Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když sečtete a podtrhnete, tak Porošenka zvolila jen volící část Ukrajiny. Zbývající část se snaží naopak znásilnit.
    • Chuji bolševický!
  • Jen tak pro zajímavost https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_ZsBa4mVafY

    Zdraví Vás Česká televize:Rádi od Vás vybereme poplatky za veřejnoprávní televizi a budeme Vás za Vaše peníze objektivně informovat o tom, co se ve světě děje.A doufáme, že najdeme hodně oveček které nám uvěří všechno co jim nakukáme. . . .
  • Stačí si jen přečíst nadpis a podívat se na foto..a dál už není třeba nic rozvádět s tím, že tento chlap asi nebude prezident obyčejných Ukrajinců...
  • rudá pakáž tady zase perlí.
    Ale ta fotka je opravdu nápaditá. *2* *1*
    • Koule bych ti perlíkem roztlouk, kdybys p´čou nebyl !!!
  • Opravdu hezká fotka!!
  • V podstatě si tímto zvolili mafii, která je bude chránit před jinou mafií a brát za to výpalné..to je Ukrajiny konečná.
  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=306101456215537&set=a.103809129778105.9782.100004470548951&type=1

    občanská válka na Ukrajině - díky USA, CIA a německé EU.
  • Ten teda je, jak jelen sedmerák,! *3*
    • Jen ho odstřelit.
  • http://www.tvbezcenzury.com/sk/novinky/806/V-USA-protesty-a-v-mediich-nikde-ani-zminka.

    V USA protesty a v mediich nikde ani zminka!)

    Hrozí nám válka kvůli agresivní politice USA a EU !!! Lidé v USA to už pochopili !!!
    Největší stávky ve Washigtonu v historii mainstreamem zamlčeny.

    Jsou tam demonstrace jako proti válce ve Vietnamu, před Bílým domem plno a nesou fotografie Obamy jako Hitlera. Už to pochopili i Amíci, jen u nás se lže a fašounek tečka - nnn - korektor - sniper , NOT tu blinká kraviny.Za chvíli nebudeš tečko náckovská moci odjet ani do USA, jak se situace mění, takže ti zbývá už jen ta západní fašisticko-banderovsko-mafiánská Ukrajina. Už bal a spěchej.
    • Že by opět "protestanti" z profese, kteří se nechávají najmout k protestům? Přiíteli, jsi buď zaplacen ČEKOU, nebo totálně cvaklý na hlavu Putkou, který ve svém slepičím mozku je přesvědčen, že je báˇgtuškou Stalinem! Bůh mu buď milostiv!
    • Jako nic ve zlém, ale v tom článku z odkazu jsou uvedeny fotky z roku 2009. Máte v diskuzi u toho článku odkaz, který to jasně dokazuje. Není nic zamlčováno, protože se tam nic neděje. Amíci měli nějaké oslavy včera a je pravda že se dlouho dopředu u té příležitosti plánoval masivní pochod na Washington, ale navzdory hrdinským kecům na fejsbůku se ve skutečnosti neudálo prakticky nic. *7*
      To je ta bída tzv. nezávislých médií. Protože se urputně snaží vyvážit oficiální propagandu, tlačí zase na druhou stranu. V podstatě lžou stejnou mírou, jenom s opačným znaménkem. Pravdu hledejte uprostřed. *3*
    • Hrozí nám válka kvůli agresivní politice USA a EU !!! Lidé v USA to už pochopili !!!
      Největší stávky ve Washigtonu v historii mainstreamem zamlčeny.
      USA: deji se velke veci, Washington D.C. zazil masivni protesty proti valkam a systemu, ale svetove mainstream media, vcetne Ceskych mlci! Ani slovo, ani carka, proste nic! Totalni informacni embargo! Dokonce i na youtube je to mazano! Lidi, vite o tom vubec?! Neco moc spatne je s nasi spolecnosti! Lidi, stavaji se z nas nevedomi, hloupy a zmanipulovani otroci!! Ja se Vas vsech ted ptam do kdy jeste?!?
      • Tady vidíte jakou tuhou cenzuru máme u nás v té demokratůře pod vedením srálbotkovy ČSSD a dalších ubožáků, včetně opozičních pravičáků a TOPnácků Kárla von Sajrajta, který má plnou ušišlanou pusu demokracie a svobody slova apod. nesmyslů pro nemyslící ovčánky a to máme internet a oni lžou ještě více než MfDnes tiskne. Fakt ubohost nevídaná, když nepočítají že po internetu se to vždy stejně k většině lidí dříve nebo později dostane a to ještě některá videa na you tube už opět zrušili, abychom to neviděli.

        Včera v TV o volbách do EU vytočil Mach Kárla von Sajrajta z Bilderbergu , že byl vzteky bez sebe, škoda , že ho nekleplo, dědka co bojuje proti našemu státu za BiIderberg peníze. CHrapoun tvrdil, že jsme krizi v EU přečkali docela dobře, už se zotavujeme -. to nejspíš hodnotil zřejmě podle sebe a svého naditého kontíčka a Mach mu řekl , že lže a sdělil mu počty nezaměstnaných a dědek se pěkně navztekal a ještě žvanil, že mu Mach skáče do řeči. Ukázka jaký pěkný hajzlík to je, a jak Rakušáci, kteří to o něm tvrdí mají stoprocentní pravdu. Ti si ho nikam nevzali, jako české ovce díky prostituujícím komediantům havloidům.
        • Také jsem viděl toho Tragédberga,asi chytl křeč do pleny,divím se že jim neusnul,každopádně jeho artikulaci vem čert,ale argumentace nulová,tento paňáca je tak profláklej,že člověk neví zda se má smát nebo brečet,že taková individum mohla reprezentovat zemi a že je neustále jako by nutnost ČT-žumpa neustále rvát na obrazovku toto slaboduché monstrum a žrát mu ty jeho výblitky. Já tam sedět,tak bych jej musel liskat jak malého kluka.
  • To dali tomu blbovi na hlavu svatotář?? Fakt dobré!!,, *15* *15* *3*
    • Myslíš Puťkovi? Aj tak vyzerá!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit