Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ... slet dinosaurů :))))
  • Tohle nemá do nekonečna smysl...Nejdříve se musí nastartovat to, aby lidi měli tady vůbec nějakou důstojnou práci ze které vznikne nadhodnota a teprve tyto peníze, které se nebudou ihned vyvádět ze země jinam...,ale zůstanou v rozpočtu "doma" mohou udělat užitek, investovat i případně se rozdávat... Neustálé zvyšování platu a hned na to zase ostatních cen tím , že se bere pořád z podstaty způsobí, když už nic jiného... znehodnocení toho, že co si lidi ukládají po celá léta např. na důchod, tak jim pak zbyde možná hodnota na pár let života a se zbytkem si budou moci akorát vytřít zadek. Přidávat se může každý rok klidně i 10tis,.. ale je pak otázka odkud a na úkor čeho i koho.., když už tu našeho není skoro nic, všechno patří jiným a ti si peníze vyvádějí do svých rozpočtů s tím, že naše země jako levná montovna z toho má akorát, dluhy a spoustu lidí, kteří nemají práci a i ta jim utíká pomalu směrem na východ, kde už dnes vyrábí, zaměstnává i prodává mnoho věcí celá EU.. a nám tady nechávají jen špinavé drobky a hnusné i předražené věci, včetně jídla..Nikdo nám nepomůže, pokud si opět nepomůžem a neuděláme pořádek ve své zemi sami, na svém, za své a pro sebe..Všichni ostatní na nás kašlou, myslí a mysleli vždy už v tom 90 roku hlavně na sebe a to ostatní byly jen kecy o tom, že nám prý "pomáhají". Ti nás přišli podříznout a donutit k poslušnosti zase vůči nim, aby zbylo co nejvíce na ně a ne nám pomoct, aby bylo lépe nám a naší zemi. Tohle jsou výsledky, že naši lidi už nemají pomalu ani s prominutím co pořádného žrát a kde málem hlavu složit, mnohdy po celoživotní práci i s poškozenýma nervama a zdravím s tím , že se jim pak kdejaký vyčuránek, hajzlík a gauner směje vyloženě do "tváře" a dokonce "podle zákona" !!!
    • pan Ota má naprostou pravdu. Ovšem dnes nám nic ( jak píše) nepatří a zájem k zajištění státu není. Je velký problém začít, když nemáte odbyt a stavět prostory, není také jednoduché. Skoro nevidím řešení. Momentálně jsme přilapený na cecku německa. Ovšem, tam budem jen když to bude němcum vyhovovat.Naši zbohatlíci, tak to je parta hnusných lidí, bez kořenů a zábran. Snad jen pozavírat místní zloděje, sebrat jim majetky a poslušně poslouchat EU. Jiná cesta momentálně není.
    • ... ty musíš být nemocný
  • krasny kecy od mudrcu podemnou...ale ja prispeji realitou...
    Ve vetsim meste nad 200 000 obyvatel na prestizni skole hledaji skolnika telem a dusi pro Nonstop praci vseho druhu a nabizeji tabulkove 12 340,-Kc HRUBEHO !!! Tak ted mluvte o tom jestli by někdo z politiku do toho sel a delal na 100% tuhle profesi.. Jak potom tahle skola ma vypadat ? Bud tam daji duchodce ktery neco podepre, uvaze, pritluce a je rad ze ma par svestek k dobru v teple..Takze rozum do hrsti s takovou politikou.. a staci se zeptat u sousedu jak to maji zarizene..Cesta socialismu s lidskou tvari vazne nevyjde !! Vseho docasu..a je skoda tech promarnenych a rozkradenych let..
  • Ze tohle odborarsky prase ma odvahu se nekde vystavovat. *16* *12* *11*
    • ... jako bys byl vystaven ty :))))
  • Minimální mzda by měla činit alespoň 12 tisíc Kč. I tato částka je vzhledem k rostoucím nákladům na úrovni minima. Většina lidí by pak měla mít průměrnou mzdu 25 tisíc a to ne jen papírově, ale skutečně. Naopak vrcholným státním zaměstnancům placených z našich daní bych ubral. Nevím proč by někteří státní zaměstnanci měli brát statisícové platy většinou za nic nedělání a prodavačky v marketech 10 tisíc korun.
    • Když zvýší socdemácká vláda příští rok mzdu na deklarovaných 12000, tak to akorát odnesou ti zaměstnanci co těch 8000 berou. Jednoho ze tří továrník propustí a zbylí dva budou pracovat navíc ještě za toho 3-ho, aby si jeho mzdu zasloužli. *5* *6* *7* A továrník zaplatí zase jenom těch 24000. Tož tak!.
      A stát bude živit toho nezaměstnaného.
      Sobotka je hlava "pomazaná". *2* *2* *2* *2* *2*
      • Tak kde udělali soudruzi ze západní Evropy chybu, kde minimální mzda je daleko vyšší než těch 12 tisíc a přesto nezaměstnanost je na přibližně stejné úrovni jako u nás. Doufám, že teď mi nebudete hovořit o státech typu Španělska, kde je nezaměstnanost samozřejmě daleko vyšší. *5*
      • Ty už jsi se předem posral. Stát na tom teda bude stejně a tři nemůžou dělat za čtyři. Vles si starý pod sukni. *1* Nikdy, nikdo, nikoho neživí zadarmo. *6*
      • Tak jest.
  • Rozdrobené , nejednotné odbory slouží jako výtah k moci a dobrým místům pro pár bossů.
    Pro zaměstnance u dělají kulový. Vzpomíná si někdo, že by něco zařídily? Dám jim několik typů ja k snížit nezaměstnanost:-zakažte neplacené přesčasy, nebo přesčasy vůbec a bude práce pro třetinu nezaměstnaných
    - pošlete domů cizince, kteří porušují zákony= 60000 wietnamců / co tady nakradou na daních a clech tj cca 60miliard dejte potřebným

    Mám pokračovat?
    • Zapomel jsi na Ukrajince a podobnou sebranku, a s cikanama taky zatocit, tak nejak po cesku, rozbit jim hubu a at tahnou.

      *16* *12* *11*
      • Ukrajince nech na pokoji,1 Ukrajinec udělá práce za 3 české lenochy.
        • Myslis? Berou lidem praci, chlastaji a prepadavaji, co je na nich pekneho, je to dobytek. *11*
          • Víš co, zloděj, který něco ukradne a utratí v Čechách patří jasně do basy, ale peníze utratí doma .Třeba si nakrade na vilu, v níž může být za pár roků školka. Ale Wietnamci nakradené peníze posílají domů. A to je malér. Už tady na to mají vlastní banku. Četl jsem, že jsou to desítky miliard ročně. Ty tady pak jasně chybí. O ztrátách na zdraví z jedovatého zboží a drog nemluvě.Tohle je větší neštěstí než cikáni a tuneláři dohromady.Přívětivý a pracovitý tchoř v kurníku je přece horší než ten co prská a je líný.
      • Zatočit s něma, tak nějak "po bolševicku". *14* *14* *14*
  • Kolik na to dá soudruh odborář ze svého? Odboráři jsou nikým nevolení paraziti. Ať prodaj své paláce a peníze rozdělí potřebným.
    • Odboráře platí odboráři sami. Ty jsi v*l a bude lepší, když budeš držet hubu. *16*
      • A kolik je těch pitomců co těm odborářskejm držkám zadarmo cpou peníze?
  • Zde psal nakej M A G O R a zlodej nicku:
    Zeman je muj president...
    Tak se ptam,jestli onen Z K U R V Y S Y N dela za 8.500.- hrubeho *12* *16* *12*
    • Ten zloděj nicku je jeden pomatenec, bejvalej politruk ze s Plzně.
  • Za 8 ani 8,5 ani 9 tis. Kč hrubého se nedá uživit. To je po srážce na sociální (9 %) a zdravotní pojištění (4,5 %) 6.920 Kč čistá ruka. Zaměstnanec, když pracuje, tak se má uživit a ne aby mu stát doplácel ještě nějaké dávky. Bohužel, čím vyšší minimální mzda, tím hůře pro podnikatele - méně domečků, autíček, milenek, dovolených. Taková mzda k práci nemotivuje. *11*
    • ano to máš pravdu,ale zase jenom teoretizuješ....jak to zařídíš,aby ti dal někdo to co chceš....jenom klecáš jak všichni tady.....ekonome....!!!
      • Práce je zboží, musíš ji nabídnout tomu a tam kde dostaneš nejvíc. Musíš ovšem umět takovou práci, jakou někdo potřebuje a proto ji koupí.
        • Hlavně umět dělat a továrník ti utrhne ruce, ale to Češi už neumějí
          • Ještě, že tak, být chudý a bez rukou, to by opravdu, ale opravdu stálo za velký ho*no. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit