko neboj se ať to dopadne jak chce u voleb.Věřím,že národ je v pořádku to jen ti které jsi jmenoval a třeba i další jen prodali svoji čest dneska ne za třináct stříbrných ale za doláče!!! Oni netvoří dějiny oni skončí na smetišti dějin a bude se o nich mluvit jako o Jidášovi,Mrvovi a i jiných a v dějinách budou jako zaprodanci a zrádci ! Neuděláme ostudu Nerudovi a pamatujme na jeho verše"Vzhůru již hlavu, národe, k nebi své zdvihni oči !
  • Přečtěte si, co je jeho milost zač: http://www.uloz.to/xQmRJL1/hrichy-karla-schwarzenberga-doc
  • Ohledně Ben. dekretů má Schw....pravdu. Ty jsou totiž dávno prolomené. Pan Zeman jako kandidát na presidenta by si měl doplnit znalosti že Česká ústava a trestní řád spadají pod Evropské právo, které má větší váhu, a Česká ústava stojí pod Evropskou. ČR se jako člen EU k tomu zavázal a od vstupu republiky do EU jsou Ben. dekrety pasé. To jen neinformovaní lidé si stále myslí že to platí a zaručuje kontinuitu práva. EU je v tomto jediným garantem bezpečnosti státu.
    • A ty být s némecka nepo pšiletet srovna s marsu?
  • Jestli chcete, aby se nám svět vysmál za prezidenta, který neumí mluvit a usne při každé příležitostí, tak volte Karla.. Tímto rozhodnutím, dáváte kladný hlas člověku který pomáhal prosadit jako 1. místopředseda vlády a předseda politické strany TOP 09 církevní restituce. Co pro prosazení církevních restitucí bude znamenat? Další zadlužení.. Jako bychom už zadluženi nebyli dost..
    • Ale proč ho tedy volí polovina voličů? Odpovím si sám. Český člověk je nenapravitelný. A tak si další dobu TEMNA zaslouží.
  • Vysvětlil ???? Jen okecal !!!! Jako ukázka jeho názorů to stačilo....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit