Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • a nerozbíjet fungující státy ani když nás jejich národní bohatství tolik láká a ani když chtějí, abychom jim konečně zaplatili naše dluhy
    • A proč ne? Proč bychom si nemohli jejich bohatství přisvojit a žádné dluhy jim neplatit?? Je to prostě "my - anebo oni". A pokud má zvolit v tomto dilematu, každý normální evropan (kromě proarabských agentů mulisáků a negrofilních zrádců jako je pusinka) zákonitě zvolí MY. Na žádné "fair play" se tady nehledí, je to prostě boj o život, kde je každá rána dovolená.
  • "Rozmístit" uprchlíky v evropských státech nic neřeší...

    Je potřeba v afických státech zajistit podmínky k životu takové, aby nebylo uprchlíků...

    Nad tím by se v Bruselu měli zamyslet. Myslím si, že každý stát dá raději finanční pomoc, než aby přijal několik tisíc uprchlíků. To vyjde každý stát mnohem dráž...
    • Je třeba přestat těm divochům dodávat zbraně (podpora "národně osvobozeneckého boje"), zavést tam vládu pevné ruky, naučit je pracovat a civilizovaně žít a omezit jejich množení. Pokud to neudělají lidé, tak ten populační růst "vyřeší" Příroda a vezme "napříč politickým spektrem". Možná už to řeší.
      • no to nám tedy Švédové nové gripeny asi nedodají....a ty jsi opravdu nechutný rasista
  • Je to jen plácnutí do vody. Vina jednoznačně padá ze 70% na Spojené státy americké a jejich vývoz demokracie do zemí blízkého východu a severní Afriky. A za zbývajících 30% mohou politici EU, kteří toto jednání schvalovali, neodvážili se proti němu vystoupit a sami měli lví podíl na rozvrácení Libye. To je jasné všem myslícím lidem. Apropo, zatím tu máme vlnu uprchlíků z jihu, ale pro nás mnohem větším problémem bude vlna uprchlíků z východu, jelikož Ukrajina se přibližuje ke stavu v jakém je dnes Libye.
  • prvním krokem by bylo postavit před mezinárodní soud ty, kdo rozpoutali válku v Iráku, Libyii a také v Sýrii , protože ti to zlo zaseli a dnes jakési party stále vyzborojují, aby bojovaly proti Assadovi, kterýá jediný stojí proti islamistickému peklu.
  • Aááále, tak my máááme ministryni zahraničí EU? A že nás o tom nikdo oficiálně neráčil obeznámit, že jedny vyžírky máme v prase a další v opruzeli? *11* *12* *11* *12* *16* Ale o tom řeč nebyla, že zasr. náckové budou pálit na domorodce u jejich břehů jak na střelnici. To je zas záminka k nějaké jejich špinavé sra..e a o uprchlíky vůbec nejde, natož tak o obyvatele v iááeueueu. To je zas hnus. Se nedivím, že Rusko protestuje. *11* *11*
  • USA a EU to rozvrtali, a teď by patrně chtěli schválit, že se budou lidi střílet rovnou na moři nebo jak si to představují. Jak chudé třeba africké státy mohou pomoci?
  • ferda
    Kdo seje vítr,sklizi bouři.Na takové věci měli myslet před pár lety.Tehdy k tomu OSN nepotřebovali.Svinčík by si měli uklidit sami a neotravovat.
  • Tohle jsou celosvětové následky "někoho" ve vývozu "demokracie a svobody" do zemí, kde "tito někdo" neměli vůbec co pohledávat už jen z důvodu drzosti a sprostoty s kterou mentorsky poučují až v podstatě výhružně vydírají jiné co smí a co i kdy už nesmí..."Politici" v Evropě to sem "politicky korektně" natahali a stále pořád tahají i jasným s vědomím, že je to silně proti zájmům občanů i toho zbytku co ještě stále Evropa v sobě představuje, tak ať si je tedy prioritně a příkladně před občany nejdříve rozdělí k sobě do svých baráků, spíží i ložnic, aby se "kulturně obohatili" na svoji kůži a hlavně za své peníze tím, co sami svojí "chytrostí" způsobili. Samozřejmě počítaje do toho i ty "politiky" z USA, aby i jejich občané poznali, co mají doma za vejlupky a že je ve světě už mají dotčení občané s tou jejich "vyjímečností" tak akorát plné zuby a nechtějí to táhnout ze svých peněz jen oni sami tady v Evropě..
    • vanhorne
      "ve vývozu "demokracie a svobody"
      Mam takovy dojem,ze uz davno pred tim to zacal vyvazet do Africy ten slavny svaz svabodnych respublik.
      • Jmenuj jeden jediný stát, který bývalý SSSR rozvrátil tak, jako USA rozvrátily Irák, Sýrii, Egypt a EU rozvrátila Libyi.
      • SSSR podpořil pouze domácí emancipační hnutí, nyní došlo k násilnému svržení vlády,podpoře zcela nečitelných vojsk a tohle je výsledek
  • Rusofilové za všechno špatné viní USA. Podle nich mohou USA i za to, že Rusko je fašistický stát. I když, po pravdě řečeno, argumenty by se pro takové tvrzení daly nalézt.
    • ne, USA mohou za to - a je to kladné hodnocení - že si Rusko uvědomilo jak svou sílu tak své možnosti a nastartovalo nový rozvoj. *3* *3*
    • vanhorne
      "argumenty by se pro takové tvrzení daly nalézt"
      To je pro ne hracka protoze pro ne kazda lez a prekroucena pravda je ten nejpadnejsi argument.
  • Uprchlíci jsou především z rozvrácené země Libye, té země, kterou svojí nedomyšlenou vojenskou intervencí dovedly do totálního chaosu a anarchie destrukcí Kaddáfího režimu vojenské síly USA, Francie a UK, takže tyto státy by si měly převzít uprchlíky v rámci zodpovědnosti za bědný stav Libye.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit