Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chuck Norris nepoužívá hajzlpapír........ale struhadlo,tak nekejhej.
  • No vidíš, duchodče, ušetři si k tomu 5.- Kč a můžeš se za to jít vys.at na hajzlík v Praze na Wilsoňáku. *2*
  • To se konec konců v základu ani nevylučuje s jistým uznáním, že lidé jeho typu dali této zemi i lidem celkově aspoň rozhodně víc zaměstnanosti, než ti "odborníci" co jsou roky v politice a neví či spíše ani nechtějí vědět i vidět co je normální práce za běžný plat, což je 8-15 tis hrubého.. a co se týká mladé generace, mám vážné obavy, že ta na vše doslova a z vysoka dnes sere a která si často akorát chodí k rodičům i prarodičům na oběd, vyspat se ,či "půjčit" na něco peníze.. a kolikrát by bez nich mnozí ani nevystudovali, protože oni ještě na nic teprve nemají a ti staří co dnes mnohé mladé rodiny bohužel i často podporují.. finančně či byť jen "králíkem na oběd" a nebo pohlídáním dětí, aby mladí mohli vůbec jít normálně do práce a nepřišli o ni.., tak ti už zase často nemají, protože to cpou zas těm mladým...Jediné co vidím zřetelně levicově na dnešní mladé generaci jsou často akorát ty ruce levé, jak šavle co se týká skutečné a pořádné práce ať je jakákoliv.. při požadavcích na plat i podmínky, co asi viděli někde ve filmu o boháčích.. a kolem všeho akorát sebevědomé, blbé a drzé kecy, co by, kde by a jak by, kdyby.. samá teorie ze školy, pokud vůbec.. případně s vyřváváním o právech na kde co..a o tom, jak někomu půjdou když tak za to či ono rozbít hubu... Žádný takový, násilný způsob ještě nikdy nikde v lidské historii nepřinesl skutečný růst a spokojenost pro obyčejné lidi co to spíše naopak často odnesli i za skutečné viníky..To už i v tom dnešním Rusku mají větší demokracii i ekonomické výsledky růstu životní úrovně, než u nás, oproti právě té době, kdy se tam lidi mlátili i likvidovali v "mučírnách" a život v neustavičném strachu z kohokoliv té době tam byl doslova o držku i o život. Možná jsem levicový, ale zas tak až moc určitě ne ..Tady se asi neshodnem i když diskutovat a vyměnit si názory můžem to ano.. s tím nemám problém..
  • Třeba mu Becherovič půjčí svůj vozejk do doby, než mu zase škodolibý pes shrne koberec nebo přistaví skříň.
  • Pamatujete, když nebyl k sehnání hajzlpapír?
  • Babiš je sice dobrý praktik,ale na hromadění majetku do svojí kapsy.K tomu stačí mít dost drzosti a využívat děravých zákonů.To Babiš umí.Ale dostat Česko z cesty do státního bankrotu,to je o docela něčem jiném.Na uvedené Babiš nemá,což brzo lidem dojde.Na uvedené to chce velice tvrdou ruku mladé generace,že by vedle ní by byli i komunisté padesátých roků strašné měkoty.To se bez využití dostatečného množství katovských mučíren a jejich osazení co nejkrutějšími katy nesrovná.Navíc to chce tvrdou měnovou reformu a tvrdé znárodňování majetku všech,kteří jej od údajné revoluce nahrabali.
  • Zeman sám je také jeden z gaunerů,kteří mají převeliký podíl na zbídačení této země a i na tom,že už je Česko na pokraji státního bankrotu.Je Zeman jedním z těch grázlů,kteří pomáhali rozprodávat majetek Česka a zadlužovat tuto zemi.
  • Sobotkova vládní banda bude jen další spolek lumpů v pořadí.který bude pro sebe hrabat a nadále zadlužovat tuto zemi. Jsme už na pokraji státního bankrotu.Proto pokud mladá generace a generace budoucí mají mít nárok na život ve stávajícím životním prostoru Čechů,tak to chce takovou vládu,která bude na prvním místě svižně splácet starými lumpy nasekané dluhy i za cenu,že uvedené bude lumpy i hlupáky pořádně bolet.Čtyřiadvacet roků obyčejný český blb volí jen takové politické lumpy,kteří tuto zemi rozprodávají a zadlužují.Proto je třeba všechen uvedený politický dobytek,co nejkrutěji,odporážet na katovských mučírnách,za vlastizradu národa Čechů.Důchodcům,kteří pomáhali stávající kapitalistický svinčík nainstalovat a pomáhali politickým lumpům tuto zemi rozkrást,vyplácet zasloužený a spravedlivý důchod,jedině na holý zadek bejkovcem.Prostě jim zajistit takovou dietu,jakou neměli ani vězňové za nebožtíka Hitlera v koncentráku.Jedině tak budou finanční prostředky na splácení starými lumpy nadělaných dluhů.Chce to dostat k moci tvrdou ruku mladé levice,místo toho stáda lumpů,který zde už čtyřiadvacet roků vládne a žene Česko do státního bankrotu.
  • Tedy, na to, co prováděl Nečas se svojí vedoucí kanceláře by už Sobotka neměl síly.On musí být v současný době značně vyčerpaný.Z jednání se Zemanem má odřená kolena, z plazení se před Babišem a Bělobrádkem ošoupané dlaně a ani s dechem na to není nejlíp!Navíc si uvědomuje, že to, jak podvedl své voliče, nemá v dějinách naší politiky obdoby, takže i sebevědomí musí mít značně pochroumané.Z toho lze logicky vyvodit, že spíš než do čela vlády , patří v současné době na invalidní vozí!Zaorálek se všehoschopným Chovancem se mohou střídat v jeho tlačení.Nic jináho už jim stejně nezbývá!
  • Dělení koryt s neslýchanými platy, odměnami a osobními výhodami se blíží ke konci. A to nás prezident vyzývá abychom dávali na státní dluh nasekaný zloději z nejvyšších míst místo aby řekl, že tito lidé všechno nakradené vrátí. Dostal jsem navýšení důchodu o 15.-Kč. Snad nikdo by si nedovolil takovou veřejnou sposťárnu, Na žoldáky a neslýchané odměny za nic miliony a miliardy jsou.
  • Kde bere Sobotka a nejen on..to neustavičné nutkání v názoru, že to bude právě on a vůbec "naše vláda", kdo bude mít v dalším vývoji "naší" země slovo ? Sobotka stále ještě vůbec nepochopil, že vzdálená budoucnost a scénář v této zemi se u většiny věcí, mimo drobečky píše už nejméně několik let ne v Bruselu, který má problémů víc, než je zdrávo,...ale v nově vznikajícím svazu slovanských republik bývalého ostbloku a tzv. Euroasijského valu s takovou obrovskou silou životního prostoru a jiných možností.., že Sobotka je proti tomu jen velmi malý, okresní panáček co ještě nezná mapu nového světového směru, na kterém je stále víc v oblasti "východních trhů" i jiných věcí.. zavislá i stará hitlerovská koalice se stejnými cili i v dnešní době co si včetně protektorátních "rovnocenných" členů říká novodobě "EU" ..a pokud tohle nepochopí, povede tuhle "naši" zemi jen dál a dál do EUsraček a on není skutečně ten, kdo má na tohle pořádné koule. Budoucnost patří lidím typu Babiš.., kteří jsou životní a tvrdí praktici s každodenní realitou v tom jak to v životě a světě chodí. Političtí, učebnicoví teoretici co mnozí ještě ani nečuchli k pořádné práci typu "Sobotka", nemají šanci někam dostat tuto zemi tak, že se bude mít dobře právě ta většina národa co jí má všechno sloužit, patřit a být podřízeno..a která tento stát živí, trpí a vše víc, než řádně i schlupama vždy platí.
  • Když tam ve vládě Sobotka, tak tam může být i legendární Pepík Vyskoč.
  • Budete mít pravdu ale jak to na něj příde a začne myslet něčím jiným?Jako samolibej je dost a určitě počítá,že mu i z restitucí něco kápne jak jemu tak i Babišovi jinak by do vlády vzali Okamuru a ne Bělobrádka.
  • Sobotka je suchar takže máme jistotu že noční šlehačkové orgie dvojky Nečas Nagyová
    se opakovat nebudou. Na odměnách pro svoji věrnou stranickou soudružku však
    také jistě šetřit nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit