Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Companero Filip by spíše měl hovořit o tom, že s omezováním osobních svobod a uvězňováním občanů, případně jejich popravováním, u nás přišla KSČ, jejímž je KSČM nástupcem, a to ještě dávno před tím, než ona dvojčata byla v New Yorku postavena. Také by mohl pohovořit o své milované severní Koreji, kde lidský život má patrně ještě nižší hodnotu než jakou měl za doba soudruha Stalina.
  • proč měla cia vykliděnou budovu, proč se nám pořád lže s filipem souhlasím a kdo nevěří at více čte, ale ne u nás a zatím jsem nezaznamenal nějaké rozkrádačky jak zde píše pan lup od slova lupič.
  • Američané přiznali, že v současnosti vedou malé války z důvodu bezpečnosti ve 100 státech světa pomocí speciálních sil? Takže stovky ciziích zabijáků řadí ppo celém světě a s nikým to ani nehne. Daniel Veselý (britské listy): Spojené státy dnes válčí ve více než stovce zemí světa. "...aktuální svědectví amerického admirála Williama H. McRavena, hlavy velitelství speciálních sil Spojených států (SOF), týkající se toho, že „americké speciální jednotky operují ve více než stovce zemí na celém světě ......Admirál McRaven v této zprávě konstatuje, že během roku 2011 nabyly aktivity SOF na velkém významu a jejich mise byly v cílových zemích posíleny. ..." Hm, velmi demokratické, že Vidíme.
    • Absolutně neschvaluji praktiky KSČ v 50-tých letech ani činnost StB, ale vždy se divím proč nikomu nevadí třeba stejná činnost CIA, která měla prsty v desítkách převratů, která vozí mučit vězně po celém světě, vězní lidi bez souduz a bez přístuou k právu apod. a stejně tak třeba praktiky církvě při prosazovaní svých mocenských zájmů, když za ní je historicky více mrtvých než za komunisty a dalších podobných organizací.
  • Šéf KSČM Filip nevěří verzi USA o 11. září. Nevěří? Tak na co čekáte? Na hranici s ním a upáílit. My jezuité máme bohaté zkušenosti jak obrátit nevěřící na tu naši víru pravou. Lidé hledejte pravdu v archivech, dokud jsou dostupné tam se dozvíte o praktikách církve po Bílé Hoře. Naše věrchuška se ty archivy snaží před lidmi utajit.
  • Neni mi jasné, jak může Filip popírat vraždění talibanců a nepřímo je schvalovat, pokud vím tak v 50-tých komunisti povraždili ještě více lidí. Měl jsem sice 10 let, ale dobře jsem vnímal o čem se tenkráte mluivilo a i o postihnutých sousedech. Takže zloděj křičí, chyťte zloděje. *16*
    • Presne tak-at uz ho nekdo nakopne do kotniku-hajzla *12*
  • Jan a Pepa a mnozí další čeští hrdinové si troufají.
    Je dobré si přitom uvědomit, že jsou tu lidé, kteří by chtěli postřílet kde koho!
    Alespoň se ukazuje, že se musíme víc rozhlížet kolem sebe.
    Krásná to idyla po dvaceti letech.
  • Filip Je dobytek jako všichni bolševici. Nejraději bych viděl komunisty viset. Bohužel je nemůžeme vraždit na ulici, ale zasloužili by si to. Pokud amíci vtrhnou do Severní Koreje a eliminují ten dobytek, budu jen rád. A Castro, Chávez i Lukašenko brzy budou viset také. Za zločiny se musí platit.
    • Vážený jmenovče!S rozpaky sleduji váš vytříbený slovník i slohový styl.Určitě máte nějaký speciální druh vzdělání, který ale poskytuje vašemu vyjadřování znaky určité deformace osobnosti.Rád bych vás upozornil, že tyto stránky využívají především slušní lidé a sprosťáci a hulváti vašeho typu zde nemají co dělat!Chcete-li dále uplatňovat podobný slovník,přihlaste se jako honák dobytka, nebo zajděte na fotbal,Tam vám možná i zatleskají.Ale tady prosím neotravujte slušné lidi!
  • Filip je pouhé udavačské komunistické bezcharakterní prase ! *12*
    • a co seš ty dobytku
      • bobane, ty jim ty komunistické kecy žereš ?
  • americani jsou kabrnaci co neni s nama tak povrazdime .tak je to spravne.aspon mam praci.dekuji za ni.smrtka
    • Co jsi za troubu, nevíš co se děje? Nepadls z jahody na znak a nedostals otřes mozku?
  • No, to je jasné že tomu nevěří...sám má dosti zkušeností, když komunisté vyhrožovali a utvářeli studenou válku stejně jako západ...zloděj křičí chyťte zloděje :D a pocitvý člověk kroutí hlavou...a taky se mu směje :D :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit