Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mrdak zere hvno pico nejakek pes vmrdal hovnodo do fondu a jinej domrdanec vysral svoji politickou sracku do pici a sezral hnusnou marmeladu z albert a vomrdl vopici se poserete jak srdlavy velboid

                                                                                                                        Stanislav Bambas, P,etr Fišer, Martin plyml a maarfi a Borus ferbr

  • Pokud je to vůbec možné a nezaujatě sledujeme ten ohromný business s veškerým potřebným materiálem (nejn v rámci ČR a EU), tak si říkám, že takový Kožený byl vlastně docela žabař.

    Co se najednou vyrojilo výrobců, distributorů a prodejců....a miliardy létají sem, tam a nikdo neví vlastně komu....Kalná voda je kapříků ráj....

    • Viktor nebyl prvni , ale zabar rozhodne nebyl. Komanicky , Cadek , Cakan , Macek , Stehlik ..... Co jmeno to silny pribeh opradoveho cloveka a odpoved proc mate v CZ tak mizerne platy. To byli hosi z pernych zacatku . Neprosadili se ani jeden . Zivot jepice bez niceho. Teprve V K dokazal poradne zblbnout tupe stado svoji  jistotou vite ceho zejo vy milionari z chatrci ? . Mel takovy jakoby jiny , jisty tah na branku a umel take promenit  zaver . Myslite ze ma VK jeste tu pistoli co mu tusim jisty Cermak ve fci ministera vnitra z vdecnosti venoval i s venovanim ? Snad den   pred Viktorovym uspesnym  utekem z Cech na vecne casy a nikdy jinak . 

      O hlupakovi klausovi skoda ingoustu , jeho narcisismus a Vikiho umeni prave  s nim zahybat ,  to byl prave ten Viktoruv nejsilnejsi argument. Vice takovych Kozenych - vykrik vytesany do mramoru. Nebo do padelaneho marmoru z plastu , za mramor vydavaneho . Aby to zustalo stylove , jako nakonec vsechno co tuneldedek kdy zprasil. 

  • Ve správě hmotných rezerv , sice poněkud odlišného stylu se v Čechách velmi dobře orientoval jistý Krejčíř Radovan. Toho času na stáži v Jižní Africe dočasně umístěný. Pres jistou firmu Čepro skoro dosáhl vynikajících výsledků v téhle branži. Mimo jiné je tento nenahraditelný odborník zlým snem a mokrou noční můrou řady dodnes snad ještě aktivních , každopádně žijících politiků . Že by se mohl do Čech vrátit a začít mluvit. 

    No a státní hmotné rezervy a Victoria gruppe tuším , se ten další díl nazýval , to je také povedená pohádka s veselým koncem na český způsob tak nějak. 

    Tak jaké bude pokračování těhle veselých taškařic teď ??

  • Já bych spíše napsal, že vybrat seznam možných testů pro školy musí tým imunologů, případně specialista v oboru imunologie, vybraný pro tento úkol panem ministrem zdravotnictví MUDr Janem Blatným.

    Pokuď vím, tak pan MUDr Jan Blatný je atestován v oboru dětské lékařství, poté oboru hematologie a krevní transfuse. Obor lékařské mikrobiologie a imunologie je mu poněkuď  vzdálen, i když nepochybuji, že znalosti v tomto oboru má...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit