Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pan Europoslanec Jan Zahradil, nyní místopředseda ODS, by měl zvážit rezignaci na post europoslance, ČR by uspořila, pan Zahradil by měl více času a jeho velice agilní činnost v ODS by byla legalizována.
    ODS by mu sice při dožití 50 let nevyplatila tučný měsíční důchod cca 9000 eur tj. cca 243.000, - měsíčně , ale jak je o panu Zahradilovi známo, když projevil zájem o práci v EP určitě ho nelákaly tučné odměny ani božský důchod.
  • Byla jsem vcera na volebnim setkani ODS ve Vysocanech.

    je toponekud komicke "setkani", protze, aby se ODS s TOP09 udrzeli u koryt, rozdelili Prahu 9 na 3 volebni obvody, ve kterych Prosek, kde pravice bydli, sidli a investuje, prehlasuje vsechny. Vysocany, Liben, Hloubetin nemaji zadne zastupitele.

    Po tom, co zeleni a Sdruzeni z Vysoccan podali zalobu, pravicova radnice, vytvorila 4 volebni obvody, a zadny nemuze prehlasovat, ani dohromady nemohou prehlasovat Prosek. Takze jakepak volby: s jednou stranou navzdy pod modrou atf.

    Lide se k ODS, jejimu pivu, lomonade amuzice nehrnuli. I zaskocila pani, z Proseka, ktera zacala vykladat jak nikoho jineho volit nebude, protoze "zivot se tu tak zlepsi". Nu , ano, Mame uz jen jednu tramvaj a ta jezdi co 20 minut, kdyz je nehoda nejede nic a Liben s Vysoany jsou nedostupne. Nemonici nam prodali, nemame zadnou, nemame ani kino, park prodali developerum a zustal z nej kapesnicke, 10%, ale zato v domech bez koupelen, vytahu, susaren, sklepu a balkonu je najmne vyssi nez v I, kategorii na Proseku. Na sluznach nas okrad kamaradske TOMMI, zhruba o 40% ale nekdy az o 80%. Zivot se opravdu zmenil. smrdi to tu, je to zastavne , prazdymi betonovymi bloky a vzduch neprochazi, rve tu arena 02 a jeci spelunky a hospody. Ale budem mit cyklostezku, zaplati ji EU. Pro nas bez sklepua vytahu je na nic ale povede na Prosek. Jo ODS- to je sranda bez humoru a za hdne penez. *16*
  • "Větší blbost jsem neslyšel" - prohlásil pan poslanec Vopěnka na tvrzení ministra Babiše o vysokých mzdových nákladech. Pan místopředseda vlády protiargumentoval velkými procenty srážek ze mzdy, což je RELATIVNÍ veličina, která v absolutních hodnotách řadí zaměstnance v ČR mezi největší chudáky v EU. To je ta RELATIVITA. V případě vyšetření velkopodnikatelské prostaty by doktor vrazil Babišovi do konečníku prst a nastala by situace, kterou je třeba mu ozřejmit: místopředseda vlády má prst v prdeli, ale i doktor má prst v prdeli! Relativně by na tom byli oba stejně, jen absolutně by se jejich pocity značně lišily. - UPOZORNĚNÍ: Při názorném předvádění je vhodné použít na prst gumový návlek (eventuelně gumovou rukavici, záleží na nárocích vyšetřovaného. Ty jsou rovněž relativní.)
  • Voláme věrné a oddané straníky, aby pod vedením Marka Bendy, absolventa prestižní právnické fakulty na plzeňské univerzitě zmobilizovali své síly a pozvedli naší rodnou stranu ODS na patřičnou úrověň abychom se zase mohli dostat ke státním financím.
  • Bože,kde se poděl zdravý rozum?ODS už tuší že je v troubě tak ted bude kolem sebe kopat a dělat obstrukce se svými kumpány z TOP-09.Vždyť už působí trapně a směšně.Ani se nechce věřit,že Fiala,Satanjura,Kalousek a spol jsou vysokoškolsky vzdělaní "lidé".Mám sice také vyšší vzdělání ale tohle co tady předvádějí má už psychopatoligický nádech.Dnes se tomuto syndromu říká DEPRIVANT.Oni už přestávají být i k smíchu,je mi těchto mentálně nezámožných politiků líto.
    • Vystudovali za cervene hvezdy a inteligence k tomu nebyla treba.. jen partajni legitimace.

      a hraji to porad stejne.

      75 minut cajdani si na vlastni kravatu? to je jak z Formanova filmu . *1*
    • Co Bůh činí, dobře činí hlavně, že nám odhlasovali restituce abychom mohli provozovat prostituci,
  • V praxi to ovšem znamená, že u kormidla místo všehoschopných dnes stojí neschopní. Tedy ti, kteří nestihli rychle zmizet. - A historik se ptá: Máme šanci najít v českých dějinách horší stranu? Ano, protektorátní Národní souručenství - ale to nikdy neaspirovalo na přívlastek demokratické. Možná Mladočeši se svým vypjatým národovectvím, které oprášil véna klausů. Zkrátka, překabátěného bolševika poznáš všude. Stačí přičichnout.
  • A on snad někdo normální a slušný bude ty převlečené komunisty volit? *6*
  • Bez nadsázky, tato strana a nejen ona pokřivila morálku v tomto státě. Zničila spoustu lidských životů a ukradla cca 6 bil korun. např majetek SSM obsahující rekreační střediska atd, Svazarm atd. Zničila náš průmysl, zde jsou škody nedozírné. Vykradla důchodový systém. Darovala největším zlodějům a vrahům církvi 159 mld. Je směšné, jak se ještě někdo opovažuje tohle obhajovat. Jen zkáza a popel nic víc
    • Jakpak SSM, Svazarm a jiné fízlovské organizace nabyly takového majetku, ERO, troubo?
      Copak sis nakradl/a Ty za éru agenta Klause, zemězrádce?
      • Tyto fizlovke organizace presly do ODS.
  • Popsal jste to dobře. Nyní vyvstává otázka, kod tyto lidi volí a proč jsou ještě ve funkcích. Vždyť přece každý mandát je možno zrušit a tedy příslušného "voleného" poslance odvolat.
    Skutečně chci poznat lidi, kdo tyto prosazuje do popředí, kteří nejsou schopni obhájit stranickou ideu, nebo tyto strany už na prohlášení nemají schopnosti.
    A tak trapný Zahradil prezentuje Pomazánkové máslo, které naši neumětelové neuměli prosadit v EU. Proč potom v EU parlamentu seděl on, jakož i jiní.
    Perfektně jste vykreslil osobu Sobotky, který by bez Babiše měl na šéfování vládě pouhých 100 hájených dnů. A Fiala, který ve své šedivé pozici nese tíhu všech s odpuštěním srač.k i za vlády cssd. Z toho jen vyplývá, že numětelové se shromaždují v parlamentu a ve vládě (příklad pro všechny Řebíček - neumětel ve vládě i ve fotbalu). Pomalu dvacet pět let vládnutí neumětelů zanechalo na republice hlubokou brázdu ztrát, stejně jako skoro čtyřicet pět let komunistického řádění. I díky voličům.
  • ODS je jako odštěpek OF a stejně jako TOP 09 strana zločinecká a tak by měla být postavena mimo zákon a jejich hl představitelé by měli být roztrháni psy. Za všechny jen na okraj Klaus, klausová, němcová, kuba, benda, pospíšil, kterého blb švejk místo popravy pošle krást do ep, topolánek, nečas, fiala, tluchoř, bém, janoušek, rittig, dalík, kalousek, trauntmberg, gazdík, langer, a spousta dalších dobytků
    • Už by sis měl vzít prášky a jít si lehnout, aby se ti nepřitížilo, i když o jednoho d e b i l a míň???
      • Pokud nemate konkretni argumenty, mlcte. Nadavejte si si ve strane ODS.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit