Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Již ve středověku bylo známo že podle toho jak byly přeplněny věznice tak bylo jasné jak vládce nebo vláda funguje a že je něco v špatně!!!!! Vím jedno , že příjde čas kdy modré ptáky budou věšet na ulicích za vlastizradu a zločinnosti kterých se dopustili na občanech české země a států !!!!!
  • Vláda Nečasovců a jejích přívrženců považuje a vnímá obyčejné občany Českého států kteří chtějí žít důstojným životem v téhle zemi za sprostou lůzu , kterou odmítají brát na vědomí !!!! Vracíme se do dob feudálu,otroctví !!!! Žijeme v 21 století ale ve skutečností jsme se vrátili do středověku !!!! Ve skutečnosti Politici Českého států jsou ta nejhorší zločinecká a teroristická lůza,Ja osobně když otevřu septik k vyčištění u svého domu jako bych se podíval na Nečasovou vládu ,ODS,TOPKU,VV, PŘESNĚ TAKOVYHLE VÝKALY !!!!
  • Každý občan tohoto státu má plné právo jakýmkoliv způsobem eliminovat tuto Nečasovou teroristickou ,zločineckou vládu.Tato nelegitimní vláda terorizuje a okrádá všechny občany tohoto státu !!!!!Uvrhuje občany do chudoby a nedůstojného života v České zemi !!
    V tomhle státě Demokracie je totálně zdevastovaná !Nečasová nelegitimní vláda zločinců musí být svrhnuta jakýmkoliv způsobem protože tato vláda se uchyluje k fašismu a terorismu !!!
  • To co udělal Rath,tak přesně tohle dělají od roku 1989 ve vládě defakto všichni politici.
    Proto se tam drží jako klíšťata a nechtějí a nechtějí od těch koryt.V české zemi to je konec protože tIhle ZLOČINCI nepřestanou,obyčejným občanům nezbyde nic jiného než spravedlnost vzít do svých rukou!!!
  • Drábek je nemocný člověk !!!!
  • Co doporučit našim vládcům -Terezín,za pár korun se dá zprovoznit a bude od nich klid.
    • Pane Drábku,pohlídejte víc státní peníze za které ručíte.Jak mi vysvětlíte,že člověk,který je vypovězen z práce pro nadbytek a dostane 3 i více platu,obratem jde na pracák a hned bere od státu peníze,je placen 2X.To je zbytečné a tím se neušetří,šetří se na nepravých místech. *16*
      • ...a jak jste na to přišla,že je placen 2x????Dostane podporu až po uplynutí 2-3měsíců (podle toho,kolik odstupného dostane)- to jste mylně informovaná!!!!!!!!!!!
  • Je smutné kam se to od roku 1989 dostalo.Pamatuji si určité proslovy v Praze při takzvané sametové revoluci,jako že za dvacet let budeme na tom líp než v Německu,asi to bylo myšleno tak že dnes lidé při pohraničí jezdí nakupovat potraviny a benzín do Německa protože je to pro ně levnější a nehledě na to že ta kvalita je úplně někde jinde.Takže za těch 23 let díky mafiánské ,zločinecké a teroristické Nečasové vládě,předchozí vlády samozřejmě taky stály za nic protože po revoluci to byla smečka spuštěna z řetězu která tunelovala a rozkrádala stát ČR.Tenkrát to neměla být sametová revoluce,protože ti největší zmrdi kteří se překábatili s komunistických kabátu do OF a ODS,kteří byly u koryt a totálně toho zneužili k rozkrádání státního sektoru protože věděli že zákony které na tu dobu byly na ně nemohly.
    Já osobně pohrdám touto vládou a vnímám je jako NEPŘÍTELE TOHOTO STÁTŮ.
    Tihle vlastizrádci neustále ničí ČESKOU ZEMI a terorizují občany ČR !!!!!
    Kdy už konečně povstane Český lid a opravdu razantně tyhle NEPŘÁTELE ČESKÉHO LIDU SVRHNE.
  • Zajímavé je, jak redakce hodnotí mediální prezentaci ministra Drábka a jeho řečnické schopnosti, aniž rekne slovo hodnocení a kritiky k faktům, která pan Drábek prezentuje. Drábek může být nejlepší řečník na zeměkouli ostatně to byl i Hitler, ale pokud říká lži, tak jeho rétorické umění tyto lži nezmění v pravdu.
    Faktem zůstává, že politika této vlády je pro lid zničující, nezaměstnané kriminalizuje a všeobecně lidem škodí. Drábkovo hlášení se na poštách je pro nezaměstnané urážlivé a vyděračské, neb jim vytahuje peníze z kapsy za zbytečné návštěvy pošt. První tři dny nemocenské bez platby je čistá loupež, zaměstnaní si příspěvek na nemocenskou předplatili a mají na něj absolutní právo. A že jsou pracovnící v Česku nemocnější než jinde? Podívejte se na ty odpady, které přijdou do českých obchodů a jsou vydávány za normální potravu, není divu, že jsou z toho lidi nemocní, nebo nemají takovou odolnost, jako v jiných zemích. *16*
  • Ten kdo Nás tady v ČR nejvíce okráda a dělá z občanů totální idioty je hlavně tato zločinecká a terotistická Nečasová vláda.
  • A kdo jim tu práci načerno umožňuje??? Myslí si snad Dráb že mají lidi jinou volbu???
    Ať si nejprve udělá pořádek se zaměstnavateli a pak ať se vozí po jiných!!!
    Ti doslova vydírají lidi aby dělali načerno, jinak jim nedají nic!
    Myslí si snad že zaměstnanci přinutí zaměstnavatele k tomu aby dostali trvalý pracovní poměr?
    Jeho rétorika je jenom kamufláž a zbabělost. Odvádí pozornost od skutečnosti a veřejně pranýřuje a šikanuje ty bezmocné.
    Toto hulvátství a pokritectví opravdu někdo volil???
    • ...a to nejen že zaměstnavatelé nutí pracovat načerno,ale ještě dávají k pracovním smlouvám minimální mzdu kvůli "úsporám" daní a odvodů a další částky dají tzv. na ruku,ale to je nepostižitelné,zaměstnavatel to nikdy nepřizná a zaměstnanec raději také ne...tam jsou další peníze,které státu utíkají!!!!!!!!!
      • zkuste začít podnikat,každý podnikatel je zaměstnán od nevidím do nevidím,musí si schánět zakázky,projezdit nebo protelefonovat hodně peněz,z toho třeba 2 třetiny investovaných peněz a času jde vniveč,ale tohle žádný zaměstnec nikdy nemůže pochopit co to obnáší!!!
        Vy si odkroutite 8 hodin práce a jdete domů bezstarostně,kdežto podnikatele jsou v práci pořád ať je to sobota ,neděle svátek , aby pro takové nevděčníky jako jste vy měli práci !!!
        A za tohle ještě musí téhle zločinecké a teroristické vládě odvádět výpalné-daně,která jen rozkrádá státní pokladnu a sektor.okrádá obyčejné lidi kteří se snaží ješte v téhle rozvrácené zemi ještě nějak fungovat !!!!!!!!!!!
      • To že zaměstnavatele nemají na to aby platili tyhle zlodějské daně-odvody zločinecké organizaci,se není co divit.Nastává období přežití a bude to ještě horší.Je vidět že vůbec nemáte o tom vědomosti to jak Nás tato zločinecká vláda okráda a terorizuje obyčejné občany ČR !!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit